• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

var yardım edermisin lütfen

Eda clk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2016
120
36
48
iyi akşamlar hanımlar bn bir senedir evliyim ve çocuğum olmuyo .kaç doktora gittim ne yaptım doktor bir sorun olmadığını söyledi eşim sperm testi yaptırdı ve gayet iyi sonuç aldı bnde kan verdim ultrasyon yaptırdım ama hiç bişey yok temiz herşey bi sıkıntı yok ama tüplerine bakalım dedi bu ay ona gidicem ama çok korkuyorum nasıl gircem napcam bilmiyorum çok stresliyim .yardım edin bana lütfen

Arkadaşım da aynı senin gibiydi testlerde hiç sorun görünmedi iki sene olmadı stresten sanırım. Şu an iki çocugu var senin de olur sorun yoksa.

iyi akşamlar hanımlar bn bir senedir evliyim ve çocuğum olmuyo .kaç doktora gittim ne yaptım doktor bir sorun olmadığını söyledi eşim sperm testi yaptırdı ve gayet iyi sonuç aldı bnde kan verdim ultrasyon yaptırdım ama hiç bişey yok temiz herşey bi sıkıntı yok ama tüplerine bakalım dedi bu ay ona gidicem ama çok korkuyorum nasıl gircem napcam bilmiyorum çok stresliyim .yardım edin bana lütfen
Rahim filmi mi isteyecek acaba?Korkacak bişey yok gerekli bütün önlemlerini al.İnşallah bebeğine kavuşursun.

Rahim filmi mi isteyecek acaba?Korkacak bişey yok gerekli bütün önlemlerini al.İnşallah bebeğine kavuşursun.
İnşlh çok teşekkürler ama randevu almaya gittigimde karanlık ve ürkütücü biyerdi ve çığlık sesleri vardı ondan sonra içinde bir korku oluştu korkuyorum

1yil neki daha yenisiniz.takma kafana.dua et

İnşlh olur sıkıntı yok dedi kaç doktora gittiysem

Olur olur sadece strese girmişsin bence akışına bırak eşinle eğlenin gezin o sırada çocuk olursa ne ala bi yandan ilaç vs verirler zaten sonuç alırsınız. Arkadaşımı da biliyorum aynı sizin gibi ne stresliydi ama oldu şükür hatta 3 olacak arkadaşımı biliorum yani yapar çok çocuk seviyor :)

İnşlh çok teşekkürler ama randevu almaya gittigimde karanlık ve ürkütücü biyerdi ve çığlık sesleri vardı ondan sonra içinde bir korku oluştu korkuyorum
Off öyle bir söylemişsin ki ben bile korktum.Yok korkacagin bir durum yok.Benim acı eşiğim çok düşük olmasına rağmen nelerden geçtim bir bilsen.Ama çok şükür öyle acı falan çekmedim.Mesela rahim filminin çok ağrılı bir işlem olduğunu biliyordum ama hiç öyle değilmiş. Rahat geçti ve kısa sürdü. Bebek sahibi olmayı çok istiyorsan adımını at ve ilerle.Bir yıl da çok uzun bir zaman değil.

Canım korkma
İnşallah bir bebeğin olur.. tedavin neyse ol gerisi Allah'a dua et..
rabbim büyük daha yeni evlisiniz olur elbet arkadaşım 2 senelik evliyken hamile kalmıştı:)

Canım korkma
İnşallah bir bebeğin olur.. tedavin neyse ol gerisi Allah'a dua et..
rabbim büyük daha yeni evlisiniz olur elbet arkadaşım 2 senelik evliyken hamile kalmıştı:)
İnşlh en kısa zamnda olur artık stresten kendimi kaybediyorum eşimle tartışmaya bŞlıyoruz

Ben ilacı bıraktım. 7.ay hamile kaldım. ilk 6 ay hep strestim. 7.ay dedim ki olursa olur, olmazsa doktora giderim. Bunu dediğim an kaldım. Düşünme, takma, üzülme...

Ben ilacı bıraktım. 7.ay hamile kaldım. ilk 6 ay hep strestim. 7.ay dedim ki olursa olur, olmazsa doktora giderim. Bunu dediğim an kaldım. Düşünme, takma, üzülme...
Rabbim sağlıkı bir şekilde büyütmek nasip etsin inşlh bnde öyle olurum

fiziksel bi problem yoksa buyuk ihtimal strese girdigin icin olmuyordur.
aslinda korunmasiz iliski yasayan kadinlarin yarisindan fazlasi hamile kaliyormus bikac ay icinde ama adetle birlikte sokulup gidiyor,kadin farkedemiyor bile hamile kaldigini..
folik asit kullan,yemene icmene dikkat et ve oluruna birak,gercekten Allah ol diyince oluyor.

İnşlh en kısa zamnda olur artık stresten kendimi kaybediyorum eşimle tartışmaya bŞlıyoruz
Stres yaparsan hamilelik olmaz ki canım
Stres yapmaman sağlıklı beslenmen gerekiyor hamile kalabilmek için
Hiç kafana takma neşeli ol dünyanın sonu değil olur elbet

Stres yaptığınız sürece çok zorlanacaksiniz biraz oluruna bırakıp kafanızı başka şeylerle meşgul edin o zaman Allahın izni ile eminim olacaktır
Allah en kısa sürede gönlünü göre versin bide incir kuru var netre onu deneyebilirsiniz

bebek düşünmek dışında bir stres edinin kendinize

yani o kadar stresli olun ki rahatlamak için sevişin görev için değil

Canım benden korkagi yok sanırdım bende yaptırdım korkacak hiç bişey yok birde stres den uzak ol rahat bırak kendini inşallah olur bebişin

Back
X