• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Benim de midem bulanıyor ya Miyav_su Miyav_su acaba salgın mı var ne? Gerçi boğazımda ağrıyor 3 gün taziye için mazeret izni almıştım yoksa izin alır eve giderdim. Çocuklarda rahatsız eskiden kışı çok severdim bu çocukların hastalığından dolayı sevmiyorum artık ya

Geçmiş olsun canim bitki cayi ic kendini cok yorma ki uzamasin cocuklarin kac yaşında

Sanırım Canım benim ya birde şuan bağırsaklarımda bozuldu hap verdi doktor tabi alamadım sabahın köründe şuan midem iyi akşama tekrar iğne olucam sizede geçmiş olsun kekik cayı ve nane cayı biraz rahatlatmıştı beni sende onlardan iç rahatlarsın biraz

Hep soguktan mi bunlar ya:KK64:

tabii ben de kilo vereyim vereyim derken en son 85lerdeyken şimdi oldum 105 :KK43: nereden nasıl başlasam diyete neler yapsam kafam çok karışık

Doğru yere gelmişsin...
Ben bundan 11 hafta önce hiç hazır hissetmediğim halde başlamam gerek diyerek bir adım attım.
Burada ki arkadaşların desteği ile motive oldum , devam ediyorum. Kapluımbağa hızında kilo veriyorum.

Önemli olan sağlıklı beslenmek , bol hareket. Yavaş gitsin bri daha gelmesin diye düşünüyorum.

Düzenli sohbete gelebilirsen çok güzel bilgiler öğrenebilir ve motive olabilirsin.

Tesekkurler canim sordugun icin :) dizim biraz daha iyi sükür. Bugun jillian deneyecegim

:KK70::KK70:Cok komikler

Cok gecmis olsun canim

Tost normal tost ekmeginden canim. Pilav da 2 yemek kasigi. Ben cok sıkıya gelemiyorum. Simdi yemem de omur boyu mu yenmeyecek mantigi var bende biraz. Onun icin yasakli seyler yok. Acken yavas yavas yemeye calisiyorum:hamarat:doyunca da direk duruyorum tabagi bitirmeden.
Su isini cozecegim artik insallah:KK51:
Cok iyi canim ben aytintilari öğrenmek istiyorum çünkü sana göre 2 kaşık azdir bana göre 2 kepçe az kavramı gorecelidir degil mi:KK45:

Eve geldigimde midem yapismisti açlıktan kocama yemek hazirladim ama ben yemedim :stop:yarım çay bardağı süt ictim:kahve::KK53:

Harikasın boyle devam

Merhaba Kızlar,

Dün biraz rahatsızlandım. Siteye giremedim.
Bugün nispeten daha iyiyim ancak tam toparlayamadım.

Dün menüm ;
Sabah: Peynir, zeytin, domates, biber, yumurta, 2 dlm ekmek
Öğle: Kötüydüm yiyemedim
Akşam : Çorba

Cok gecmis olsun canim neyseki simdi iyisin menun de güzel afiyet olsun
Doğru yere gelmişsin...
Ben bundan 11 hafta önce hiç hazır hissetmediğim halde başlamam gerek diyerek bir adım attım.
Burada ki arkadaşların desteği ile motive oldum , devam ediyorum. Kapluımbağa hızında kilo veriyorum.

Önemli olan sağlıklı beslenmek , bol hareket. Yavaş gitsin bri daha gelmesin diye düşünüyorum.

Düzenli sohbete gelebilirsen çok güzel bilgiler öğrenebilir ve motive olabilirsin.

Ne guzel motive olmussun kararlılığın her cümleden okunuyor ben sana inanıyorum canim o kilolar gidecek ve gelmeyecek

Bir 5 buçuk biri 3 buçuk yaşındalar küçük olan hasta taziye evinde üşüttü heralde
Allah bagislasin yavrularini kuzucuklarmis daha geçmiş olsun

Miyav_su Miyav_su dikkat et canim kapıya yakin dur Rabbim korusun tum denizli halkını can mal kaybi olmaz inşallah @vilma37 ye katılıyorum buyuk deprem olmayacak böylelikle inşallah

Back
X