• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Menum
Sabah kursa geç kaldım oyüzden kahvaltı yok saat 11 gibi kızımın beslenmesinden 2 lokma ekmek biraz peynir yarım mandalina
1 de 4 adet pişi zeytin peynir yoğurt
6 da eltimdeydim yine 1 Gofret 3 cizi 1 sultani
9 da yarım nar çeyrek ayva
11 de 1 avuç badem
Canim afiyet olsun biraz karbonlu ama bunyen yakar diye dusunuyorum birde bugun dengelemen kaydi ile afiyet olsun diyelim

Menum
Sabah: 1 has yumurta 2 çatal peynir yeşillik

Ara: sütlü kahve
10.30: ince dilim pasta 1 bardak meyve suyu
12.00: 2 tane sekerpaere(kandan once)
13.00:1 cokoprens madensuyu(kan verdikten sonra)

Ara 16.00: Türk Kahvesi 2 k kayısı 10 fındık
Yeşil çay
Aksam 19.15: 1 tabak ıspanaklı yumurta
Ton balığı , salata
1 kase yoğurt
Ara: tarçınlı süt 2 ceviz içi
2.5 litre su
afiyet olsun canım

Menun iyiymis afiyet olsun :KK66: Dilim ne kadar tam anlayamadim ama cok degil gibi sanirim..
bir porsiyon canım hemen hemen

Kizlar bugun carsiya gittim kendime biseyler baktim bi kaban aldim haki yesili yarin yine gidecegim canta falan bakacagim evden2 de ciktim sonra esimle bulusup 8 de eve geldik hemde yuruyerek:KK66: cunku disarda iskender yedim;( ama erimistir 6 saattir disardaydim toplam 2 saat sirf yurudum:KK66: Anliycaniz yorgunum menumu yazip kacacagim:KK66:

Menumu yazayim hemen
Sabah: 2 has.yum/2 dlm salam/2 dlm tb ekmek /kk peynir /1 kupa az sekerli cay

Ara 1 abuc leblebiyle karisik kuru uzum (disari cikarken yanima almistim)

Aksam 1 pors iskender /cola

2 saat yuruyus /2 litre su

afiyet olsun cnaım kola olmamış

Menum
Sabah kursa geç kaldım oyüzden kahvaltı yok saat 11 gibi kızımın beslenmesinden 2 lokma ekmek biraz peynir yarım mandalina
1 de 4 adet pişi zeytin peynir yoğurt
6 da eltimdeydim yine 1 Gofret 3 cizi 1 sultani
9 da yarım nar çeyrek ayva
11 de 1 avuç badem
afiyet olsun canım
Sabah 12.00 : 1,5 haşlanmış yumurta,yarım kk peynir, 1 zeytin,salatalık,turp,bir avuç çiğ badem
Akşam 18.30 : 10 adet çiğ lahana sarması ( kıyması fazla bulguru az). Lahana sararken dayanamadım zaten çok severim.Öyle olunca ben de akşam yemeği yemedim.
2 litre su+1 litre limonlu tarçınlı su
afiyet olsun canım

eşim şehir dışında 2 gündür
bu akşam arkadaşları topluycam akşam yemeği yerine kısır istediler benden kısır partisi yapacağız :KK70::KK70:
yanına incirli tatlı ve hindistan cevizli kurabiye yaptım. a101dende hazır böreklerden alıcam yeter değilmi kızlar?

günaydın
dünkü menüm
sabah çeyrek tost 1 metro
öğlen 5-6 ev yapımı etsiz çiğköfte marulla ve turşuyla yedim
akşam bir avuç kuruyemiş bir mandalina
su 2 buçuk litre
Aksam neden yok canım gerisi güzel afiyet olsun.
bu akşam arkadaşları topluycam akşam yemeği yerine kısır istediler benden kısır partisi yapacağız :KK70::KK70:
yanına incirli tatlı ve hindistan cevizli kurabiye yaptım. a101dende hazır böreklerden alıcam yeter değilmi kızlar?
4 çeşit oluyor bence yeterli.

Menu iyi canim afiyet olsun simdiden ;)Aklima sey geldi hemen esin surpriz yapmak istiyormus sana ;) eve bi geliyoki kisir misir:-)

Günaydın kızlar,

gripten dolayı pek giremiyorum foruma. umarım herkes iyidir.
Menümü yazayım;

Sabah: Peynir, zeytin, 2 dlm ekmek
Öğle : Salata
Ara: Trabzon hurması
Akşam: Ispanak kavurma, Çorba

Canim sıkkın diyordün canım onunla mi ilgili
evet sayılır canım
Menu iyi canim afiyet olsun simdiden :KK66:Aklima sey geldi hemen esin surpriz yapmak istiyormus sana :KK66: eve bi geliyoki kisir misir:-)
teşekkür ederim. yok canım gelemez sabaha doğru gelecek gittiği yer baya uzak

Menu iyi canim aksam yemegi yerine yemissin ama nasil dayandin acikmadin mi?
yok canım acıkmadım

Sabah uyanınca ılık limonlu su (300ml), 2 yumurtadan yapılmış omlet (tavaya fırça yardımıyla yarım çay kaşığı kadar zeyintağı). 2 kaşık ev yapımı yoğurt. 10 dal kadar maydanoz. 2 adet kuru kayısı. 5 çiğ badem. 1 bardak su. 1 bardak çay (şekeresiz).
09.00'da sek quark
10:00'da bir adet çengelköy salatalık.
13.00 (öğlen) 3 yumruk kadar brokoli (yağsız, tuzsuz), 1 salatalık 1 domates söğüş, 150 gr et döner (ne pilav ne patates ne pide sadece et),
2 litre suyuda bu saate kadar bitirdim. En Büyük TÜRKİYE

Back
X