- 20 Aralık 2016
- 77
- 61
- 8
- 37
Teşekkür ederim Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsinteşekkür ederim sana ve ailene sağlıklar güzellikler dilerim bebişinizle darısı başımıza![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim Rabbim en kısa zamanda sizede nasip etsinteşekkür ederim sana ve ailene sağlıklar güzellikler dilerim bebişinizle darısı başımıza![]()
Benim eşim kullandı neofortil canım ama herkes boşuna kullanmasın dedi, proxceed i önerdiler. bizimde sayı ve hareketlilik sıkıntılıydı hatta hareket 0 dı canım henüz hamile kalamadım ama inşallah rabbim nasib eder :) hepimizeKızlar merhaba,
Doktor varikosel ameliyatından sonra eşime neofortil verdi yanında l arginin kullanıyorum sabah aksam keç boynuzu pekmeki yedirtriyorum ben umarım eşim şifa bulur bende hamiş kalırım ama neofortili pek duymadım ben acaba hakkında bilginiz var mı ?
Çok teşekkür ederim canım ama test yaptırdınız mı neofortılı kullanmadan öncesiyle sonrası deyişme olmadı mı ?Benim eşim kullandı neofortil canım ama herkes boşuna kullanmasın dedi, proxceed i önerdiler. bizimde sayı ve hareketlilik sıkıntılıydı hatta hareket 0 dı canım henüz hamile kalamadım ama inşallah rabbim nasib eder :) hepimize
test yaptırmadık canım yani çook sonra yaptırdık elbette etkisi olmuştur ama bütün kullananlar bunu önerince bende buna döndüm morfolojiyi düzeltebilenin bu olduğunu söylüyorlar o yüzden proxceedÇok teşekkür ederim canım ama test yaptırdınız mı neofortılı kullanmadan öncesiyle sonrası deyişme olmadı mı ?
Ameliyat sonrari sonucu paylasabilirmisin fayda gordunuz mu insaallah.Tebrikler darisi bize![]()
Ameliyat sonrari sonucu paylasabilirmisin fayda gordunuz mu insaallah.test yaptırmadık canım yani çook sonra yaptırdık elbette etkisi olmuştur ama bütün kullananlar bunu önerince bende buna döndüm morfolojiyi düzeltebilenin bu olduğunu söylüyorlar o yüzden proxceed
Ameliyat sonrasi sonucu paylasabilirmisin fayda gordunuz mu insaallah.Çok teşekkür ederim canım ama test yaptırdınız mı neofortılı kullanmadan öncesiyle sonrası deyişme olmadı mı ?
Allah saglikla kucaginiza alip buyutmeyi nasip etsin:)Değerler düzeldi ama hamile kalamadım şu an tüp bebekle hamileyim
Ameliyattan 3ay sonraki sonuç ameliyat öncesi ile aynıydı çoook sonra düzeldi canım yani ameliyattantan önce 7milyondu ve nöroloji yüzde 2ydi hızlı ileri hiç yoktu.Ameliyat sonrari sonucu paylasabilirmisin fayda gordunuz mu insaallah.
Kaç ay sonra düzelme olduAmeliyattan 3ay sonraki sonuç ameliyat öncesi ile aynıydı çoook sonra düzeldi canım yani ameliyattantan önce 7milyondu ve nöroloji yüzde 2ydi hızlı ileri hiç yoktu.
1yıl sonra ancak değerler yükseldi ama yine de hızlı ileri yoktu neredeyseKaç ay sonra düzelme oldu