• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Güzel bir fikir aklima gelmedi değil ama kilo veremeyenler demoralize olur diye yapmadım simdiye kadar haftaya oyle yapabilirim kuzum. Bu haftanin birincisi suphesiz papatya1994 papatya1994 :KK9:
Bilmem arkadaşlarada soralım istersen öyleyse yapmayalım isterlerse yaparsın. Evet maşallah@papatya1994 bu hafta süper gerçi menüleride güzeldi belliydi yani

Bugünkü menu
Sabah yarım kase sutlac :KK23:canım çok feci istiyordu bu aralar doğal koy sütüyle az bişey yaptım kahvaltı niyetine yedim daha çabuk eritirim diye azdi ama 4 kaşık ti en fazla

Öğle 5 kaşık kurutmalik biber patlıcan kavurması üstüne yoğurt döküp yedim

Aksam 1 kase kemik haşlama bir tabak salata

Bugünkü menüm
Sabah: 1,5 ki peynir-5 zeytin-1 dlm üçgen ekmek - 1 yk yağsız patates salatasi- yarim has. Yumurta

Öğle 2 dlm ekmek ile füme et sandviç

Akşam: mantar biber ve soğanlı tavuk site
Bol salata ayran

Ara 1bardak ayran 1 muz
Afiyet olsun canım ekmekbiraz fazla olmuş sadece

Bugünkü menüm
Sabah: 1,5 ki peynir-5 zeytin-1 dlm üçgen ekmek - 1 yk yağsız patates salatasi- yarim has. Yumurta

Bol salata ayran

Ara 1bardak ayran 1 muz
Afiyet olsun canım canım akşam yemeğin güzelmiş

Bugünkü menu
Sabah yarım kase sutlac :KK23:canım çok feci istiyordu bu aralar doğal koy sütüyle az bişey yaptım kahvaltı niyetine yedim daha çabuk eritirim diye azdi ama 4 kaşık ti en fazla

Sabah kahvaltın yok tatlıyı kahvaltı niyetine saymıyorum

Ayy gıda geçmiyor diyince hatirladim geçen yıl bende farenjit oldum çok kotuydu benimki 2 ay gecmedi:oha:iğne yazdilar o bile gecirmemisti :KK43:en son penisilin yapmislardi ondan sonra gecmisti
Evet maalesef iğne ile geçiyor ben ilaç ile atlatmaya çalışıyorum gecen ay gazoz yüzünden iğne olmuştu o yüzden olamam

Ne guzel sozler bunlar ne mutlu sana maşallah
Sende duyacaksın canım inşallah :KK66:
Bugün çok kötü hastayım farenjit oldum :KK1:kahvaltıda acılı mercimek çorbası ,ayran,öğlen ve akşamda aynı menü :KK1:. @puantiyeli_kelebek
Çorbalar iyi gelir inşallah kuzum :KK43:
Bugünkü menu

Afiyet olsun güzel menü.
Bugünkü menüm

Bol salata ayran

Ara 1bardak ayran 1 muz
Bugünkü menun çok daha iyi canım afiyet olsun.

Selam fıstıklar ogleden sonra bi arkadaşım geldi yarım saat kadar oturdu. O gitti başka arkadaşım eşim kızım aynı anda geldiler beraber yemek yedik kaldırdık. Sonra da o arkadaşla dışarı çıktık yeni geldim :rolleyes:

Kacamakli menüm
Sabah: 1 has yumurta 3 zeytin
1 dilim ekmek üstüne kaymak bal

Öğle: 1 tabak pırasa yemeği
1 kase corba, yoğurt
Ara:Türk.Kahvesi 2 k kayısı 1 k incir

Akşam 18.15: 5 kaşık taze fasulye
Ortadaki Yoğurtlu biber kozlemeden 2 kaşık
Ara :olamaz:: Şekersiz nescafe ve bir dilim yaspasta :skandal:
2.5 litre su
Birde kendimde şunu farkettim ne zaman böyle bir şey yesem gecende de olmuştu hatta. Tuvalette kendimi buluyorum direk wc, vücut kabul etmiyor sanırım midemi bozuyor o_O

Back
X