Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba 2023 Nisan ayında eşim ameliyat oldu çift taraflı varikösel ama öncesinde bütün değerler sıfırdı direk sıfır …İstanbul’da Cüneyt Sevinç hocamızı bulduk ameliyat oldu ameliyat başarılı oldu sperm 5 milyona morfoloji hareket iyi duruma geldi ancak yeterli gelmedi hangi ilacı kullanırsak kullanalım değerler değişmedi 3 seneye yakındır değerler hala 5 milyonda kaldı tabi bu süreçte eşim çok sigara tüketiyordu artık kafaya koydu bir anda sigarayı bıraktı suan 3.ayı bırakmasının ve değer 70 milyona çıktı bir anda..Mart ayında aşılama denedik yıkandıktan sonra da değerler harikaydı olağanüstüydü ancak tutmadı benm bi sorunum yoktu yumurtlama vs.. yarın rahim filmi çekileceğim doktorum tüpler tıkalı olabilir dedi bundan sonrası bende artık rahim filminde sorun çıkmazsa belki doğal yolla bile olur diye umut ediyorum olmazsa aşılama veya tüp bebek..neyse diyeceğim şu ki varikösel ameliyatı olduğunuz hekim cihaz ve yöntem önemli ve de sigara kullanıyorsa bırakması çok çok önemli her şey gönlünüzce olsunArkadaşlar eşim çift taraflı varikosel ameliyatı oldu 1 yıldır evliyiz gebelik düşünüyoruz. Ameliyat sonrası hamile kalanlar ya da bu süreçte olanlar herhangi bişey kullananlar yardımcı olabilirmi?
sıfır derken azosperm miydi eşiniz?Merhaba 2023 Nisan ayında eşim ameliyat oldu çift taraflı varikösel ama öncesinde bütün değerler sıfırdı direk sıfır …İstanbul’da Cüneyt Sevinç hocamızı bulduk ameliyat oldu ameliyat başarılı oldu sperm 5 milyona morfoloji hareket iyi duruma geldi ancak yeterli gelmedi hangi ilacı kullanırsak kullanalım değerler değişmedi 3 seneye yakındır değerler hala 5 milyonda kaldı tabi bu süreçte eşim çok sigara tüketiyordu artık kafaya koydu bir anda sigarayı bıraktı suan 3.ayı bırakmasının ve değer 70 milyona çıktı bir anda..Mart ayında aşılama denedik yıkandıktan sonra da değerler harikaydı olağanüstüydü ancak tutmadı benm bi sorunum yoktu yumurtlama vs.. yarın rahim filmi çekileceğim doktorum tüpler tıkalı olabilir dedi bundan sonrası bende artık rahim filminde sorun çıkmazsa belki doğal yolla bile olur diye umut ediyorum olmazsa aşılama veya tüp bebek..neyse diyeceğim şu ki varikösel ameliyatı olduğunuz hekim cihaz ve yöntem önemli ve de sigara kullanıyorsa bırakması çok çok önemli her şey gönlünüzce olsun
Çift tarafta varikösel derecesi çok çok yüksekti bütün değerler sıfırlanmıştı yani testi farklı birkaç hastanede yaptırdık hepsinde cihaz sonuç vermedi diyordu ölçülecek bir sperm bulunmadı demek yani sıfır demek dedi doktor
Anladım canım evet azospermdi şükür diyorum şuan nerden nereye geldik..hangi yöntemle ameliyat oldu eşiniz bizim damar çıkarma yöntemiydi bir de sigara kullanıyorsa bırakması gerçekten çok önemli ha bir de ilaç doktorun takdiri ama keçiboynuzu kaynatıp suyunu içirin eşinize sigara bıraktıktan sonra bu yöntemi de kullandık hiç ilaç kullanmadı 3 aydır ama yükseldibizim de sperm yok azosperm deniyor bu rahatsızlığa da o yüzden sordum azosperm mi dendi diye
benim eşim ameliyat olmadı daha varikosel derecesi 2 3.2 mm genişlemiş damarı. sperm çıkmayınca tüp bebek dediler bize varikosel azosperm yapmaz diyor birde hocalar sizde az da olsa çıkış olmuş olabilir mi?Anladım canım evet azospermdi şükür diyorum şuan nerden nereye geldik..hangi yöntemle ameliyat oldu eşiniz bizim damar çıkarma yöntemiydi bir de sigara kullanıyorsa bırakması gerçekten çok önemli ha bir de ilaç doktorun takdiri ama keçiboynuzu kaynatıp suyunu içirin eşinize sigara bıraktıktan sonra bu yöntemi de kullandık hiç ilaç kullanmadı 3 aydır ama yükseldi
Valla bizim hocamız varikösel azospermi yapar dedi ki bizde yaptı canlı örneğiyiz cihaz sonuç vermedi görünce ki varikösel olduğunu bilmiyorduk çok çok şaşırdık ve üzüldük biz uşakta yaşıyoruz araştırmaya başladık bu işte en iyisi kim Cüneyd hocamızı bulduk damar çıkarma yöntemi ile ameliyat eden ilk doktor direk İstanbul’a gidip ameliyat oldu eşim ve dediğim gibi 3.ay verdiğimiz test 5 milyondu bu bile bizim için mucizeydi tabi 3 yıl stabil kalan durumumuz eşimin sigara kullanımına bağlı günde 2 paketti şuanki 70 milyon daha daha büyük mucize bizim için…sonuç olarak imkan varsa direk Cüneyd hocaya gidin çünkü nüks olayı da oluyor ameliyat sonrasıbenim eşim ameliyat olmadı daha varikosel derecesi 2 3.2 mm genişlemiş damarı. sperm çıkmayınca tüp bebek dediler bize varikosel azosperm yapmaz diyor birde hocalar sizde az da olsa çıkış olmuş olabilir mi?
Bir de damar ne kadar büyük olursa damar çıkarma yöntemi ile o kadar başarı oranı artıyor diye biliyorum..benim eşim ameliyat olmadı daha varikosel derecesi 2 3.2 mm genişlemiş damarı. sperm çıkmayınca tüp bebek dediler bize varikosel azosperm yapmaz diyor birde hocalar sizde az da olsa çıkış olmuş olabilir mi?
Bizde Cüneyt hocaya oldukMerhaba 2023 Nisan ayında eşim ameliyat oldu çift taraflı varikösel ama öncesinde bütün değerler sıfırdı direk sıfır …İstanbul’da Cüneyt Sevinç hocamızı bulduk ameliyat oldu ameliyat başarılı oldu sperm 5 milyona morfoloji hareket iyi duruma geldi ancak yeterli gelmedi hangi ilacı kullanırsak kullanalım değerler değişmedi 3 seneye yakındır değerler hala 5 milyonda kaldı tabi bu süreçte eşim çok sigara tüketiyordu artık kafaya koydu bir anda sigarayı bıraktı suan 3.ayı bırakmasının ve değer 70 milyona çıktı bir anda..Mart ayında aşılama denedik yıkandıktan sonra da değerler harikaydı olağanüstüydü ancak tutmadı benm bi sorunum yoktu yumurtlama vs.. yarın rahim filmi çekileceğim doktorum tüpler tıkalı olabilir dedi bundan sonrası bende artık rahim filminde sorun çıkmazsa belki doğal yolla bile olur diye umut ediyorum olmazsa aşılama veya tüp bebek..neyse diyeceğim şu ki varikösel ameliyatı olduğunuz hekim cihaz ve yöntem önemli ve de sigara kullanıyorsa bırakması çok çok önemli her şey gönlünüzce olsun