• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Merhaba fıstıklar. özledim sizi çok çok:KK37:
Geçmişi okumaya kalkıştım olmadı olduramadım :KK64:
Kızlar kahvaltıdan sonra 2 kare çikolata yedim ve çikolata olayına veda ettim kendime hedef koyuyorum 79u görene kadar çikolatanın Ç si yok... bu da burda dursun :KK75:
Hatırlatırım ama çok pis ona göre yemin :KK62:et küçük cadı

Kızlar hepinize iyi hafta sonları diliyorum...:KK15::KK15::KK15:

Sağlıklı beslenelim , bol hareket edelim , bol kahkahalı bir haftasonu olsun :dua::dua::dua:
Ne güzel dilekler bunlar:KK68: Kim ne dilerse Allah ona bin katını versin derler ya sana da öyle işte :KK68::KK68: Musmutlu haftasonları bol kahkahalı huzurlu sağlıklı :21:

Bende dükkanı kapatıyorum kızlar ablama gecicem akşama orada yer eve gecer uyurum malum eşim yok salı gününe kadar :KK15::KK15:

efkarlı kedi sen nasılsın neler yaptın dökül bakalım:KK45:
Ne yapayım minik kuşum dükkandaydım kapattım şimdi 17.30 otobüsünü bekliyorum ana yola çıktımda eşim bu hafta yok dükkan nöbeti bende:bicak:bugün o kadar çok Rus geldi ki ögleden sonra gelen Avrupalıya Rusça konuşmuşum :deli:Nevrim dönmüş :KK53:kadın çıldırdı rehber yetişti dedi Rusça konuşuyorsunuz diye uyardı :silah:yarın birde Türk grupları varmış :mad:

Commadante- Commadante- stresden yüzümde egzama oluştu eşim gelince doktora çıkacağım internetten baktım en önemli nedeni stres ikinci kullandığımız deterjanlar v kozmetik ürünleri geliyormuş bende yediğim gıdalardan sanıp korkmuştum şuan o kadar stres var ki iş stresi anlatamam belkide o yüzden kilo veremiyorum bilmiyorum da acayip gerginim

Ne yapayım minik kuşum dükkandaydım kapattım şimdi 17.30 otobüsünü bekliyorum ana yola çıktımda eşim bu hafta yok dükkan nöbeti bende:bicak:bugün o kadar çok Rus geldi ki ögleden sonra gelen Avrupalıya Rusça konuşmuşum :deli:Nevrim dönmüş :KK53:kadın çıldırdı rehber yetişti dedi Rusça konuşuyorsunuz diye uyardı :silah:yarın birde Türk grupları varmış :mad:
ayy çok güldüm:confused::confused:

Commadante- Commadante- stresden yüzümde egzama oluştu eşim gelince doktora çıkacağım internetten baktım en önemli nedeni stres ikinci kullandığımız deterjanlar v kozmetik ürünleri geliyormuş bende yediğim gıdalardan sanıp korkmuştum şuan o kadar stres var ki iş stresi anlatamam belkide o yüzden kilo veremiyorum bilmiyorum da acayip gerginim
bi güldürdün bi üzdün miyavcım:KK15: geçmiş olsun umarım hemencecik geçer

ayy çok güldüm:confused::confused:

bi güldürdün bi üzdün miyavcım:KK15: geçmiş olsun umarım hemencecik geçer
Ay inşallah canım akşam eşimde üzüldü gelince yüzmeye gideceğiz dedi umarım işler rast giderdi gideriz o birşey mi gecen yıl çok yoğunduk sabah altı akşam 9 da bitiyordu işimiz paso Rus ağırlıklı idi neyse o kadar bunaldım eşim dedi hadi avm gidelim herkesi Rusça algılamaya başladım eşimde öyle bir krize girdik :KK70::KK70:Avmde şaşkın şaşkın gezdik :confused::confused:

Commadante- Commadante- şimdi minibüse bindim şöför tam Ege şivesi ne diye bekliyop durun yürü gari diyor:KK70:dün Trakyalılar geldi şiveli konuşuyorlar hemen onlar gibi konuşdum be ya beni tırakyalı sandılar

Menum gelsin
Sabah: 2 kk peyniri yağda eritip 1 dilim çavdar ekmekle yedim
4 zeytin
Öğle : 2 ceviz, avuç içi çiğ fındık
2 dilim bitter Türk.Kahvesi

Aksam 18.30: 1 kase mercimek çorbası
2 dolma biber 2 kaşık yoğurt
Ara: Türk Kahvesi bitki çayları maden suyu
2.5 litre su

Menum gelsin
Sabah: 2 kk peyniri yağda eritip 1 dilim çavdar ekmekle yedim
4 zeytin