• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Dün ki menümüde paylaşayım, sonra bir işim var onu halledip, geçmişi okuyacağım :)

Sabah: Peynir, ot kavurma, domates , 2dlm ekmek
Öğle: Salata, yoğurt, 3 kaşık bulgur pilavı
Akşam : Eve gittiğimde başım çok ağrıyordu, biraz zeytinyağlı fasülye ve yoğurt yiyip uzandım. Sonra uyandığımda başım daha iyiydi ancak nedense çok aç hissettim. Mutfağa girince dayanamadım makarna yedim :KK42::KK42::KK42:

Kısaca dün karbonhidrat bombası oldu :duduk::duduk::duduk:

Tutarmıyım bilmiyorum çünkü cumartesi evlilik yıldönümüz fırında patates yapıcam zaten tatlı pasta olmaz biliyorsun

Olsun canim yil dönümünde esine eslik et bir gunlugune tadi ciksin o gunde ayri gayri yiyecek degilsiniz simdiden nice mutlu yildonumleri diliyorum :KK200:

Dün ki menümüde paylaşayım, sonra bir işim var onu halledip, geçmişi okuyacağım :)

Akşam : Eve gittiğimde başım çok ağrıyordu, biraz zeytinyağlı fasülye ve yoğurt yiyip uzandım. Sonra uyandığımda başım daha iyiydi ancak nedense çok aç hissettim. Mutfağa girince dayanamadım makarna yedim :KK42::KK42::KK42:

Bak aksam makarna yemesen belki bugun 500 gr dan fazla verecektin belkide ona ragmen eksi guzel canim

Canım demek ki o anda vücutun Mutlu olmak istemiş makarna yemişsin afiyet olsun

@puantiyeli_kelebek
kilom 65.7
geçen hafta 66.5
bu hafta 65.7
fark - 800 gr
Harika valla hem de kaçamaklara rağmen Süpersin :nazar:
Eki Görüntüle 1890525

Gecen hafta 97,2
Bu hafta 97.7
Fark +500 gr:KK43:
Canim moral bozmak yok haftaya inşallah başlar eksiler ;)
Günaydın kızlar ...

@puantiyeli_kelebek
kilo bildirimi
geçen hafta 87.0
bu hafta 86.7
fark - 300 gr

Eki Görüntüle 1890527
Tebrikler canım gayet güzel :KK9:

Back
X