Varikosel ameliyat sonrası hamilelik

kadtug17

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2020
70
13
18
Arkadaşlar selam öncelikle herkese,

varikosel ameliyatı sonrası birinci ayımda hamile kaldım çok şükür. Eğer ameliyat olunması gerekiyor diyorsa gittiğiniz tabikide birkaç doktor, bence korkmadan ameliyatınızı olun ve takviyelere başlayın Allahın izniyle olacaktır başka bir probleminiz yok ise zamanı geldiğinde. Hepinizin duaları, hayalleri gerçek olsun inşAllah.

İnşallah bizde dua edin lütfen.tebrikler
İnşAllah Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin. Alerjisi vs yoksa eşinize bal propolis polen karışım yaptırın tanıdığınız güvendiğiniz bir aktardan.

İnşAllah Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin. Alerjisi vs yoksa eşinize bal propolis polen karışım yaptırın tanıdığınız güvendiğiniz bir aktardan.
Evet onu varikosel teshisinden önce denemiştim tekrar alacağım birde ameliyat sonrası takviye kullandımi eşiniz proceed türevi mesela

Varikoselin eşinize etkisi nasıldı sayı hiz hareket morfoloji bizde sayi çok değişken bazen 1 milyon bazen 3 bazen 5 hiz hareket normal

Evet onu varikosel teshisinden önce denemiştim tekrar alacağım birde ameliyat sonrası takviye kullandımi eşiniz proceed türevi mesela
Biz ameliyattan 3-4 gün sonra doktor kontrolün gittiğimizde doktorumuz takviye yazdı bize başladık alıp. Adı farklı bisey ama daha önce görmedim içeriği zengindi ama. Aynı zamanda keçiboynuzu kürüne başladım ve sağlıklı beslendi asitli içecek içmedi, nohut vs sebze yemekleri yedi, havuç yedi, her sabah kahvaltıda bol bal kaymak yedi, bide o bal propolis karışımı aktardan yedi.

Varikoselin eşinize etkisi nasıldı sayı hiz hareket morfoloji bizde sayi çok değişken bazen 1 milyon bazen 3 bazen 5 hiz hareket normal
Bizimde varikosel 3. dereceydi morfoloji bi 0 çıkmıştı başka bi yerde 4 çıkmıştı sayı 15 milyondu, hareketli yine iyiydi. varikoselden dolayı her testte farklı çıkabilir çünkü Oradaki damar etkiliyor canım. Olanıda öldürüyor o yüzden ameliyat en mantıklısı zaman kaybetmeden.

Aktardan yaptırdığınız karışımın içeriğini sorun bizimkinde keçiboynuzu özü zerdeçal zencefil incir gibi güzel bir karışımdı içinde gerekli herşey vardı yani güvendiğiniz yere yaptırın

Back
X