Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyatı için iyi bir Dr. tavsiyesi lütfennnn !

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

basrolbenim

gelecek bir gün gelecek...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2012
423
132
123
Arkadaşlar eşim varikosel ameliyatı olcak özeller biraz pahalı geldi ama uygun bi yer varsada olur. İst.Avp yakasında oturuyorum devlet hastanesinde bu ameliyattan olan varsa dr. İsminide yazarak yardımcı olur musunuz ?

Arkadaşlar eşim varikosel ameliyatı olcak özeller biraz pahalı geldi ama uygun bi yer varsada olur. İst.Avp yakasında oturuyorum devlet hastanesinde bu ameliyattan olan varsa dr. İsminide yazarak yardımcı olur musunuz ?
Canim esim nisa hastanesi cem beyde oldu ameliyatini cok ilgili bi doktor tavsiye ederim

Canım benim eşim Mecidiyeköy Kadıoğlu hastanesi ihsan kayılıya ameliyat oldu.İyi bir doktor fiyatta uygun.Önceden eşimin dayılarınıda ameliyat etmiş onların çocukları olmuş hemen.Bizim daha 6 ay yeni oldu bakalım.Birde bugün güngörende ilgi hastanesine gittim ben idrar testi yapmak için.Orada ürolog Aziz tokere gittim ve çok iyi bir doktora benziyor.ablamın böbreğinde taş vardı o baya ilgilendi ve iyileştirdi ablamı.eşimide söyledik bugün bizimle ilgilenecek test falan yaptırcaz bakalım.ha birde arkadaşım esenlerde güney hastanesi salih çelikte iyi bir ürolog dedi.seneler önce babasını ameliyat etmiş 6 tane çocuğu olmuş arkadaşımda dahil:)

Canım benim eşim Mecidiyeköy Kadıoğlu hastanesi ihsan kayılıya ameliyat oldu.İyi bir doktor fiyatta uygun.Önceden eşimin dayılarınıda ameliyat etmiş onların çocukları olmuş hemen.Bizim daha 6 ay yeni oldu bakalım.Birde bugün güngörende ilgi hastanesine gittim ben idrar testi yapmak için.Orada ürolog Aziz tokere gittim ve çok iyi bir doktora benziyor.ablamın böbreğinde taş vardı o baya ilgilendi ve iyileştirdi ablamı.eşimide söyledik bugün bizimle ilgilenecek test falan yaptırcaz bakalım.ha birde arkadaşım esenlerde güney hastanesi salih çelikte iyi bir ürolog dedi.seneler önce babasını ameliyat etmiş 6 tane çocuğu olmuş arkadaşımda dahil:)
Hay maşşallah gerçekten iyi bi drmuş :) bilgi için teşekkür ederim cnm araştırırım mecidiyeköy bana uyar fiyatıda ister burdan ister özelden yazarsan çok sevinirim :) inş. Hayırlı haberinide bekliyorum senin Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Peki sizin ameliyattan sonra gelişme oldu mu ?

Hay maşşallah gerçekten iyi bi drmuş :) bilgi için teşekkür ederim cnm araştırırım mecidiyeköy bana uyar fiyatıda ister burdan ister özelden yazarsan çok sevinirim :) inş. Hayırlı haberinide bekliyorum senin Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın. Peki sizin ameliyattan sonra gelişme oldu mu ?
Bişey olmaz canım reklam yapmıyoruz nasıl olsa ben doktorun akrabası değilim haha:)) bize 1000 tl ye yaptı. çok teşekkür ederim canım amin seninde inş.biz bu ay test yaptırcaz daha hiç yaptırmadık.6 ay olmasını bekledik bakalım ne olacak.hastane süper bir hastane değil yani onuda söylim ama doktor gerçekten iyi yani önceden birçok kişiyi ameliyat edip iyi sonuç verdiğine göre bizde güvenip ona gittik çok güleryüzlü çok şeker bir doktor ihsan bey.

