• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Gecen hafta :71 kg , bu hafta :70.800 gr fark :-200 gr @puantiyeli_kelebek
Maşallah canım artidan iyidir. Ben bile 100 gr mi görünce sevindim. Sende bu hafta çok dikkat etmemene rağmen iyi bir rakam bence ;)
Günaydın fıstıklar
Kilo bildirimi

Eki Görüntüle 1906265

Geçen hafta 100.3
Bu hafta 97.6
Fark 2.7
Iste Azmin sonucu tebrik ederim zuzu başkanım :KK200: 100 gr da olsa katkı sağladığım için mutluyum :halay:

Ben niye maşallah dedim 2 çocuk ev iş ve sağlıklı beslenmeye iyi kötü yapıyorsun canım elinden geldiğince bahane üretmiyorsun :nazar::nazar::nazar:hem sigara sağlıksız at elinden o sigarayı:tokat::tokat:
Sağolasın kuzum :KK16: sigara icemem ki hiç sevmedim onu :lülülü:

Sevin sevgili rakibem yarış centilmenliği gereği:KK48: kız ben daha çok bekliyordum ilk hafta olduğu için ama regl denk geldi :KK1:
Allah'dan regline denk gelmiş ben artık buralara uğramazdım :silah::silah::silah:şaka bir yanada sevindim hemde çok süpersin demek ki saba dukan prensipleri yarıyor birde yarışma psikolojisi :mapus:eniştede kızsın sakın aldırma onu :KK53::KK53::KK53:

@puantiyeli_kelebek canım şaka bir yanada harikasın sen dukan güzeli ilan ediyorum sana dukan prensipleri işe yarıyor cansın :KK19::KK19::KK19::KK19::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Sağolasın kardeşim Bu arada sanada teşekkürler sonsuz desteğin için :KK200: ben kendime inanmayı bıraktığımda sen inanmaya devam ettin :KK19:

20161102_070316_resized.webp günaydın
geçen hafta 64.9
bu hafta 66.2
fark +1300gr

ponçikler beni ıslak sopayla dövün
çok üzgünüm ama 1300gr bir haftada mümkün değil o kadar abartmadım

kulkedisi30 kulkedisi30 canım paşa nasıl oldu umarım iyidir :110:çocuklar ve hayvanlar hasta olmasın çok üzülüyorum :KK61:benim çok sevdiğim yavru köpekte hastaydı veteriner serum iğne verdi fakat enfeksiyon kaptı öldü çok üzüldüm :KK61:4 kardeşten 2 tane kaldı biride çok kötü bugün yanımdan hiç ayrılmadı güneşlendik :KK61::KK61:
sağol canım o iyi de kızım hastalandı dün akşam ateşi yükseldi sabah acile götürdüm doktor yok diye beni gönderdiler sinir oldum ateş düşürücü verdim yatıyor

Şaka dedim içmediğini biliyorum ama üzülme gerçekten maşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:bu hafta toplarsın artık
Kendimde sevdiğim en önemli özellik sabah kaçamak yaptıysam akşam bunu toparlamam. Ipin ucu kaçtı psikolojisi yok bende ;)

Back
X