Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Şimdi eşimle konuştuk İsviçre güvensiz ülke konumundan güvenli ülke konuma geçirmiş Türkiye'yi tabi belli de olmaz haklısın sizin orası daha karışık biz bile izmire gidemiyoruz düşün
aynen canım valla ne taksim ne istiklal,mısır çarşısı vs kalabalık yerlerden çekiniyorum

canımcııımm:KK36:
harika mısın süper misin:KK19:
sağlıklı besleniyorsun bayılıyorum sana:super:
vişneler ne için ama onu anlamadım
Kışın komposto yapıyorum ben tam vişne hastasıyım haftaya tekrar alıcam suyu sıkıp içicem :KK50: evet ben sağlık beslenmeye çalışıyorum şükür sende yapabilirsin :KK52:

canım önce bu kişinin güvenilir olduğundan emin ol bir şekilde.
ondan sonra muhabbeti düşünürüz:) öncelikle niye konuşmuyorsun falan diye sorma sakın,bırak o konuşmaya çalışsın.istiyorsa yazar zaten.sen böyle yazdıkça yazası varsa da yazmayabilir.
Çok bir muhabbet edemesekde sabahları ilk o yazıyor :D

Geçen yaz da 1 ay gitmiştim canım güzel sonuçları olmuştu ama dershanem başlıyacak ya 3 hafta sonra ders çalışmam lazım :KK51: Dershanem başladığı zaman gidebilir miyim bilmiyorum :işsiz:
Bence gidebilirsin bence spora gitmen çok daha sağlıklı olur senin için fıstık

O şuan mersinde ama eylül ayında buraya gelicek okulu burda İzmirde, Pmyoda. Aynı okulda olan bir tanıdığım da vardı ama ikisi birbirini tanımıyor işte buraya gelince buluşma kararı aldık. Ayrıca o gelene kadar da fit olmam lazım :KK70:
Canım yine de çok güvenme derim ben ;) Büyük konuşmiyim de böyle sanal ortamdan başlayan ilişkiler çok sağlıklı gelmiyo bana :KK51:

Bence gidebilirsin bence spora gitmen çok daha sağlıklı olur senin için fıstık
Öyle evet ama dershanem başladığında yarım kalıcak büyük olasılıkla beni bu düşündürüyo :işsiz: Normal fiyatlara göre biraz pahalı sınıflar 5 kişilik babamlar o kadar ücret ödedi spor için gitmezsem ya da deneme sınav sonuçlarım iyi olmazsa üzülürüm o_O

Öyle evet ama dershanem başladığında yarım kalıcak büyük olasılıkla beni bu düşündürüyo :işsiz: Normal fiyatlara göre biraz pahalı sınıflar 5 kişilik babamlar o kadar ücret ödedi spor için gitmezsem ya da deneme sınav sonuçlarım iyi olmazsa üzülürüm o_O
canım haklısın en iyisi evde başla ve devam ettir en iyisi:KK5:

Back
X