• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Herkese iyi geceler. Anca fırsat bulup yazabiliyorum menümü

Sabah: menemen,5 zeytin yarım kk peynir, salatalık, maydonoz, bir avuç kadar çiğ badem.

Akşam: Bir küçük kase köfteli yoğurtlu çorba, 3 kaşık haşlama kuşbaşı et. 2 kaşık barbunya, bir tane salatalık turşusu, salata.

1 litre tarçınlı limonlu su+ 2 litre su
300 ip Atlama:spor: + temizlik:temizlik: + akşam yemeğine misafir:KK9:

yazcam tabi bunlar da spor değil mi:rolleyes::rolleyes:

İyi geceler canlar
Bugün çok iş yaptım diyemem ama dışarı çıktım dişçiye götürdüm oğlumu hava çok soğuktu ondan mı yoksa bugün çok yoğun olan reglden mi bilmiyorum ama çok halsizdim uyuşuk uyuşuk gezdim yada uzandım tüm akşam üstü..
Uyumamak için direndim yoksa gece nasıl bir işkence beni beklerdi biliyorum
Menümü yazıp kaçayım yarın okurum mesajları
Sabah
Tavada yumurta
Lor peyniri
Zeytin

Öğle
Dukan ekmek
Kavrulmuş kıyma
Domates sos

Ara
Haşlanmış yumurta
Ton balığı
Lor peyniri
Soğan

Akşam
Haşlanmış et
Yoğurt
Biber turşusu

2 lt su
Spor yapamadım

Dün yazamamıştım bugünde unuttum ama dukana uydum sadece akşam 1.5 lahmacun yedim oda kötü oldu bakalım ilk haftadan dirence sebep olmaz umarım :KK43:
İyi geceler herkese
Menun iyi canim gecmis olsun ayrica onemli biseyi yok dimi? Arasira hepimize oluyor o durum yarin daha iyi olman dilegi ile..

M
Herkese iyi geceler. Anca fırsat bulup yazabiliyorum menümü

Sabah: menemen,5 zeytin yarım kk peynir, salatalık, maydonoz, bir avuç kadar çiğ badem.

Akşam: Bir küçük kase köfteli yoğurtlu çorba, 3 kaşık haşlama kuşbaşı et. 2 kaşık barbunya, bir tane salatalık turşusu, salata.

1 litre tarçınlı limonlu su+ 2 litre su
300 ip Atlama:spor: + temizlik:temizlik: + akşam yemeğine misafir:KK9:

yazcam tabi bunlar da spor değil mi:rolleyes::rolleyes:
Menun ve sporun gayet iyi afiyet olsun

Menüm
Sabah 1kiymali ekmek çay
11 de 2 dilim kiymali pide kursta ikram ettiler
3 de eltim ekmek yapıyordu patatesli ve peynirliden yarım yarım yedim 1 börek
Ama miktarları az tutmaya çalıştım
9 da 2 minik muz
Tamamen karbon biliyorum
Evet bugun biraz fazla olmus gibi ama yarin dengelersen protein agikli beslenirsen ve biraz yuyuys miktarini artirirsan bugun yediklerini dengeleyecegine eminim:KK66:

Kızlar ben yarin 1 yıl aradan sonra diyetisyene gidecem sebebim kilomun duraklamasi :KK43: aynı zamanda yağ oranimi çok.merak ediyorum :rolleyes: geçen yıl 13 Kasım da yüzde 36 yağ oranım 27 kilo yagım varmış vucudumda, bakalım yarın ne çıkacak :oops: sonuçları sizinlede paylasirim.
Hepinize iyi geceler :uykucu:
Hayirli sonuclar alirsin insallah...

