• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kızlar akşama Doğum günü partisi var menüm belli yazıyorum kahvaltım klasik Karatay kahvaltısı öğleyin kıymalı kapuska akşam arkadaşım sağolsun kurufasulye yapıcam dedi birde bulgur pilavı ondan 2-4 kaşık yerim yanında salata
Pilav dışında güzel canım afiyet olsun

Bugün hep disardaydim hala da disardayim 1.5 saate evimdeyim inşallah
menumu vereyim
Sabah: 2 kuru kayısı 2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim t buğday ekmek

Öğle : 1 tane Browni intense(diyetisyen öncesi yedim ve vedalaştım kendisiyle :cry:)
Aksam 16.45: 1 porsiyon iskender ve ayran
Ara olarak Türk Kahvesi 1 dlm bitter bitki çayları 2.5 litre su
11.000 adım yürüyüş

Bugün nette ve whatsappta problem vardı kızlar bir türlü giremedim.
Tahlil sonuclarim çıktı bütün degerlerim iyiymiş ;)
Sadece d Vit im düşükmüş baya. 16- 25 aralığında olması gerekirken benimki 5 mis :( ühüü...

Menü gelsin

Sabah
Kabaklı omlet
Yoğurt
Lor peyniri

Öğle
Sebzeli kıymalı börek (dukan usulü)
Ayran

Ara
Hindi füme ile cips
Yoğurt dip sos

Akşam
1 tabak bamya

2 lt su
Tatlı krizinden ölüyorum kızlar ama dayanıyorum :KK76:

Bugün nette ve whatsappta problem vardı kızlar bir türlü giremedim.
Tahlil sonuclarim çıktı bütün degerlerim iyiymiş :KK66:
Sadece d Vit im düşükmüş baya. 16- 25 aralığında olması gerekirken benimki 5 mis :KK43: ühüü...
Sevindim canım en azından diğerleri iyiymiş f vitamini içinde tedavi uygular.. Yağ oranın nasıldı peki diyet listesi verdi mi?

Bugün hep disardaydim hala da disardayim 1.5 saate evimdeyim inşallah
menumu vereyim
Sabah: 2 kuru kayısı 2 zeytin
1 haşlanmış yumurta
1 dilim t buğday ekmek

Öğle : 1 tane Browni intense(diyetisyen öncesi yedim ve vedalaştım kendisiyle :cry:)
Aksam 16.45: 1 porsiyon iskender ve ayran
Ara olarak Türk Kahvesi 1 dlm bitter bitki çayları 2.5 litre su
11.000 adım yürüyüş

Sabah iyi şu ve spor süper gerisi biliyorsun zaten Brown intense nin muhabbeti ablamla döndü bugün krizdeyim ağlayacağım şimdi :bicak:

Kızlar akşama Doğum günü partisi var menüm belli yazıyorum kahvaltım klasik Karatay kahvaltısı öğleyin kıymalı kapuska akşam arkadaşım sağolsun kurufasulye yapıcam dedi birde bulgur pilavı ondan 2-4 kaşık yerim yanında salata

Afiyet olsun süper canım

Menü kötü değil ki canım bu kadar üzülmene gerek yok
Bugünkü menum :KK43:sabah kuru patlıcan biber haşlayıp yağ soğan Salça da kavurup yedim 1 tabak peynir az bişey Sucuklu yumurta 1 dilim ekmek ara yok akşam 2 çeyrek lahmacun yarım dilim sultan lokumu roka ve salata :KK43::KK42::cry:yarın ful salata yicem karbon hiç yemiyecem:KK42:

Back
X