• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Dün butun gun kislik hazirliklarla geçti ve ben yediklerime hiç dikkat edemedim ekmekte yedim arada tek tesellim cok hareketli gecmis olması ama kurtarmis midir bilmiyorum
Bugunde hazırlıklara devam melemeni cok begendik az geldi gözüme biraz daha yapacağım
Tahlil sonuçlarını da ogleden sonra alip dr a gidecegim bakalim ne var ne yok kafam rahatlasin yoluma bakayim
Ay hadi inşallah bir sorunun yoktur. Valla bende bayılıyorum şu konserve domateslere de sağolsun Anneciğim yapıyor benimkini:dua:

Dün butun gun kislik hazirliklarla geçti ve ben yediklerime hiç dikkat edemedim ekmekte yedim arada tek tesellim cok hareketli gecmis olması ama kurtarmis midir bilmiyorum
Bugunde hazırlıklara devam melemeni cok begendik az geldi gözüme biraz daha yapacağım
Tahlil sonuçlarını da ogleden sonra alip dr a gidecegim bakalim ne var ne yok kafam rahatlasin yoluma bakayim
Canım kendini sıkıyorsun biraz serbest bırak olur mu şu kitaplarıda oku sakince ekmek değilde yufka yeme olasılığın yada ince lahmacun ekmeği gibi yeme olasılığın varsa ye olur mu

O zaman bende dayanabilirsem bende Çarşambaya kadar bekleyeyim. Çünkü öyle daha heycanlı oluyor. Arada tartılınca az çok çarşamba ne çıkacağını tahmin ediyor insan
Eşim çocuk odasının kapısını kilitledi çünkü geçen gece saat 05.00 uyanıp tartıya gitmeye çalıştım ve eşim şuan şehir dışında istesemde tartılamam :KK70::KK70:

Eşim çocuk odasının kapısını kilitledi çünkü geçen gece saat 05.00 uyanıp tartıya gitmeye çalıştım ve eşim şuan şehir dışında istesemde tartılamam :KK70::KK70:
Çok iyi yapmış keşke biride benim tartımı alıp saklasa. Ama dur bakalım buda bir irade meselesi tatlım. Bunu da başarmak lazım bir yerde:)

Hemen menümü yazayım, geçmişi okuyayım :)

Sabah: Peynir, ot kavurma, zeytin, 2 dlm ekmek
Öğle: Balık, salata
Ara: Salata, bir küçük parçada bitter çikolata
Akşam: biraz tuhaf oldu :( Önce mantar yaptım, sonra yanına et pişirirken miydem bulandı :( ilaçlardan dolayı bir dönem kokuya hassasiyet oluşmuştu, yine başlıyor galiba :(
Gittim kustum
Çok sonra biraz mantar ve çiğ badem yedim,

Back
X