Buarada 2 gundur eski fotolarima bakiyorum resmen evrim gecirmisim 55 -60 kglu halimden eser yok simdi meger ne kadar salmisim ben oyle kendimi neden hic dikkat etmemisim bu zmana kadar bilmiyorum.Hemde esimle beraber baktik o bile sasirdi nasil boyle degistigime ..Ama artik yeter dedim ve soz verdim insallah en gec nisan- mayis ayina kadar Allahin izniyle 60 kgya dusecegim dedim.Binevi iddaya bile girdik sayilir bakalim elmi yaman ben mi yaman...:KK8:Azmin elinden hicbirsey kurtulamaz degilmi yeterki isteyelim kadinin isteyipte yapamadigi hicbirsey yok bence.Gerekli olan irade bu da zaten bizim fitratimizda var.Yilda yedigine ictigine dikkat edip 50 -60 kg veren var .Bizim neyimiz eksik biz niye bu yuku tasiyoruz ki her gittigimiz yere ..Zaten nereye gitsek kiminle karsilassak ya kg vermissin ya kg almisin diyo.Onca giymek istedigimiz kiyafet varken zayiflara herseyi yakistirip imrene imrene bakmak niye? yasimizi yasitinda yasamak varken neden tasiyalim bu kglalari ?Kg verdikce mutlu olacagiz daha zinde olacagiz.Ben kendi adima konusayim ozellikle aksam yemeginden sonra bisey yemedigimde hem kendimi psikolojik olarak iyi hissediyorum hemde sabaha gr vermis olarak kalkiyorum.Burda cok basari hikayesi okudum hepsi demeyeyim ama cogu tek prensibe dayali AZ YEMEK COK HAREKET yapmamiz gerekn sadece bu nasil bugune kadar cok yiyip az hareket ederk aldiysak bunca kgyu yam tersini yaptigimizda tikir tikir gidecek yeterki pes etmeyelim amaaan yedim nasil olsa diyip yemeyelim.Bugun kizima puding yaptim mesela normalde ben bi 2 kaseyi yiyen ben kasik bile almadim.Insallah hep boyle iradeli olurum.Yanlis anlasilmasin bu sozlerim aslinda bana ogutmu veriyor bu kiz bize diye dusunmeyin icimden geldi sadece paylasmak istedim.
Insallah hepimiz istedigimiz kglalara dusup basari hilayemizi paylasirizHoppa

Menumu vereyim
Sabah: 1 has yumurta 2 zeytin
2 kuru kayısı

Ara: sade kahve, kucuk eti cin

Öğle14.00: 2 tabak mısır keşkeği(çok ozlemistim)

Ara 16.00: 1 Türk Kahvesi küçük kurabiye
2 dilim bitter 2 ceviz içi

Aksam 18.30: 3 küçük kornison turşu
1 kase yoğurt
(Öğlen mısır sisirdi akşam acikmamistim)
2.5 litre su bitki çayları
Kahve ve maden suyu
afiyet olsun canım

İyi akşamlar kızlar menüm kahvaltıda yeşil mercimekli omlet ,peynir , yerli muz ,zeytin yeşillik öğlen maş fasulyesi salatası içinde közlenmiş biber ,ceviz ve dereotu ( bizim kuru fasulye ve Ayşe kadının asla yerini tutmaz beğenmedim :KK12:) ,yoğurtlu havuçlu kereviz salatası sarımsaklı bayılırım soğan sarımsak :eek:akşam ablamda yedim kuzu ciğer sote ,avuç içi kadar ev yufkası ,patlıcan biber közlemesi ,sarımsaklı yoğurt yarın müşterileri bayıltacam beter olsunlar :dondurma:,2 tane bol kıymalı siyez Bulgurlu minik lahana sarması :eğlence::eğlence:,Türk Kahvesi 2 fincan hem arkadaşda hem ablamda sade ,ablamda minik bitter çikolata soda kapağı kadar %90 bitter
masallah dolu dolu bir menü olmuş hepside çok sağlıklı afiyet olsun canım
Sağol canım gayet eğlenceli geçti deşarj oldum @puantiyeli_kelebek ,@tevafuk55 ve kulkedisi30 kulkedisi30 ve @Vilma 37 o insana kapak yaptı. Oh rahatladım ya bundan sonra böyle :KK53::KK53:
:KK76::KK76:
Süpersin canım afiyet olsun
teşekkür ederim kuzum

