• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

@Cesminazz nerdesin sen menüde yazmamışsın
kötü bi hafta sonu gecirdim canim..girmeye fırsatım olmadı
bacım ne oldu sana ya ..biseyde dememissinki öyle ban yiyecek..
niye mapusa attılar seni..
ins kısa sürelidir:KK200: bekliyoruz

index.php

Günaydın dostlar, sendromsuz pazartesileriniz olsun :KK39::KK36:

Selamlar canlarım :KK200: Günlerim aşırı yoğun geçiyor bu yüzden uğrayamadım hiç :110: 10 güne kadar taşınıyoruz onun hazırlıkları + dershane/okul derken hiç giremedim :cry: Şimdi bile annem sesleniyo kolilere kitaplarını koy diye :KK31: Ama şu telaşım bitsin çok daha rahat olucam Hoppa Burda olmayı, yazışmayı çok özlemişim :KK74:

Kolay gelsin bekliyoruz canim
Geç kalktım bugün kızlar biraz da hastalığın etkisi var galiba ruh gibi yatmışım.
Kalktım kahvaltı yaptım, 1 haftadır sabrettim ama artık dayanamadım az önce bir ilaç içtim:hasta:
Şimdi inşallah pilates yapcam sonra da duşa girerim

Gecmis olsun dikkat et dus sonrasi usutmemeye bugün nasılsın?
Merhabalar. Acaba ben de aranıza katılabilir miyim.
Malesef kontenjan dolu canim sana kilo verme yolunda başarılar diliyorum
Kızlar miyavsu da benim gibi ceza yemiş :KK57::KK57::KK57:hep beni uyariyodu ban yeme diye kendi yedi:KK70::KK70:

Ceza yiyecek birsey yazmamis aslinda dun özelden bildirdi bana gelemeyecegini

Merhaba kızlar Hepinizi çok özledim.
Bir türlü düzene giremedim ciddi ciddi kilo alacagım gibi görünüyor.
Menü yazamıyorum çünkü hep abur cubur mesela bugün kahvaltıda eski düzenim gibi abur cubur yedim :sinirli::sopa:(tüm sopalar gelsin bana)
kendimi kötü hissetmeye başladım.
Şimdi temizlik yaptım bulaşık yıkayıp dışarı çıkacağım kızlar. dışarda ev yemekleri yapan bir yerde çorba ana yemek vs. gibi düzenli bir yemek yiyeceğim. gelirkende ayran falan alırım akşam acıkırsam meyveyle beraber yerim.

Kendime söz veriyorum ufak ufak başlayayım.
En azından 200 gr vermiş olmak istiyorum çarşambaya kadar:KK14::KK14::KK14:

Al benden bir tane daha ertelemekle olmuyor canim hemen harekete geçmek lazim yoksa kilolar cok acimasiz malesef

günaydınlarrr
menüm
sabah karışık tost
öğlen bi kase aşure
akşam kahvaltı türü peynir yumurta domates ekmeksiz
su 1,5 litre
Menü güzel ama canım niyeyse sıcak bir şey aradım çorba gibi sebze yemeği gibi. Afiyet olsun canım.
Kızlar ben acaip kilo aldim kesinlikle kararli bi sekilde yeniden baslamam gerekiyor bir instagram hesabi açtım #yenibirben34kilo takip ederseniz sevinirim kilomu da ordan ogrenirsiniz artik:KK43:
Ya ne zamandır söyleyeyim diyorum soyleyemiyirum. Canım bence senin kaeataydan ziyade 3 ana 3 ara şeklinde beslenmen lazım. Karatay sana ağır geliyor mesela bana da ağır geliyor. Çünkü sürekli olarak atıştırma isteğimi ara öğünlerle d3ngeliyorum. Çok güzel kilolar verebilirsin bu sayede ;)

Menü güzel ama canım niyeyse sıcak bir şey aradım çorba gibi sebze yemeği gibi. Afiyet olsun canım.

Ya ne zamandır söyleyeyim diyorum soyleyemiyirum. Canım bence senin kaeataydan ziyade 3 ana 3 ara şeklinde beslenmen lazım. Karatay sana ağır geliyor mesela bana da ağır geliyor. Çünkü sürekli olarak atıştırma isteğimi ara öğünlerle d3ngeliyorum. Çok güzel kilolar verebilirsin bu sayede :KK66:

Ben Miyav_su Miyav_su ya da soyledim Karatayi yapamiyorum doğru aralarda ayran yada süt icmeyi düşünüyorum bazen küçük birseyler de ekleyebilirim.

Kızlar ben acaip kilo aldim kesinlikle kararli bi sekilde yeniden baslamam gerekiyor bir instagram hesabi açtım #yenibirben34kilo takip ederseniz sevinirim kilomu da ordan ogrenirsiniz artik:KK43:
ben şunu anladımki hiç koyvermemek lazım..toparlaması çok zor oluyor
yeni bi kararla baslamissin gazan mübarek olsun canım
azmin daim olsun:KK200:

ben şunu anladımki hiç koyvermemek lazım..toparlaması çok zor oluyor
yeni bi kararla baslamissin gazan mübarek olsun canım
azmin daim olsun:KK200:

Aynen oyle dukan yaparken kitabında ufacik bir kacamak 1 pirinc tanesi bile diyeti bomba gibi parçalar diye okuduktan sonra gerçekten agzima 1 pirinc tanesi bile girmemisti. Yeniden o bilince kavusmam lazım
Ekmek yok seker yok pilav makarna hamurisi yok paketli gıda yok hadi bakalim:)
Yiyemediklerimize degil Yiyebildiklerimize odaklanma zamaniEn Büyük KK

Ben Miyav_su Miyav_su ya da soyledim Karatayi yapamiyorum doğru aralarda ayran yada süt icmeyi düşünüyorum bazen küçük birseyler de ekleyebilirim.
Kesinlikle canım sütun ayranın yanına meyve de eklediginde yağ yakimi hızlanır. Onun dışında kahve ve kuru meyve ile ara yapabilirsin. Badem ceviz gibi şeyler de ara için güzel tercih ;)

Back
X