• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Slm kızlar internet bağlantısı kurdum menümü yazıp kaçmak zorundayım

Sabah
2 haşlanmış yumurta
7 zeytin
Lor peyniri
Yulaflı Krep

Öğle
Kıymalı pratik tarhana çorbası


Akşam 17 de
Haşlanmış hindi eti
Turşu
Yoğurt
2.5 lt su

Biraz önce de az taze döner yedim çok açtım. Doğum günü vardı yine bu akşam reddettiklerimi yazayım :)
Kıymalı börek
Peynirli börek
İki çeşit yaş pasta
İki çeşit cup kek
Kalburabastı
Tavuk göğsü
Sevdiğim lokum şekerler içim gitti bi ara bozsammı diye düşündüm ama yemedim kızlar gündüz girmem zor yarın da ama aklım burda aman zuzular sakın yemeyin zafer bizim sonunda :)
Başkanım menün süper, döneri nasıl yedin ekmeksiz heralde. Ay hiç yiyemem ya :(
 
Günaydın Kızlar...Nasılsınız bakalım dün güzel geçti benim kaçamaksız bir şekilde evde ağlayan pasta olmasına rağmen yemedim :) kendimi tebrik ediyorum. Yarın biraz artı çıkabilirim ama eminim bu hırs ve azimle gidersem iki haftada 71-72 göreceğim inşallah çünkü çok sıkıldım.
 
Iyi yemistim ama nolduysa gece bi aciktim bi aciktim sorma ya hosaftan mi oldu acepo_O
Miyav_su Miyav_su öyle diyor şekerli bir şey yiyince bir müddet sonra kan şekerini düşürüyor aslında Karatayın kitabı vardı orada da yazıyordu öyle bir şey olabilir yani hoşaftan o tarz şeyleri öğlen yersen daha iyi olur ki zaten cacık daha iyi gider güveçle canım çekti bak :)
 
Bende saçlarımı sıfır yaptırıyordum eşim ben gelince yap dedi kızlar bende o psikoloji ile kestirdim uçlardan aldırdım bundan sonra dökülme olmaz umarım :dua::dua::dua:yoksa perşembe günü doktor çıkışı kel olmaya karar verdim kızlar

Umarım uçlarından aldırmak işe yarar, dökülme durur.
Bazen bir konuya çok takılınca beyin daha da fazla olmasına sebep olabiliyor.
Biliyorum çok zor ancak düşünmemeyi denesen.
 
Back
X