• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bugünkü menum gelsin:(gelmese daha iyide neyse:( sabah 1 dilim ekmek kavurmali yumurta öğle 5 kaşık sıcak köfte turşu akşam kuru fasulye bol salata turşu ayran çok yedim bugün ya :63::eek:akşam yemek yemeyi sevmiyorum:bicak::bicak:

Kahvaltıda yarım haşlanmış yumurta,yeşillik ,çiğ kuruyemiş bir incir öğlen yemedim çünkü kahvaltıyı geç yaptım akşam 3 dk yaptığım domatesli sarımsaklı soslu makarna glisemik indeksi düşük yanında marul salatası :kk77:yedim pişman öıyım hayır :eek:Canan Karatay görse yüzüme tükürürdü :olamaz:

Kahvaltıda yarım haşlanmış yumurta,yeşillik ,çiğ kuruyemiş bir incir öğlen yemedim çünkü kahvaltıyı geç yaptım akşam 3 dk yaptığım domatesli sarımsaklı soslu makarna glisemik indeksi düşük yanında marul salatası :kk77:yedim pişman öıyım hayır :eek:Canan Karatay görse yüzüme tükürürdü :olamaz:
Makrnami yedin Hayır olamaz:tokat::tokat:hiç beyenmedim :KK67::KK67::KK67::KK67:

Çok iyi canım bencede seversek ve azimle buraya yazarsan neden olmasın bence kalori hesabı yanlış tabi bu senin kararın nasıl istersen öyle yap Leslie çok iyi burada özellikle @kulkedisi30 jilllian ile Harika esnek ve sıkılaşma kazandı tavsiye ederim bende dün Yeni bir program ögrendim adı hiit cardio 20 dk sürüyor fakat 2 saatlik yürüyüşe eş değer pazar günü yapmayı planlıyor istersen sende katıl kızlardan sadece didemdefne didemdefne evet dedi ben grubun kaplumbağasıyım canım zor kilo veriyorum sağolsunlar beni idare ediyorlar

Acaba senin neren kaplumbağa bence sen kaplumbağa görünümlü bir tavşan sin canın

Back
X