• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Uyudu mu paşa iyi geceler bir haber okudum uykum dağıldı çocuğun biri yurtdışında yanlış beslenmeden dolayı bir gözünü kaybetmiş :110:5-6 yaşından bu yana kola-patates kızartması -kuru ekmek ve tavuk tüketiyormuş bir gözü kurtulmuş doktor sayesinde menüsüne a vitamin içeren gıdalar koymuş doktor diğer gözünü kaybetmiş ne kadar üzücü
Ne kadar kötü bir durum :( gece yine uyuyamadim canım sabah bakicinin kapı sesi ile uyandım 10 dk da giyindim çıktım evden :oha: kahvaltıda yolda oldu :rolleyes:

Evet kızlar bu haftaki beslenmem bana ders olsun :tokat:
Geçen hafta 66.4
Bu hafta 67.4
Fark +1 kilo:KK42:
2016-10-19 08.34.41.webp @puantiyeli_kelebek

Ne kadar kötü bir durum :KK43: gece yine uyuyamadim canım sabah bakicinin kapı sesi ile uyandım 10 dk da giyindim çıktım evden :oha: kahvaltıda yolda oldu :rolleyes:
niye uyuyamadın canım
bende çocukları uyutup kalkıyım diyorum uyuyup kalıyorum bi kalkıyorum gece yarısı olmuş

Uyudu mu paşa iyi geceler bir haber okudum uykum dağıldı çocuğun biri yurtdışında yanlış beslenmeden dolayı bir gözünü kaybetmiş :110:5-6 yaşından bu yana kola-patates kızartması -kuru ekmek ve tavuk tüketiyormuş bir gözü kurtulmuş doktor sayesinde menüsüne a vitamin içeren gıdalar koymuş doktor diğer gözünü kaybetmiş ne kadar üzücü
Allah korusun yaa

Miyav_su Miyav_su dün 20 kiloluk tenekede saf zeytinyağım geldi + yeşil zeytin+ zeytinyağı sabunu+ siyah doğal zeytin zengin oldum:KK76::KK76: kayınbabam sağolsun
Oh be güzel ağız tadı ile yiyin canım benim şifa olsun benimde bugün salçalarım gelecekti birde nar ekşim

Günaydın kızlar dünden gelemedim
Telaşım var
Oğlumun okulda doğum günü kutlanacak bugun o yüzden hazırlıkları tamamladım
Kilo bildirimi yapıp çıkcam
Sonra öğle akşam üstü buraya girip dünkü menünümü yazıp geçmişi okurum :)

Başlangıç kilo: 86.5
Güncel: 85.5
Hoşgeldin sanırım ben yokken geldiniz

Back
X