• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi Varikosal ameliyat rahim filmi hastane fikir bekliyorum

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Pelinimben

Guru
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
6.055
7.342
398
Selam kızlar. Eşim in bugün tekrar kontrole gitmesiyle ameliyet kesinleşti.solda 3.5 Sağ da 1 cm likmis. Mart ayında iyi olab değerleri giderek düştü .bu süreç de capa tip ve bezmialem hast.muayene oldu eşim. Bugün ki doktoru kesin ameliyat demis.Tahliller herşey yapıldı yarında narkoza vücudunun bi tepkisi var mı ona bakılacak .Hast 1500 tl istemiş microcerrahi olacak ameliyat 1 gece kalacakmış .Eşim biraz tedirgin ameliyat konusunda sonucda bıçak altına yatacak bi kaç doktora gitmekte fayda var mı bu arada açıkçası iş durumundan dolayı çok doktor doktor gezme fırsatı yok ameliyat olursada bayramdan önce olacak bayramda dinlenecek. 54 milyondan 15 milyona düştü şuan için tüp bebek bile olmazmış ne yapalım biz .Birde benim rahim filmim tek kaldı onun içinde pazartesi randevu aldim gitmeli miyim yoksa ameliyattan sonra gitmem daha mi iyi olur .Bezmialem hast ameliyat olan varsa onlarında yorumlarını bekliyorum

Back