- 16 Şubat 2009
- 34.885
- 123.239
- 1.123
Senin ikinci kelimeyi yazmadan aklımdan gecti sen depresyonda mısın Canım diye ki o ilaçları kullanmışsın bir dönem bende öyleydim eşim hiç istemedi kullanmamı iyiki kullanmamışım çok zararları var ilaç tabiki çözüm ama tek başına değil şuan bile gitmiyorum çünkü ben takıntılıyım takıntıların var okb gibi onunda ilaçsız çözümünden bahsetmiş Canan hoca henüz incelemedim ama sen gerçekten istemelisin biz bunu dışarıdan sana aşılama yapamayız oturacak düşüneceksin ben böyle olmayı hak ediyor muyum Mutlu muyumcanım azim yapıyorum sonra ama hemen hırsım gidiyor üniversite bittikten sonra kilo almaya başladım önceden 65-70 arasındaydım hep evlenirken 80 kiloydum ilk önce antideprasan kullandığımdan başladı kilo almam o dönemde de evde oturmaktan kpss çalışırken falan aldım sonra da şimdi de evlendikten sonra yine monoton bir yaşam hareketsizlik bir anlık mutluluk için tatlıya sarılma evet doktor kiloyu pek kafama kakmadı ama burada okuduğumda bakıyprum ki özele giden arkadaşlara hep kilo denmiş nette de araştırıyorum kilo ve stres çok çok etkili kendimi disiplin etmeliyim