• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Var msn Yok musun - Show Tv

kızlar bu hafta 500bın verılıo..sıkı yerden bılıom almış biri sonunda 500 ü

her program bir 500bin eklencekmis Acun öyle dedi dün, zaten alamazsa biri artık afedersiniz yuh derim vereliniortak
ihtiyacı olan biri almıstır insallah, bide hangi gün yayınlancakmıs o program biliyormusun? ee ondan sonrada biter artık a.s

Dogruymus, bi sitede okudum simdi Metin söylemis hazır olun bu hafta veriyoruz 500bini diye. Hadi bakalım insallah ihtiyacı olan birisi almıstır.

şöhret oldu hepsi zaten..havya gırdıler hele gızemmm uyy gıcık tam hakanla kırıştırıyomuş..sevgılısı vardı hakanın kız süprzyapmştı hatta dogum gununde sallamış onu

şöhret oldu hepsi zaten..havya gırdıler hele gızemmm uyy gıcık tam hakanla kırıştırıyomuş..sevgılısı vardı hakanın kız süprzyapmştı hatta dogum gununde sallamış onu

valla ya hepsi söhret oldu, hele o gizem yok mu iyy kıytırık hic sevmiyorum o kızı, evet hos güzelde iki cümleyi ardarda söyleyemiyor, tek bildigi acimmi, acıyorum, bence büyük, actım. baska bisey yok :roflol:

valla ya hepsi söhret oldu, hele o gizem yok mu iyy kıytırık hic sevmiyorum o kızı, evet hos güzelde iki cümleyi ardarda söyleyemiyor, tek bildigi acimmi, acıyorum, bence büyük, actım. baska bisey yok :roflol:

bende ona bi ben gıcık oluyorum sanıyordum. tespitlerin çok doğru :)

ayy amcam alıcak herhalde 500 bini ..

uc besyüz ve bir mavi
delikafadulden

ıkı tane 5oo buldu kutusunu reddedip teklıfı kabul ettıı 115 mı neyd teklıf ,

kutudan 500 cıktı.

Back
X