Erkek İnfertilitesi varıkosel amelıyat önce ve sonrası

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

suaenvar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2009
450
0
96
İçel Mersin
CADIARZUarkadaslar ben baslığı yanlıs attım ğalıb

şöyle demek ıstıyorum benım esım amelt. oldu ve bu 3.ayı.ben bu sürede dr. ğtmedım sız ğıdıyormusunuz onu soruyorum ğebe kalanlar tedavı aldılar mı yumurtlama tedavısı falan bunu soruyorum.bu arada tüm testlerım fılımlerım tamam daa önce yaptırdık.

Son düzenleme:
benim eşimdede varikosel vardı ilk bakan doktor ameliyat dedi b aşka bi doktora daha gitti oda daha ilk seviyelerde amelıyat önermiyoruz demiş iL-Argirine (Arginene=Arginex) 250 Graç verdi sperm artırıcı sperm sayısı 10 mılyondu. devlet ödeemio bide zinko-c verdi sizde önce ilaç deneyin bence

Merhaba;
Benim eşimde ameliyat olmuştu.Ama sonu hüsran oldu.Doktor ameliyat edecem ama bu sperm sayısını artırır hareketi değil..dedi..eşinin sperm hareket sayısı çok önemli.

arkadaşlar benim eşimdede varikoselden kaynaklı azo spermi var.....dr.benim eşime ameliyat olsanda hiç bişey değişmez dedii.ondan dolayıda eşim ameliyat olmadı.....inş sizin eşleriniz olmuşş faydasını görürsünüz....benim eşimde 1 milyon sperm var ve az hareketli....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…