• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

bu aralar çok stresliyim uyuyamıyorum sürekli düşünmekten kendimi hiç bir işe veremiyorum. iştahımda yok eskisine göre.
dua edin bana olur mu içinden çıkamayacağım durumlarla boğuşuyorum
hastalanmaktan korkuyorum ve bunları kimseyle konuşamıyorum
Rabbim ne derdin varsa dermanini da versin insallah tez zamanda hersey yoluna girer:KK68:

Dunku menum

Kahvalti

1 yumurta /2 dlm salam /kk peynir/ 2 dlm tb ekmek /1 tatli kasigi bal /1 kupa az sekerli cay

Ara 1 avuc sari leblebi

Aksam 1 porsiyon firinda balik /salata /1 tb ekmek

2 litre su

1 saat yuruyus / 20 dk zumba
Afiyet olsun canım sporunda güzel

Dunku menum

Kahvalti

1 yumurta /2 dlm salam /kk peynir/ 2 dlm tb ekmek /1 tatli kasigi bal /1 kupa az sekerli cay

Ara 1 avuc sari leblebi

Aksam 1 porsiyon firinda balik /salata /1 tb ekmek

2 litre su

1 saat yuruyus / 20 dk zumba
Bu hafta senden güzel sonuçlar getirecek menüler verdin canım Tebrikler ;)

tevafuk55 tevafuk55 canım bende akşama kadar dışarıdaydım çocuklar açıktı pide aldım onlara kıymalı bayılırım yemeğe soğuk havada hele.. benim de açlıktan gözüm karardı asansör inip çıkarken düşmemek için kendimi zor tuttum ona rağmen eve kadar dayandım aferin bize :KK5:

:nazar::nazar::nazar:

Dün çarşıya çıktım çok güzel kabanlar denedim 38 cuk oturdu çok sevindim ama kararsız bi insan olduğum için alamadım 1 hafta 10 güne kadar eşim gelecek o gelince alacağım
Sonunda 38 olabildim şu 4 kiloyu da bi atsam 38 bedenin içinde dans bile ederim:KK76:
Bu arada çok kötü gribim dün hastaneye de gittim iğne yaptılar ama bugun yine ayniyim küçük kızım da aynı ona da ilaç verdiler boğazın çok kötü yanıyor belki tekrar giderim iac yazmadilar:hasta:

geçmiş olsun ...

Şimdi nasılsınız ?

Back
X