Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyatı için doktor adı ve hastane tavsiye edermisiniz ?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

burp

Guru
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
5.580
15
358
Merhaba arkadaşlar
İstanbulda oturuyoruz Anadolu yakası Avrupa yakası hiç farketmez yeterki başarılı olsun özel sigortamız var başarılı sonuç alabileceğimiz doktor ve özel hastane araştırıyoruz bu süreçten geçen arkadaşlar fikir verirse sevinirim

Geçmiş olsun.

Eşim Kadıköy Acıbadem hastanesinde oldu. Ameliyatta ve sonrasında bir sıkıntı yaşamadık çok şükür.

doc dr deniz ersev yapti esimin ameliyatini medical park bahcelievler hastanesindeydi fakat oradan ayrilmis
memnun kaldik biz ameliyatindan mikrocerrahi ile yapti cift tarafli 2000 tl
ozel sigorta malesef karsilamiyor bizimde var ama ucretli yaptirdik sgk indirimi ile

Geçmiş olsun.

Eşim Kadıköy Acıbadem hastanesinde oldu. Ameliyatta ve sonrasında bir sıkıntı yaşamadık çok şükür.

teşekkür ederim tatlım

doc dr deniz ersev yapti esimin ameliyatini medical park bahcelievler hastanesindeydi fakat oradan ayrilmis
memnun kaldik biz ameliyatindan mikrocerrahi ile yapti cift tarafli 2000 tl
ozel sigorta malesef karsilamiyor bizimde var ama ucretli yaptirdik sgk indirimi ile

neden karşılamadı tatlım bir yılı doldurmamışmıydınız

teşekkür ederim tatlım

neden karşılamadı tatlım bir yılı doldurmamışmıydınız

bir yil olurmu esimde yenileme garantisi bile var yani 5 seneyi gecenlere verilen belge :)
ona ragmen karsilamadilar varikosel karsilanmiyormus infertilite sebebine giriyormus

bir yil olurmu esimde yenileme garantisi bile var yani 5 seneyi gecenlere verilen belge :)
ona ragmen karsilamadilar varikosel karsilanmiyormus infertilite sebebine giriyormus

biz aradık görüştük mallar bizden spermiogram ve dopler istediler hali hazırda elimizde olmasına rağmen geçmişe dayalı bir durum gözükmesin diye yeniden çektiriyoruz kurcalayacaklar mırın kırın yapacaklar kırk takla atacaklar ama biz olaya ağrıdan girmeyi düşünüyoruz yıllardır ben bu heriflere para ödüyorum ve okadar sahtekarlıklar yapıyorlarki deli ediyorlar ödemek zorundalar sonuçta estetik bir durum değil vucudun düzenini bozan bir şey karşılayan sigortalar var örneklerinide gördüm ama bende çamura yatacaklarını düşünüyorum olmadı cepten ödeyeceğiz alıştık 10 bin 10 bin çöpe atmaya

poliçemdede varikoselin karşılanması için bir yıl bekleme gerekliliği yazıyor bizim bu 4. yılımız nasıl sıkıldım tüm bunlardan anlatamam

eşim ameliyatt oldu özel sağlık sigortamız %100 ünü karşıladı ama her sigorta firması karşılamıyor bizimkisi axaoyak ve hiç sorgulamadan doktorumuz şikayet nedeni kısmına bangır bangır çocuk sahibi olamama yazmasına ve poliçemde her ne durumdan dolayı olursa olsun kısırlıkla ilgili harcamaları karşılamaz ibaresine rağmen sorgulamadan ödediler bilginiz olsun kızlar biz neredeyse hiç sigortayı karıştırmayacaktık cebimizden ödeyecektik

Back
X