Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

-bugünkü menüm-
07.50: yarım kavun (şaka yapmıyorum,kaşıklaya kaşıklaya yedim :D )
11.05: 8 tane çiğ badem
12.15: 2 kocaman tabak bamya yemeği
18.00: 2 kocaman tabak kabak yemeği
bugün öyle bir tıkındım ki şiştim de şiştiiim:olamaz:
3 lt su
2 fincan bitki çayı
spor: 50 dk yürüyüş

Teşekkürler canım 6 aylık bebeğim canım didemdefne didemdefne
göz masajı yapıyorsun dimi canım. .. bende çok çektim gözlerini ılık suyla zor aciyodum sabahları çok şükür 3.5 yaşında 2.5 yıldır hiçbir problem yok belki senin bebis de de böyle olur.
Kızlar günaydın nasılsınız neler yapıyorsunuz bende yavaştan kışlık hazırlığı yapıyorum
Canim erken değil mi ben daha hic birsey yapmadim sadece bamya koydum... gerçi bizim buraya daha turşuluk falan gelmedi de komposto hiç yapmadim yapmak istiyorum ama şişem az menemenime ancak yetiyor bide bunları temizleyip doğrayıp dolaba atıyor muşuz o nasıl oluyor ....
Selamun aleykum kızlar
Napıyonuz nasılsınız
Size danışmak istediğim bir konu var sporla ilgili
Ben yürüyüş pilates leslie arasında bi plan program yapmak istiyorum nasıl yapayım sizce
Hangi günler kaçar dakika yapayım mesela
Canim ben leslie yapıyorum 1 haftadır 1 ay olunca sonuçları beni mutlu eder inş...
Sıraya koy sen zaten ideal ve istediğin kilodasin 30 dk yeter gibi :KK50:
Bende senin gibi yapıcam ilave olarak biber tozu yapıcam kurutup değirmende öğütülmeyi planlıyorum ,zeytin kurucam ,Lahana ve salatalık turşusu düşünüyorum ve birde bamya atmayi düşünüyorum dolaba Nasıl olur sen hiç denedin mi bamyayı Nasıl oluyor
Bamyanin her hali güzeldir canım ben yapıyorum çok lezzetli oluyor denk gelirse biraz daha almayi dusunuyorum lahana turşu şu 1 kere yaptım olmamıştı bi daha yapmadim:KK43::KK43:
İmrenme imrenme :KK48: Bak benim de sevgilim yok ben de lise 3 e geçtim :KK66: Üni de olur her şey :KK54:
Benim kız kardeşim uni de okuyor 3 sınıf onun bile yok o kadar takıntı yapmayın ya hayatıniza girecek insan bir ömür boyu hayatınız da kalmalı o yüzden lütfen secimlerinizi doğru yapin

Hayirli geceler kizlar
Giremedim bugun hazir yalniz kalip yataga uzanmisken size yazayim dedim.
Cuma nisanlim gelmisti söylemiştim galiba
Bugün sigacik a geldik arkadaşlarla 3,4 gün kalicaz inşallah burada.
Kisa bi tatil benim icin de cok iyi olacak
Firsat buldukca girip yazarim size
Öpüyorum hepinizi

göz masajı yapıyorsun dimi canım. .. bende çok çektim gözlerini ılık suyla zor aciyodum sabahları çok şükür 3.5 yaşında 2.5 yıldır hiçbir problem yok belki senin bebis de de böyle olur.
Yapıyoruö canıö zar zor yaptıryor ağlata ağlata yapıyorum mecbur.benimkide açamıyor sabahları içim acıyor valla.Allah ım daha büyük sorunlardan korusun iyileşir inşallah

-bugünkü menüm-
07.50: yarım kavun (şaka yapmıyorum,kaşıklaya kaşıklaya yedim :KK70: )
11.05: 8 tane çiğ badem
12.15: 2 kocaman tabak bamya yemeği
18.00: 2 kocaman tabak kabak yemeği
bugün öyle bir tıkındım ki şiştim de şiştiiim:olamaz:
3 lt su
2 fincan bitki çayı
spor: 50 dk yürüyüş
Maşallah kavunu iyi götürmüşsün sabah sabah hararet mi yaptın :KK53:

Hayirli geceler kizlar
Giremedim bugun hazir yalniz kalip yataga uzanmisken size yazayim dedim.
Cuma nisanlim gelmisti söylemiştim galiba
Bugün sigacik a geldik arkadaşlarla 3,4 gün kalicaz inşallah burada.
Kisa bi tatil benim icin de cok iyi olacak
Firsat buldukca girip yazarim size
Öpüyorum hepinizi
iyi tatiller canım,keyfini çıkar:KK37:

@partemorall mapusa mı düştün ne yaptın ya sana temiz don fanila getireyim bari :KK48:yanlız üç silahşörlerden biri elendi kaldı 2 biri @puantiyeli_kelebek biride @SucceSSstorY :KK45:sıra sizide gelecek:KK53::KK53::KK53::KK53:
Yoo ben burdymmm
Geldmm
Benim ortime neler olmusss :KK43: merak etmeeee biz seni temsil edicez @Partemorall hiihhg:duduk:
Geldmmmmm babyyyyy merk etmee
Dikkat et sizide mapusa atarım hep birlikte volta atar boncuktan kuş yaparsınız zaten onu mapusa ben düşürdüm tuzak kurmuştum :KK53:
senmi dusurdnnnn ha ha ha :) ben cenemi tutamadm ondan dustum mapuslaraaa..

Back
X