• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kızlar takım yarışı işi bu hafta olmuyor malesef 5 e 5 olmuyoruz hafta başında n beri tam takım yarışmıyoruz ya haksızlık olmasın haftaya tam kadro yarışıyoruz :KK37:
Ponçikler hadi yine iyisiniz :KK72:
:spor: haftaya da böyle olursam kendimi furucam:kızgın::kızgın::kızgın:

Kızlar takım yarışı işi bu hafta olmuyor malesef 5 e 5 olmuyoruz hafta başında n beri tam takım yarışmıyoruz ya haksızlık olmasın haftaya tam kadro yarışıyoruz :KK37:
Ponçikler hadi yine iyisiniz :KK72:
Amanin gerçekten mi bütün hayallerim yıkıldı ceza vermeye hazırlanıyorduk bizde oysa ki:) neyse şaka şaka tamam tatlım önemli olan kilo vermekti buda işin gırgırı

Amanin gerçekten mi bütün hayallerim yıkıldı ceza vermeye hazırlanıyorduk bizde oysa ki:) neyse şaka şaka tamam tatlım önemli olan kilo vermekti buda işin gırgırı
Verildi canım gece rahat uyu :uykucu:ben 250 ip cezası kürek cezası gibi oldu kulkedisi30 kulkedisi30 kaptan-ı Derya kendi kendine ceza verdi nedense torpil geçildi :ukala:

Sen kahvaltıyı yapmazsan biraz zor canım :KK14::KK14:kahvaltı işini halletmen Lazım:işsiz::işsiz:
Ya ama ben verdiğim 10 kiloyu da kahvaltı yapmadan verdim niye öyle diyorsun üzüyorsun beni ama :( bugün yaptım kahvaltı yani dairede arkadaşlar yiyordu iki dilim peynir bir tane de zeytin yedim :)

Back
X