Of canım Allah kolaylık versin ev ,iş çocuklar rabbim sağlık sıhhat versin çocuklarına
Aminnnnnnn:dua:

Biri beni çok üzdü , kızdırdı, hala sakinleşemiyorum :KK42::KK42::KK42:

Bazen insanlar ne kadar düşüncesiz oluyor
kim ne dedi canım üzülme lütfen:KK74:

Afiyet olsun menu guzel
teşekkürler

Hersey yoluna girer ins.Canini sıkma fazla:KK66:
inşallah canım sağol

Merhabaaaa bendeee başlıyorum diyrte ve spora. poliskistik over ve guatr rahatsızlığım var. sağlıklı ve fit olmalıyım. 71 kiloyum . 170 boy
Gebe kalamıyorum zayıflamam gerekliymiş kistler içinde. inş başarırırm hedef 62
geçmiş olsun

Ya kızlar bugün kotonda o kadar mutlu oldum ki birde arkadaş toplantısıda iyi geldi ptesi itibaren spor kızlar söz veriyorum yarın arkadaşın Doğum günü partisi var ,ctesi yeğenime İngilizce çalıştırmam Lazım iyiki burası var @ puantiyeli_kelebek allaj razı olsun iyiki açmışsın sanalda olsa ben burada çok rahatlıyorum yanlız günlerimi sizlerle paylaşıyorum belki bir gün tanışırız sizlerle kızlar :KK200::KK200::KK200::KK200:
gerçek arkadaşlar her zaman iyi gelir insana. Rabbim iyilerle karşılaştırsın aslında en güzel duadır canım:KK36:

Bugunku menum

Kahvalti 11 2 haslama yum.yesillik,kk peynir 2 dlm kepek ekmek 1 tatli kasigi bal 1 kupa az sekerli cay

Ara 1 elma

15.00 4 adet patates pureli kofte 100 gr kadar yesil uzum

Aksam 1/2 pors mantar sote 1/2 pors bulgur pilavi 2 yk yogurt

2 litre su

45 dk leslie
afiyet olsun canım. bence akşamki bulgur miktarını azalt 3-4 kaşığı geçmesin

Uyku tutmadı kızlar :110::110::110:
bende 6 saat kesintisiz uyudum ohh misss:KK37:

Menüm
Sabah 1kiymali ekmek çay
11 de 2 dilim kiymali pide kursta ikram ettiler
3 de eltim ekmek yapıyordu patatesli ve peynirliden yarım yarım yedim 1 börek
Ama miktarları az tutmaya çalıştım
9 da 2 minik muz
Tamamen karbon biliyorum

afiyet olsun canım akşamki muzu yemeseydin olcakmış neyse :KK50:yarın telafi edersin sen

günaydınnnnnnnnnn
şükür güzel bir uyku çektim dün.
sanırım vucudumdaki ödemmiş kızlar sabah -1300gr çıktım çok mutlu oldum

akşam makarna yapmıştım çocuklara tadına bile bakmadım birde eşimin doğumgünüydü kayınbabam pasta getirmiş bir çatal bile yemedim. niye yemiyosun diye sordular midem ağrıyo dedim öylece atlattım
birde akşam yaruım saat pilates + 100 ip atlama +60 squat+50 mekik yaptım:spor::spor::spor::spor:

günaydınnnnnnnnnn
şükür güzel bir uyku çektim dün.
sanırım vucudumdaki ödemmiş kızlar sabah -1300gr çıktım çok mutlu oldum

akşam makarna yapmıştım çocuklara tadına bile bakmadım birde eşimin doğumgünüydü kayınbabam pasta getirmiş bir çatal bile yemedim. niye yemiyosun diye sordular midem ağrıyo dedim öylece atlattım
birde akşam yaruım saat pilates + 100 ip atlama +60 squat+50 mekik yaptım:spor::spor::spor::spor:
Günaydın bu habere çok sevindim canım harikasın zuzular duyun gümbür gümbür geliyoruz

Back
X