Arkadaşlar bizim de bu şekilde doktor ameliyat dedi iki tarafında varikosel varmış yıkıldım resmen düzelirmi sizce yoksa tüp bebek mi olur bilenler yorum yapabilir mi lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşlar bizim de bu şekilde doktor ameliyat dedi iki tarafında varikosel varmış yıkıldım resmen düzelirmi sizce yoksa tüp bebek mi olur bilenler yorum yapabilir mi lütfen
İnsaallah hepimize nasip olur.Sizin ne kadar oldu ameliyatin uzerinden, bizim 5 ay doldu.İnşallah birgün paylaşabilirim mutlu haberi :)
Merhaba yikilacak birsey yok sayi ve morfoloji fena degil ileri hizda problem var ancak sayi ve hiz en kolay artan degisen degerler bence onun icin takviyeler deneyin.Olmadigini varsayalim ameliyat sonrasi sansiniz cok yuksek tabi hersey nasip onuda unutmayalim:)Arkadaşlar bizim de bu şekilde doktor ameliyat dedi iki tarafında varikosel varmış yıkıldım resmen düzelirmi sizce yoksa tüp bebek mi olur bilenler yorum yapabilir mi lütfen
Önce Allahtan istiyoruz Rabbim dileyen herkese nasip etsin ne zormuş bu işler insan başına gelmeden anlamıyorMerhaba yikilacak birsey yok sayi ve morfoloji fena degil ileri hizda problem var ancak sayi ve hiz en kolay artan degisen degerler bence onun icin takviyeler deneyin.Olmadigini varsayalim ameliyat sonrasi sansiniz cok yuksek tabi hersey nasip onuda unutmayalim:)
Valla oyle yasamadan kimsenin aklina gelmiyor.Kesin olur diye dusunuyorsun:)Önce Allahtan istiyoruz Rabbim dileyen herkese nasip etsin ne zormuş bu işler insan başına gelmeden anlamıyor
1 ay oldu canımİnsaallah hepimize nasip olur.Sizin ne kadar oldu ameliyatin uzerinden, bizim 5 ay doldu.
Eski sonucuna göre nasıl canım yükselme var mı?Ameliyat sonrasi 5. Ayda yaptirdigimiz son testi ekliyorum.Eki Görüntüle 2560247
Ben göremedim canım :) sanırım sorun bendeEskisi de sayfanin saginda yaziyo bir onceki sonuc
Tamam tamam gördüm şimdiEskisi de sayfanin saginda yaziyo bir onceki sonuc
Yani artis var insaallah hepimizin iyi yonde sonuca ulasiriz.Tamam tamam gördüm şimdisanki iyi artmamış mı? Güzel gibi sonuçlar