- 12 Mart 2016
- 149
- 44
- 48
Evet yeni geldim bir kaç gün oldu daha. Burada Zayıflamak için katıldım ama buraya katildigimdan beri sürekli tatlı şekerli şeyler tüketmek istiyorum.canım sen yeni mi gelmiştin,kusura bakma ben seni hatırlayamadım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yeni geldim bir kaç gün oldu daha. Burada Zayıflamak için katıldım ama buraya katildigimdan beri sürekli tatlı şekerli şeyler tüketmek istiyorum.canım sen yeni mi gelmiştin,kusura bakma ben seni hatırlayamadım![]()
Gezdikkkkk bolbolll :) sen napiyosnnNasıl geçti haftasonun cimcime ile neler yaptınız![]()
Aslında bende dün Dr gitmiştim degerlerimede baktiracaktim ama ilk kadın doğuma gittim 15 fun günüm geçmişti oda 6cm kist var rahimin arkasında da serbest sıvı var dış gebelik olabilir merkeze bi git ben test yapsam p.tesi çıkar dedi (ben kasabada oturuyorum ilçeye gitmiştim Dr için de) bende hemen gittim dış gebelik yokmuş çok şükür kist için de ilaç verdi regl olunca erir büyük ihtimalle olup bitti den sonra yine bi muayene ol dedi artık degerlerime daha sonra baktiracam
Dükkandayım oturuyorum işte iyi yapmışsın CanımGezdikkkkk bolbolll :) sen napiyosnn
Sagol canım sanadaHerkese çok güzel bir hafta diliyorum
Okumam gereken 41 sayfa var. Şimdi onalrı okuyacağım :)
Ben aslinda böyle eksiklerin hayatimizda saglimizda cok etkisi olmaz gelip gecer saniyodum ama çok onemli olduğunu anladim! B12 eksikligi demir eksikligi kansizlik bu gibi sorunlar hem kilo aldirir hemde kilo vermeyi zorlarmis aman deyip icmedigim ilaclar icin uzuldum kendim ettim kendim buldum.
Kilo almamdaki en büyük sebeb bi cok yasadigim psikolojik sorunlar oldu aglama nöbetleri hayattan tat almamak evden disari cikmamak bunalim yemenin sadece beni mutlu etmesi çikolata cips tatli börek Çörek yapip sadece butun gun evde oturup yemek yiyerek hirsini atmak sonucu ben 9 ayda 19 kilo aldim ruh halimi beni görseniz ağlardiniz o halden bin şükür kurtuldum vücudumda hasarlar bırakmışım yinede tabiki bu halime çok şükür bidaha o kötü yollardan yürümek istemem kimsede hic üzülmesin hepimiz icin dua ediyorum ALLAHIM kilolarimizi verelim sagligimiza kavuşalim diye siz benim yol arkadaslarimsiniz...
Bugün daha iyi anladim kilonun yakamda buyuk bi yük olduğunu 20dklik yolu yürüdüm nefes nefes kaldim daha 26 yasindayim bi kenarda dinlemeden devam edemedim kondisyonum sıfır bacaklarim birbirine sürtüyor ban olan iki tane esorfmanim var eski kiyafetlerim bi bacagima girmez zaten olan kiyafetimde az onlarida yikayinca ne giycem diye kara kara düşünüyorum asansor bozulmus merdivenden çıktım yeminle kapıyı acicam soluk solugayim ben o bunalimdayken vücudumun kiymetini bilememisim eve geldim oyle cok ağladım ki hareketlerim sınırlamıs giysilerim sınırlamıs ozguvenim sıfır sağlığım elden gidiyor kendime dusmanlik etmisim biri evime gelicek kilom hakkinda konuscak diye aklim cikiyor kimseye gidemiyorum herkes kilom konusunda kirici konusur diye korkuyorum fotograflarda hep birilerin arkasina saklaniyorum bi ortamda kilo konusu açılınca sanki sucluymusum gibi kizariyorum konuyu degistiriyorum hic bakim yapmiyorum bildiginiz ot gibi yasiyorum niye kendimi bunu yapıyorum cok şükür hersey benim elimde bunun daha yeni farkina varıyorum.
Bugün daha cok inandim kendime artik yeniden o civil civil futbol oynayan koşan hep aynalarin karsisindan ayrilmayan sacini basini bakimini yapan kokos seda olucagim sagligimada kavusacagim ilaclarimi icicegim bahanelere siginmadan basaricagim bugun benim miladim ben artik sağlıklı olacağım...
