• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kız aklımdan geçti @puantiyeli_kelebek aklına ip :spor:gelmese bari dedim :KK17:ki gelmiş :KK57::KK57: yarın akşam söz:KK61::KK61::mad::mad:hem atlarım zaten rakam yazıyor ipimde foto çeker buraya atarım :ıslık::ıslık:

Yaşasın kötülük :dondurma:
hayır bana ver:KK70::KK70::KK70:
kara murat benimm:KK70:
:KK70::KK70:
Niye kulkedisi30 kulkedisi30 kendi cezasını veriyor olmaz Vilma 37 Vilma 37 kıymayın onun cezasınıda ben alıyorum onu yedirtmem size :sinirli:ipi 250 defa :spor::spor:atlayacağım @puantiyeli_kelebek

Kendisi değil papatya1994 papatya1994 verecek @külkedisi30 un cezasını tevafuk55 tevafuk55 ve pammukprenses pammukprenses te çıkmaya verecek ama hafif bir ceza tabi
:spor: haftaya da böyle olursam kendimi furucam:kızgın::kızgın::kızgın:

Yok kız sen dur biz vururuz:KK71:
beni çok seviyo ondandır:KK76::KK76::KK76::KK76:
ne ceza veriyim kendime bir hafta ağzını dikme cezası
bugün 100 ip de ben atlayım

Yanlış anlaşıldım kız cezanı papatya1994 papatya1994 kesecek adil olsun yarış yoksa seviyorum tabi:KK200:

Amanin gerçekten mi bütün hayallerim yıkıldı ceza vermeye hazırlanıyorduk bizde oysa ki:) neyse şaka şaka tamam tatlım önemli olan kilo vermekti buda işin gırgırı

Aynen öyle canım bu hafta işe yarayacağını gördük bizim takım iyi motive oldu :)

Back
X