Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ben çok seviyorum şimdi atıyorum tanesi 5.25 TL 2 de aynı fiyata malum bizim milli hediyemiz borcamlar kapış kapış gidiyordu :KK70::KK70:

Benim bildigim milli hediyede fincan takımı her yerde duyarim giderken evine ne alsak ne alsak cevap hep ayni bir fincan takimi alırız tamammm:KK70:

@puantiyeli_kelebek canım sen kışlığa yapmaya başladın mı

Ben agustos sonlarinda yapicam canim taze fasulye yaptim sadece buzluk icin. Tarlalardan gidip alacagim
Patlican kirmizi biber konservesi meyve kompostosu ek olarak yine fasulye domates sos ve menemen yapicam varsa fikirlerim alabilirim

Ben agustos sonlarinda yapicam canim taze fasulye yaptim sadece buzluk icin. Tarlalardan gidip alacagim
Patlican kirmizi biber konservesi meyve kompostosu ek olarak yine fasulye domates sos ve menemen yapicam varsa fikirlerim alabilirim
Bende senin gibi yapıcam ilave olarak biber tozu yapıcam kurutup değirmende öğütülmeyi planlıyorum ,zeytin kurucam ,Lahana ve salatalık turşusu düşünüyorum ve birde bamya atmayi düşünüyorum dolaba Nasıl olur sen hiç denedin mi bamyayı Nasıl oluyor

Genelde bilmiyorlar ama bak siz biliyorsunuz sağol Can'ımın içi kışın Can'ın isterse gönderirim burdan satmam hediye amaçlı:KK72:

gondermis kadar oldun canim benim tesekkur ederim:KK68::KK200:ablam sagolsun gonderiyor bana kurutulmus sebzelerden. Aklima geldide Siz nette magaza acmistiniz ya ordan neden kurutulmuş sebze de satmiyorsunuz? Annenlerin bahcesi vardı dimi

Bende senin gibi yapıcam ilave olarak biber tozu yapıcam kurutup değirmende öğütülmeyi planlıyorum ,zeytin kurucam ,Lahana ve salatalık turşusu düşünüyorum ve birde bamya atmayi düşünüyorum dolaba Nasıl olur sen hiç denedin mi bamyayı Nasıl oluyor

Bamyayi yapmadım hic canim dur bi ablama sorayım bezelyeyi falan yapiyor ama onuda yapiyor mu bilmiyorum.. salatalık ve lahana tursusu bende kuracagim..

gondermis kadar oldun canim benim tesekkur ederim:KK68::KK200:ablam sagolsun gonderiyor bana kurutulmus sebzelerden. Aklima geldide Siz nette magaza acmistiniz ya ordan neden kurutulmuş sebze de satmiyorsunuz? Annenlerin bahcesi vardı dimi
Evet hiç aklıma gelmedi aslında olabilir şuan tam resim yükleyemedik dükkanda nette sorun var çözülemedi bizimde şansımıza annemler bahçeyi kiraladılar Can'ım burada bir köyden çok da iyi oldu bizim için kendimiz yetiştiriyoruz oh mis gibi

Bizim burada Borcam açılmaz sende bsşkasını götürürsün ben kullanacağımın çoğunu açtım kullandım :kahve:

Ben de hemen açarım valla cok seviyorum kullanmayi.. birseyi kullanacaksam hayatta kutusunda birakamam paket düşmanligim var:)

image.webp

@puantiyeli_kelebek birde dolmalık biber patlıcan kurutucam birde patlıcanı yemeklik dikip dolabıma Atıcam ben çok seviyorum yemeğini bak Sana yemeğin tarifini göndereyim

Patlıcani nasil dolaba atıyorsun merak ettim nikotin oldugu icin pek tavsiye etmiyorlar.. bende suphede kaldim kizartamiyirum sen nasil yapiyorsun.. su kiymayla kozlenmis patlicani mantolayip fırına atilan yemek var o cok pratik buzluktan direk fırına soslayip yolluyorsun denedin mi hic

Patlıcani nasil dolaba atıyorsun merak ettim nikotin oldugu icin pek tavsiye etmiyorlar.. bende suphede kaldim kizartamiyirum sen nasil yapiyorsun.. su kiymayla kozlenmis patlicani mantolayip fırına atilan yemek var o cok pratik buzluktan direk fırına soslayip yolluyorsun denedin mi hic
Ben patlıcanı közlüyorum Canım eşimle çok seviyoruz közlemişini dediğini hiç denemedim denemek lazım aslında işte benim buzdolabına koyuyorum malum derin dondurucum yok ilerleyen Zaman'larda olursa atarım artık içine ben kışın kışlık yemeklerden sıkılırım ararım Böyle yazda ki sebzeleri birde önümüz kurban fazlada birşey yapıp dolabıma yer kaplamasın diyorum genelde kurutmalık yapıcam sen zeytin kurmuyor musun peki güzel oluyor

Bunu ipte dizip kurutuyor musun yoksa dolaba mi atiyorsun canim?
Dolaba atilmalik patlican tarifin var mi?
Can'ım bu patlıcanı dilip ipe diziyorsun kurutuyorsun sonrada bunu kışın sıcak suda haşlıyor Bulgurlu ve sarımsakla bir güzel pişiriyorsun ben sadece közleyip atıyorum birde patlıcanı Canım

Ben patlıcanı közlüyorum Canım eşimle çok seviyoruz közlemişini dediğini hiç denemedim denemek lazım aslında işte benim buzdolabına koyuyorum malum derin dondurucum yok ilerleyen Zaman'larda olursa atarım artık içine ben kışın kışlık yemeklerden sıkılırım ararım Böyle yazda ki sebzeleri birde önümüz kurban fazlada birşey yapıp dolabıma yer kaplamasın diyorum genelde kurutmalık yapıcam sen zeytin kurmuyor musun peki güzel oluyor

Zeytin nasil kuruyorsun tursusu dolması falan mi oluyor marketten aldigimizla yapilir mi bilmem. Evet bende dolabta yer kaplasin istemiyorum 2 buzdolabı var ama buzluk bana yetmiyor derin dondurucu bende istiyorum esim aliriz deyip gecistiriyor sagolsun.. patlican biber kizartmasini baya yapip konservede saklamayi düşünüyorum bende

Back
X