- 16 Mart 2015
- 7.466
- 15.641
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşlh canım ne kadar sürdü pekiCanım benden korkagi yok sanırdım bende yaptırdım korkacak hiç bişey yok birde stres den uzak ol rahat bırak kendini inşallah olur bebişin
Çok istiyorum çocugum olsunDaha sadece 1 yıl olmuş neden hemen strese girdin ki. Olacağı varsa da stresten olmaz.
yaptırdım zaten kaç kez bu ay tekrar yaptırcamKeske ultrason yaptirsaydin![]()
canım bak hormonlarla duygular doğru orantıda ilerler.bu aralar kitap oku yeni hobi edin biraz uzaklaştır kendini emin ol bebiş gelecektir o zaman...Arkadaşım da aynı senin gibiydi testlerde hiç sorun görünmedi iki sene olmadı stresten sanırım. Şu an iki çocugu var senin de olur sorun yoksa.
İnşlh dediginizi uyğulucamcanım bak hormonlarla duygular doğru orantıda ilerler.bu aralar kitap oku yeni hobi edin biraz uzaklaştır kendini emin ol bebiş gelecektir o zaman...
Eşim çok etkiliyo bni 28 yaşında yaşıtlarına bakıp herkesin çocugu var diyince içimden iç gidiyo bn ona söylememeye çalışıyorum zaten kendim üzülüyorum ve oda öyle yapınca daha çok cnm sıkılıyo her gördügüm kıyafeti ayakkabıyı özenle bakıp bakıp geri bırakıyorum okadar zor bir durum kiBu kadar stresle olacağı varsa da olmaz. Bir senede amma hırpalamışsınız kendinizi.
Tirotlerine baktır mutlakaiyi akşamlar hanımlar bn bir senedir evliyim ve çocuğum olmuyo .kaç doktora gittim ne yaptım doktor bir sorun olmadığını söyledi eşim sperm testi yaptırdı ve gayet iyi sonuç aldı bnde kan verdim ultrasyon yaptırdım ama hiç bişey yok temiz herşey bi sıkıntı yok ama tüplerine bakalım dedi bu ay ona gidicem ama çok korkuyorum nasıl gircem napcam bilmiyorum çok stresliyim .yardım edin bana lütfen
Eşim çok etkiliyo bni 28 yaşında yaşıtlarına bakıp herkesin çocugu var diyince içimden iç gidiyo bn ona söylememeye çalışıyorum zaten kendim üzülüyorum ve oda öyle yapınca daha çok cnm sıkılıyo her gördügüm kıyafeti ayakkabıyı özenle bakıp bakıp geri bırakıyorum okadar zor bir durum ki
hadi canım sizdeNefes terapisine gidin. Yumurtalıklarınıza oksijen göndermiyor olabilirsiniz...
Hemen bu mesajı okurken nefesinizi kontrol edin o halde. Ciğerlerinizi tamamen dolduruyor musunuz?hadi canım sizde![]()