Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyatı için İstanbulda doktor ve hastane tavsiyesi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

yasem85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2008
7
0
86
39
İstanbul
Herkese merhaba arkadaşlar. 5 senelik evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyoruz . Eşime iki taraftan varikosel teşhisi kondu ve ameliyat edilmesi gerektiği söylendi. Bu konuyla ilgili çok bir bilgim yok ve ameliyatı olur olmadık bir yerde yaptırmak istemiyoruz. Burdaki bazı yazıları okudum Cem Kadıoğluna maddi durumum elvermiyo.. Deniz Ersev de hastanesini değiştirmiş ve intermed sgk ile anlaşmalı değil.. Lütfen bu konuda yardımcı olun bana.. Allah hepimize bu güzelliği yaşatır inşallah..

Herkese merhaba arkadaşlar. 5 senelik evliyim ve çocuk sahibi olmak istiyoruz . Eşime iki taraftan varikosel teşhisi kondu ve ameliyat edilmesi gerektiği söylendi. Bu konuyla ilgili çok bir bilgim yok ve ameliyatı olur olmadık bir yerde yaptırmak istemiyoruz. Burdaki bazı yazıları okudum Cem Kadıoğluna maddi durumum elvermiyo.. Deniz Ersev de hastanesini değiştirmiş ve intermed sgk ile anlaşmalı değil.. Lütfen bu konuda yardımcı olun bana.. Allah hepimize bu güzelliği yaşatır inşallah..

canim biz deniz ersev e ameliyat olmustuk ama medical parktaydi ozaman
ona olmasaydik doc dr cevdet kaya yi dusunuyorduk arastirin bakalim sgk li yerde yapiyormu

Doç. Dr Cevdet Kaya , Üroloji uzmanı | Doç Dr Cevdet Kaya

Çok teşekkür ederim canım. Araştırayım bakalım ne çıkacak biran önce ameliyat olmasını istiyorum. Yoksa kafayı yicem bu gidişle.. :59:

Back
X