Teşekkür ederim canım sagol işler yüzünden çok kötü ya sorma eşim iş bulamadı evi sattık tapuda imza atamadık param elime gelmedi ev sahibi ile tam anlaşamadık burada kalcağımıza dair vs of of
Cok saolun evet hamileyim cok sukur cok saolubn rabbim isteyen herkese nasip etsin
Kızlar iyi akşamlar. Sabah karpuz peynir çay. Ara da pasta. Öğlen pilav tavuk akşam bamya çok az pilav su şimdi de yeşil çay.
Spor yarım mekik 20 tane bide gün boyunca temizlik
-bugünkü menüm-
07.50: yarım kavun (şaka yapmıyorum,kaşıklaya kaşıklaya yedim)
11.05: 8 tane çiğ badem
12.15: 2 kocaman tabak bamya yemeği
18.00: 2 kocaman tabak kabak yemeği
bugün öyle bir tıkındım ki şiştim de şiştiiim
3 lt su
2 fincan bitki çayı
spor: 50 dk yürüyüş
Yoo ben burdymmm
Geldmm
Geldmmmmm babyyyyy merk etmee
senmi dusurdnnnn ha ha ha :) ben cenemi tutamadm ondan dustum mapuslaraaa..
Yaa ben uyustum bugun kizlar bir turlu kalkip ev isi yapamadim yaa ev bana ben eve bakiyorum aksama ada manti yapacagiz tabi ben sadece yapacagim sonra da yiyenlerin lokmalarini sayacagim isim cok kolay![]()
:) ah ah cenemi tutamadm tartistim ondandir cnm :) hosbuldkkk bu arada :)Tatlim bi diyet menusu degil ki ölçü de vermemissin
Afiyet olsun
Hosgeldin canim Mesajlarina baktim neden sürgün yedin diyede ben mi anlamadım ya kotu birsey yoktu ki
Mantıya bayılırım ...
hem mantı yapıp hem yememek , benim için hayal. seni tebrike ediyorum canım
ben kendimi tutamazdım :)
bu yüzden evde mantı yapmıyorum artık :)
:) ah ah cenemi tutamadm tartistim ondandir cnm :) hosbuldkkk bu arada :)
Gunaydin kizceler, bu ara pek yazamadim acayip yogundum. Dun ofisten ciktim evi temizledim bugun de butun gun turkiye'dekilerin siparislerini almakla gecti. Ancak vaktim oldu menumu yazayim hemen
Sabah: etli sebzeli omlet, sutlu kahve
Aksam: tavuk sote, etli avokadolu salata
Spor yapacak vaktim olmadi ama butun gun bi yerlere yurumekle gecti sayilir. Yarin da ucagim var, pazar gecesi turkiye saatiyle 12'de kalkicak, pazartesiyi saliya baglayan gece 2 gibi izmirde olucam. Turkiye'deyken vaktim oldugunca yazarim, ama @puantiyeli_kelebek beni tarti gunlerinden izinli tutabilir misin 18 agustosa kadar acabaacunku evde tarti var ama dunyanin ilk tartisi yani, elektronik falan degil bi cikiyosun 50 gosteriyo bi daha cikiyosun 60=))
Geçmiş olsun Canım insan en erken uyanınca zinde oluyor çok iyi -400 gr bende -700 gr bakalım bugünde spora gidesim yok fakat zorlayacağım kendimi 4 gün gitmedim sende bugün yürüş yada Leslie yap ne kadar yüzme kursu çocukların canım Bayanlara veriyorlarsa sende git burada bizim belediye ücretsiz veriyorGunaydin fistiklar
Sabah erken kalktim bugun yuppiii:)
Sağlık ocagina gittim hepatit c testi yaptirdim çocuklara yuzme kursundan istediler.. sonucu ogleden sonra alacagim. Buyuk ihtimalle disciye gidecegiz ordanda buyugun dis cekimi var..
Gecan haftaya göre sadece 400 gr eksideyim yarina kadar mucadele edeceğim eksi artar inşallah
ooo -700 müü,73.500 falansın o zaman canımKendini iyi hissediyorsan spor yap bugün bende kaç gün gitmedim bugün gideceğim -700 gr bakalım Çarşamba'ya kadar kaç olucaz
Kızlar günaydın nasılsınız neler yapıyorsunuz bende yavaştan kışlık hazırlığı yapıyorum
Vişne aldım ayıkladım temizledim dolaba koydum ,patlıcan biber közleyip yine dolabıma koydum ,biber doldurdum dolaba koydum , patlıcan dildim ipe dizdim kurumaya bıraktım ,annemler bahçeden acı biber getirdiler turşu yaptımşimdilik bu kadar haftaya menemenlik domates yapıcam
![]()