Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyatı hk.-2019

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Kizlar bwnim esimde temmuzda ameliyat oldu.6 ayinda tahlil yaptirdik sayida azalma ileri hizda 2 kat artis oldu.2 aydir keciboynuzu kuru ve bal polen arisutu karisimi findik ceviz avakado falan yediriyorum esime.bu ay adet olursam ki ins bebisten dolayi olmam tekrar tahlil yaptircaz
Merhabalar esınızın degerlerı nasıl arttımı ve gebelik mümkünleştı mi

Merhaba kızlar. Benim eşimde de varikosel var. Morfoloji %1 de. Gecen hafta ameliyat oldu. Ondan önce başka doktor neofortil vermişti onu kullandı. Ama bi degisim olmadi somuclar 28 milyondan 8 milyona dustu. Beklerken. Ameliyat doktorumuz da proxeed verdi. 3 ay sabah akşam kullanıcak. Başka şeyler denemenize gerek yok dedi. Yanıklar baharattan kürler almıştım onları bırakırtirdı. Keçiboynuzu bile içmeme gerek yok verdiğim vitaminde her çeşit bitki ozu var dedi. Kısaca şuan beklemekten başka çaremiz yok. 116 kilo kilo vermeye çalışıyor en azindan 3 içinde 100 kilo olmaya çalışılacak.
Sizler ne dersiniz başka. Her şeyi biliyorum artık ama her şeyi deneyemiyorum doktorda gerek yok dedi eşimde bıktı sıkıldı artık. Çok zormuş herkes ne kadar kolay hamile kalıyor.
merhaba benim eşimde varikosel ameliyatı oldu ve kilolu doktor kilo ver dedi Testosteron düşük kilodan dolayı demişti bir yandan kilo vermeye çalışıyor birde ilaç vermişti klomen ve neofotril kullandı fakat 6 ay boyunca büyük bir değişiklik olmadıgını gördük testlerde sonrasında mayısta da iğne verdi ilaçlar etki etmiyor diye fakat test sonuçlarında iğneyi kullandığı ayda tekrar yaptık hiçbir değişiklik olmadı.Bu hafta sonu artık doktorumuzla konuşmaya gideceğiz.Bakalım ne diyecek.bu ara doğal kürlere başladım.keçiboynuzu kaynatıp içiriyorum iki gündür.Çaksır suyu alacağım birde bir kaç hafta onu deneyeceğim.

Merhaba kızlar. Benim eşimde de varikosel var. Morfoloji %1 de. Gecen hafta ameliyat oldu. Ondan önce başka doktor neofortil vermişti onu kullandı. Ama bi degisim olmadi somuclar 28 milyondan 8 milyona dustu. Beklerken. Ameliyat doktorumuz da proxeed verdi. 3 ay sabah akşam kullanıcak. Başka şeyler denemenize gerek yok dedi. Yanıklar baharattan kürler almıştım onları bırakırtirdı. Keçiboynuzu bile içmeme gerek yok verdiğim vitaminde her çeşit bitki ozu var dedi. Kısaca şuan beklemekten başka çaremiz yok. 116 kilo kilo vermeye çalışıyor en azindan 3 içinde 100 kilo olmaya çalışılacak.
Sizler ne dersiniz başka. Her şeyi biliyorum artık ama her şeyi deneyemiyorum doktorda gerek yok dedi eşimde bıktı sıkıldı artık. Çok zormuş herkes ne kadar kolay hamile kalıyor.
inşallah istediğiniz sonuçları elde ederiz arkadaşlar ve hepimiz birer bebiş sahibi oluruz. :)

Merhaba, persembe gunu esim cift tarafli varikosel ameliyat olacak.Daha once bu ameliyati olanlar onerileriniz varsa rica edecegim.Birde ameliyat sonrasi fayda gorenler varsa paylasabilir mi acaba.

Merhaba, persembe gunu esim cift tarafli varikosel ameliyat olacak.Daha once bu ameliyati olanlar onerileriniz varsa rica edecegim.Birde ameliyat sonrasi fayda gorenler varsa paylasabilir mi acaba.
Mrb canım hangi hastanede olacaksınız istanbuldasın galiba? İnşallah faydası olur hemencecik hamile kalırsın. Benim eşimde de var varikosel ikna edebilirsem ameliyat olacak

Merhaba, şimdiden geçmiş olsun.
Benim eşimde geçen hafta perşembe günü tek taraflı ameliyat oldu. Mikrocerrahi yöntemiyle mi olacak ameliyatı? Cuma günü kontrole gideceğiz. İlaçlara ve takviyelere başlayacağız bakalım inşallah faydasını görürüz.

