Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyatı hk.-2019

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Arkadaşlar bizim de bu şekilde doktor ameliyat dedi iki tarafında varikosel varmış yıkıldım resmen düzelirmi sizce yoksa tüp bebek mi olur bilenler yorum yapabilir mi lütfen
Merhaba yikilacak birsey yok sayi ve morfoloji fena degil ileri hizda problem var ancak sayi ve hiz en kolay artan degisen degerler bence onun icin takviyeler deneyin.Olmadigini varsayalim ameliyat sonrasi sansiniz cok yuksek tabi hersey nasip onuda unutmayalim:)

Merhaba yikilacak birsey yok sayi ve morfoloji fena degil ileri hizda problem var ancak sayi ve hiz en kolay artan degisen degerler bence onun icin takviyeler deneyin.Olmadigini varsayalim ameliyat sonrasi sansiniz cok yuksek tabi hersey nasip onuda unutmayalim:)
Önce Allahtan istiyoruz Rabbim dileyen herkese nasip etsin ne zormuş bu işler insan başına gelmeden anlamıyor

merhaba kızlar bende yaklaşık 4 yıllık evliyim ve 3 yıldır bebek istiyoruz iki kimyasal gebelik geçirdim bir sene önce falan bir aşılama yaptırdık tutmadı bende pcos olduğunu söylüyordu doktor ama sizde sorun yok diyen doktorlarda oldu 6 ay klomen çatlatma iğnesi falan tedavi gördüm sonuç vermedi öyle böyle geçirdik 3 yılı daha sonra ben buradaki yorumlardan variskosel diye bir şey duydum araştırdım eşime randevu aldım doktora gittiğinde sol tarafta 3 grade variskosel olduğunu, ameliyat olması gerektiğini öğrendik ve iki buçuk ay önce ameliyat oldu bize doktor 6 ay sonra test yaptırın dedi bekliyoruz bu arada eşimin ameliyattan önce sperm sayısı 22 milyon morfoloji 6 anormal 94 ileri hareketli 15 hareketsiz 60 ben bu ay keçiboynuzu kürü uyguladım adete 5 gün var inşallah hamileyimdir diyorum ama idrar testi negatif ve ben çok yoruldum çevremdeki herkes hamile Allah bu süreçte hepimizin yardımcısı olsun

Ameliyat sonrasi 5. Ayda yaptirdigimiz son testi ekliyorum.
Screenshot_20191129-103127~3.webp

Back
X