• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ya kusura bakmayın ben bugün fotoğraflı bildirim yapamıyorum. Eşim telefonu almış gitmiş. Samimi olduğum komşularımdan telefon isteyecektim ama onları da evde bulamadım. İnanmazsınız diye korkmuyor da değilim :KK48:Bu haftalık böyle kusura bakmayın

Geçen hafta : 65.6
Bu hafta: 63.0
Fark -2.6
Superrsin masallah sana da ;):nazar:

Ya ben simdi tam olark kac kisyiz anlayamadim @puantiyeli_kelebek zuzulardayim biliyorum yeni yeni alisacagim kusura bakmayin:KK15:

Yok canım ne kusuru söyle sıralamayı yapayım
papatya1994 papatya1994
P PammukPrensess
tevafuk55 tevafuk55
Mislisse Mislisse
didemdefne didemdefne
Ve ben canım 6 kişiyiz

Bu arada kendimi tanıtmamı istemiştin
Ben 31 yaşındayım çalışmıyorum 2 oğlum var haziranda 108 kiloyla dukana başladım 94 e kadar indim ağustos ayında bir rahatsızlık yaşadım başka diyenler denedim ama istikrar sağlayamadığım ve başka nedenlerden dolayı için 100.3 çıktım şimdi düzenimi yeniden oturttum 1 haftadır dukan yapıyorum böyle canım:)

Günaydın kızlar kilo bildirimi yapayım yeni uyandım geç oluyo galiba ama @puantiyeli_kelebek
-400 Gram 63.9 ile katılmıştım aranıza

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 41
Ya kusura bakmayın ben bugün fotoğraflı bildirim yapamıyorum. Eşim telefonu almış gitmiş. Samimi olduğum komşularımdan telefon isteyecektim ama onları da evde bulamadım. İnanmazsınız diye korkmuyor da değilim :KK48:Bu haftalık böyle kusura bakmayın

Geçen hafta : 65.6
Bu hafta: 63.0
Fark -2.6
Ovvvv Süpersin tebrik ederim vucudunda baya bi ödem varmış heralde

Yok canım ne kusuru söyle sıralamayı yapayım
papatya1994 papatya1994
P PammukPrensess
tevafuk55 tevafuk55
Mislisse Mislisse
didemdefne didemdefne
Ve ben canım 6 kişiyiz

Bu arada kendimi tanıtmamı istemiştin
Ben 31 yaşındayım çalışmıyorum 2 oğlum var haziranda 108 kiloyla dukana başladım 94 e kadar indim ağustos ayında bir rahatsızlık yaşadım başka diyenler denedim ama istikrar sağlayamadığım ve başka nedenlerden dolayı için 100.3 çıktım şimdi düzenimi yeniden oturttum 1 haftadır dukan yapıyorum böyle canım:)
Anladim tesekkur ederim memnun oldum ayrica:KK52:insallah hedefledigimiz kilolara birlikte ulasiriz.Ben de cok kararliyim artik yeter herdefasinda kg kg biktim ideal kgya dusup korumakla mesgul olmak istiyorum insallah..Buarada didemdefne arkadasimiz izinlimi ?

Back
X