Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyatı için İstanbul'da ürolog tavsiye edermisiniz?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

lina88

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Mart 2012
95
5
86
Selam arkadaşlar.. 2 yıldır cocuk sahibi olamıyoruz. Tüp bebek sonucumuz negatif. Eşimde sol tarafta varikosel var, sperm sayısı ve hareketliliği düşük sayıda. Varikosel Ameliyatı olmak istiyor. Özellikle benzer sorunu yaşayan arkadaşlarım, doktor tavsiyelerinizi bekliyorum. Lütfen doktor ismi ve iletişim bilgilerınizi, ve birde sonucunuzu yazarmısınız?(İstanbul)

biz ameliyat olmadık ama teşhis ve tedavide ateş kadıoğluna gittik, gayrettepe florance night de adil beyde var o da çok iyi bir doktor onada gitmiştik.

sonuç dersen her 2 doktorda ameliyat önermedi sperm sayısı fean değildi, 8 milyonla başladık 15e çıktı şuanda 3 aylık hamileyim, artışı ve hareketi kürlerle sağladık, derecesi ne eşinin varikoselinin

Tşk edrım.. Ilerı hızlı sayısı sıfır. sperm sayısı 1 mılyon. hastane ısımlerını tam yazarmısın. Istanbulun yabancısıyız. bıde kullandıgın bıtkısel deneyımlerını yazarsan cok sevınırım.

ateş beyin muayenehanesi var şişlide , hangi devlet hastanesinde olduğuna internetten bakabilirsin, adil bey ise gayrettepe florance nightingale hastanesinde randevu alarak gidebilirsiniz, bizim morfoloji %1 di hareket olsa neye yarar :) hareketi artırmak kolay keçiboynuzu kürü yapmalısın eşine, bir de gnc den erkekler için arginmax diye bir vitamin var onu kullandık biz, günde 4-5 tane veriyodum, ballı çörekotlu ceviz tarçın arı sütü poleni olan birde macun yaptım her gün sabah akşam yedi, bolbol muz yedi, 3 ay falan sürdü hamile kalmam.

her yerde yazıyorum buraya da 1 kere daha yazayım. eşinde hafif varikosel olan arkadaşlar lütfen at kestanesi kapsüllerini bir deneyin. hemen etki eden bir bitki. biz yurt dışından almıştık ama burada gnc'de gördüm 60 lı kapsül satılıyor. ağrı sızı yoksa günde 1 tane, varsa 1 sabah 1 akşam 2 tane. benim eşimde 1 ve 2. derece varikosel var. sperm sayısı, hızı her şeyi çoook düşüktü. o kadar düşüktü ki doktorlar trental falan gibi ilaçlar bile vermedi. vakit kaybetmeyin bu düzelmez deyip direkt tüp tavsiye ettiler. ama biz sadece 1,5 ayda at kestanesinin ciddi faydalarını gördük sayısal değerlerimizde. ayrıca morfoloji %9-%10 civarıyken hep, ilk defa %12 gördük. elimde bir de bu konuda bilimsel deney sonuçları var, at kestanesinin içindeki aescin adlı maddenin hem varikoselli damarı rahatlatıp hem de varikosel kaynaklı morfoloji bozukluğunu düzelttiğine dair.isteyene bu araştırmayı gönderebilirim. bir kutusu 70 küsur liraydı diye hatırlıyorum. günde 1 tane kullananlar 1 kutuyu 2 ayda bitiriyor ki çok aşırı bir rakam değil. hatta imkanınız varsa bir de gnc ya da solgar'dan butcher's broom denen takviyeyi alıp ikisini birden kullanın. biz butcher's broom'a da yeni başladık. eşim bu ikisiyle bütün dolaşım sisteminde hatta ereksiyonunda bile farklılık yaşadığını söylüyor.

özel huzur hastanesinde op .dr.levent türk ü şiddetle tavsiye ederim.4 ay önce eşim varikosel ameliyatı oldu. şimdi hamileyim. ayrıca komşunun oğlu azospermi olmasına rağmen 2 yıl önce ona ameliyat olmuştu.şimdi eşi hamile:)) mikroskopik ameliyat yapıyor.

tsş ederim mervecim. Eşimin varikoseli çok ilerlemiş durumda. benzer sorunlu arkadaşların başarılı sonuçlarına ihtiyacımız var. İstanbulun yabancısıyız ve inş dogru doktor için karar veririz umarım. Çunku nıce ınsanların sayısı ameliyat yada ilaçlardan sonra %0 a inmiş. korkuyoruz açıksası sayı 0 ra düşer diye.. Bide kullandığınız ilaçları yazarsan çok sevınırım.

Güncelleme yapıyorum. Hala tavsiyelere ihtiyacımız var. :(( Dr. Kaan Aydosla Ameliyat olan arkdaşlarım lütfen nasıl bi gelişme olduğunu yazarmısınız.

selam, ben tam bir tavsiyede bulunamayacağım ama yine de belki birilerine yardımı olur yine de yazayım. benim eşimin varikoseline hiç bir doktor ameliyat önermedi o yüzden de böyle bir deneyimimiz yok. ama şu son dönem etrafımızdaki insanlar varikosel ve erkek kısırlığı üzerine uzmanlaşmış bir ürolog olarak en çok Prof Dr Emre Akkuş'u methetti. daha önce cerrahpaşadaymış. son kanunla sanırım ayrılmış, nişantaşı'nda kendi muayenehanesi var.internetten iletişim bilgilerini bulabilirsin

Esim Teoman kadiogluna ameliyat oldu ameliyattan 9ay sonra hamile kaldım,sayı 8 milyondan 20 milyona çıktı morfoloji hep%2idi.dna hasarı vardi spermlerin ameliyat sonrası hemen hemen yarı yarıya hasar oranı düştü,ama muayene ve ameliyat 4000 tl yi buldu biraz pahalı ama değdi,Rabbim sizin de gönlünüze göre versin

lina ne durumdasın iyi bir dok. bulabildin mi? Benim eşm de ameliyat olacak ben de istanbul da iyi bir dok. arıyorum teoman kadıoğlu çok pahalı geldi bize bazı arkadaşlar fatih sultan mehmet araştırma hastanesini tavsiye etmişler. kızlar ssk anlaşması olan özel bir hastane tavsiye ederseniz çok sevinirim

lina ne durumdasın iyi bir dok. bulabildin mi? Benim eşm de ameliyat olacak ben de istanbul da iyi bir dok. arıyorum teoman kadıoğlu çok pahalı geldi bize bazı arkadaşlar fatih sultan mehmet araştırma hastanesini tavsiye etmişler. kızlar ssk anlaşması olan özel bir hastane tavsiye ederseniz çok sevinirim

Biz Ankara'ya gittik ve Dr. Kaan Aydosu tercih ettik cnm. Cok iyi bir doktor oldugu soyleniyor. Bi arastir, sizinde kafaniza yatacaktir diye dusunuyorum.

Biz Ankara'ya gittik ve Dr. Kaan Aydosu tercih ettik cnm. Cok iyi bir doktor oldugu soyleniyor. Bi arastir, sizinde kafaniza yatacaktir diye dusunuyorum. Hemen ameliyat yapmak istemiyor, paragoz degil ve tecrubeli oldugunu dusunduk. Simdi test sonucu yapmak icin bekliyoruz, 2 ay sonra, umarim dogru bi tercih yapmisizdir.

bahçeci tüp bebek merkezi fulya / emre bakırcıoğlu. paragöz olmadığına emin olabileceğiniz bir doktor...

Back
X