Merhaba, şimdiden geçmiş olsun.
Benim eşimde geçen hafta perşembe günü tek taraflı ameliyat oldu. Mikrocerrahi yöntemiyle mi olacak ameliyatı? Cuma günü kontrole gideceğiz. İlaçlara ve takviyelere başlayacağız bakalım inşallah faydasını görürüz.
Merhaba cift tarafli olacak yarin.Sizede gecmis olsun herhangi bir problem yasandimi oneriniz var mi acaba

Merhaba cift tarafli olacak yarin.Sizede gecmis olsun herhangi bir problem yasandimi oneriniz var mi acaba
Herhangi bir problem yaşamadık çok şükür. Ameliyata girmesi çıkması toplam 1 saati bulmadı, tabi bizimki tek taraflı oldu. Ameliyat günü de dahil buz koyduk 2 gün 1'er saat arayla 15 dk. 2-3 gün yatarken bacağının arasına yastık koyup yattı daha rahat etti. Antibikotikle ağrı kesici vermişti. dün onlarda bitti. Şimdi sadece günde 2 kez pansuman yapıyoruz. Normal işine gücüne bakıyor.

Sagolun. Öncesinde bişey yapmadık ameliyat gününü bekledik. Bol iç çamaşırı aldik. Ameliyat sonrası ağrısı çok olmadi arabayi kendi kullandı hatta 2 gün evde yattı istirahat etti. 2 hafta sürekli tentürdiyot ile yarayı tedavi ettik. Eşim kilolu o nedenle yarası çabuk kapanmadı. Ödem çıktı sürekli kanama şeklinde ama çok problem yaratmadı. Kabuk bağladı artık 2 hafta sonunda ilişkiye girebildik. Çok büyük bir ameliyat değil korkmayın.

Canim benim.esim ozel sevgide oldu toplam 1.750/odedik gecen agustos ayinda simdi fiyatlar yukselmistr.Dr hidayet coban memnuz acikcasi .Sana soyleycegm su mutlaka microcerrahi olsun bu cok onemli.Riskleri cok dusuyr.Morfoloji sorunu var sanirm harekt ve sayi iyi .Morfoloji zor bi krtier ameliytla duzelr insallah.
Merhaba, sperm kalitesi düzeldimi kocanizin

Ameliyat tek cozum yolu asla korkulacak bir ameliyat degilmis biz 3ay sonra dun test verdik bugun sonuclarimiz cikti cok şükür baya bir yukselme gostermis. cok ilerlemisti varikoseli eşimin . Bence siz bu donemde esinize manevi acidan destek verin moralimizi yuksek tutun Allahin izniyle
Kac milliondankacayükseldi

Merhaba arkadaşlar 1 yıldır evliyiz. Bebek istedik hiç korunmamamiza rağmen olmadı.. ovulasyon testi kullandım 2 ay yine olmadı.. ben doktora gittim hormon testleri ult. vs temiz cıktı doktor herşey çok normal dedi sonra eşim gitti. Varikosel cıktı eşimde tek taraflı 3 grade.. doktor ameliyattan başka çaren yok dedi eşim 28 yaşında. Spermiyogram sonuçlarını ekliyorum. Sayı normal fakat hareketlilik düşük dedi. Çocuğunuz olmaz ameliyat olmadan dedi. O kadar üzüldüm ki anlatamam eşimle eve geldik ağladık resmen.. tabi ki herşey Allahtan ama insan üzülüyor işte. Doktor da bi tuhaftı 3 bin tl ye ameliyatı yaparım dedi. Parasında değiliz ama insan bi vitamin takviyesi ne biliyim bi ilaç vermez mi öncesinde. Hatta ben sordum alternatif bi ürün vermicekmisiniz dedim hayır dedi tek çözüm ameliyat.. nolur yardımcı olun :KK43: napalim hemen ameliyat olmalı mi bunun bi alternatif yokmudur
[/QUOTEDr.mushinbalaban cok tecrübeli onu tavsiye edebilirim size varikosel konusunda

Merhabalar eşim 6 ay önce varıkosel smeliyatı oldu hızı sıfırdı ve morfoloji 1 2 degısıyordu hızı 6 ay da toplam 40 oldu ne kullandık pharmaton ve cınko ve bolca incir ama morfolojı artmadı :(

Merhabalar eşim 6 ay önce varıkosel smeliyatı oldu hızı sıfırdı ve morfoloji 1 2 degısıyordu hızı 6 ay da toplam 40 oldu ne kullandık pharmaton ve cınko ve bolca incir ama morfolojı artmadı :KK43:
Merhaba bizde 3 ay sonra test yaptirdik sayi hiz biraz artti ama dediginiz gibi morfoloji bizimde degismedi.1 di hala 1.

Back
X