• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Canim ekimin 10, 11 ve 12 si oluyor. Salı günü aşure günü. Yani yarın ve salı tutabilirsin veya salı ve Çarşamba ya da üç gün :KK66:
Tamam canım yarın tutayim o zaman teşekkürler :KK200:
Menum
Sabah 2 kuru kayısı
Kahvaltı öğle 12.00: 1 has yumurta kk peynir
1 çay kaşığı kuşburnu marmelatı 3 zeytin 1 dilim tahlili ekmek 1 çay kasigi labne
Domates salatalık
Ara: 1 meyve az cekirdek
Ara: Türk Kahvesi 1 er tane kuru incir ve kayısı
Aksam 18.30: 2 kepçe ıspanak y
4 kaşık Ciğerli bulgur pilavı
Birkaç çatal turşu
Bitki çayları
Maden suyu kahve
2.5 litre su
Afiyet olsun canım

Ben menu yazmayı unutmuşum
Sabah 10 da 2 dilim ekmek ttereyağli yumurta peynir zeytin yoğurt 1 tatlı kaşığı marmelat
Öğle akşam gibi 3.30 da 5 minik dilim patates 5 köfte (ekmeksiz ve fırında) Salata
9 da eltimin evinde çay 3 tane Gofret 3 kremalı bisküvi

Ben menu yazmayı unutmuşum
Sabah 10 da 2 dilim ekmek ttereyağli yumurta peynir zeytin yoğurt 1 tatlı kaşığı marmelat
Öğle akşam gibi 3.30 da 5 minik dilim patates 5 köfte (ekmeksiz ve fırında) Salata
9 da eltimin evinde çay 3 tane Gofret 3 kremalı bisküvi
Canım reglin mi yaklaşıyor gofret kremalı bisküvi fazla olmuş

Iyi geceler hanimlar

Gecmisi okuyayim dedim de olmadi bitiremedim bi turlu pes ediyorum. Biraz daha iyiceyim. Yarindan itibaren spora basliyorum. Burdayim artik soz. Hepinizden tekrar ozur diliyorum baya kotu usutmusum toparlayamadim hemen.

Bugunku menumu yazayim. Hastayken ne denk geldiyse onu yedim malesef ugrasamadim yemek yapmayla. Onun suclulugu da olunca hic yazmayim onlari ben.

Sabah
Sucuklu yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
Sekersiz cay
2 dilim ekmek

Aksam
Cokertme kebabi

Gece
Soda

Su cok icemedim yine.

Günaydın hanımlar
dünkü menümü vereyim bol karbonlu bir gün oldu ama
sabah 11 de 2 dilim kaşarlı börek yarım kase patates salatası zeytin ve çeri domates
arada bir mandalina ve bir muz
akşam 1 ıspanaklı saç börek 2 bardak ayran zeytin
Oh dün börek günü olmuş :KK11::KK11:

Back
X