Bişey olmaz canım reklam yapmıyoruz nasıl olsa ben doktorun akrabası değilim haha:)) bize 1000 tl ye yaptı. çok teşekkür ederim canım amin seninde inş.biz bu ay test yaptırcaz daha hiç yaptırmadık.6 ay olmasını bekledik bakalım ne olacak.hastane süper bir hastane değil yani onuda söylim ama doktor gerçekten iyi yani önceden birçok kişiyi ameliyat edip iyi sonuç verdiğine göre bizde güvenip ona gittik çok güleryüzlü çok şeker bir doktor ihsan bey.
Yani :) HAyırlısı olur inş ya umutlanıylruz ameliyat olsun düzelicek diye kimi 3.4. Ayda kiminin 1 seneyi aşıyo yada olmuyo.ondan sonra kader kısmet oluyo. Zaten bir sene bekletiyolar olur inş yaa

olacak inşallah.bugün ürolog bana dedi ki eğer varikosel varsa ve 1 yıldır çocuk olmuyorsa ameliyatı tavsiye ediyoruz dedi.ama ben birşeye dikkat ettim burada ve çevremde.ameliyattan hemen sonra olmasada 1 yıl içinde veya 2 yıl olmadan herkesin çocuğu olduğuna şahit oldum hep.hiç ameliyattan sonra olmadı diyen duymadım.olmazsa ameliyat başarısız geçmiştir ya da mikrocerrahi yöntemle yapılmadığı içindir bana göre.sadece sabretmemiz lazım işte.benim sana söylediğim doktorlara güvenebilirsin canım ama yinede araştır için rahat etmeden ameliyata karar verme.önemli olan sizin içinize sinmesi.şimdilik hoşçakal canım iyi haberlerle gel inşallah iyi geceler:)

biz başkent hastanesi levent hocaya olacaz 1800 ücret şekil bozukluğu

Eşimdede varikosel çıktı arkadaşlar dosyayı yükledim özel hastane de hemen ameliyat dedi devlet şart değil dedi acaba ameliyat olmadan hanile kalan var mı ve değerler sizce çok mu kötü :(

Eklentiler

• 11938967_839939092780204_109481735_n.webp
    11938967_839939092780204_109481735_n.webp
    65,2 KB · Görüntüleme: 132
Eşimdede varikosel çıktı arkadaşlar dosyayı yükledim özel hastane de hemen ameliyat dedi devlet şart değil dedi acaba ameliyat olmadan hanile kalan var mı ve değerler sizce çok mu kötü :KK43:
BİRKAÇ DOKTORA GİTMEN LAZM ARKADAŞIM BENİM EŞİMDEDE GRADE 3 VARİKOSEL VAR GÖRDÜĞÜM KADARIYLA SENİN TABLO VARİKOSEL DEN ZİYADE SPERM SAYISINDA AZLIK VAR MORFOLOJİN GÜSEL BİRDE TEK TEST İLE BAĞLI KALMAMAYI SÖLÜYOLAR DOKTORLAR BİKAÇ YERDE TESTİ TEKRARLA. BİZ NİŞANTAŞINDA PROF.EMRE AKKUŞ A GİTMİŞTİK ANDROLOG VE ÜROLOG KENDİSİ.BÜLENT ALICI DA ÇOK İYİDİR BU KONUDA

Eşimdede varikosel çıktı arkadaşlar dosyayı yükledim özel hastane de hemen ameliyat dedi devlet şart değil dedi acaba ameliyat olmadan hanile kalan var mı ve değerler sizce çok mu kötü :KK43:
Slm canım hamileymişsin tebrik ederim Saglıcakla kucağına alırsın inşallah.burda çok hamiş varmış hepinizi tebrik ederim
Bu degerle mi hamile kaldın merak ettim

Benim esim 9 ay once mikrocerrahi çift taraflı oldu.3. Ayımızda hamdolsun düzeldi degerler.ama hala yok kızlar:-( dua edin

Meraba canm memnun kaldınız mı levent beyden bizde ona muayene olduk ameliyat dedi de.
Evet canim.ameliyattan 4 ay sonra cocuk olur dedi ve 4.ay oldu oglum.ben 37 yasinda anne oldum bide.ilk yavrum cok guzel bir duygu allah herkese nasip etsin

Evet canim.ameliyattan 4 ay sonra cocuk olur dedi ve 4.ay oldu oglum.ben 37 yasinda anne oldum bide.ilk yavrum cok guzel bir duygu allah herkese nasip etsin
Çok sevindim canm bide sizin sıkıntı neydi sayı mı hareket mi morfolojimi bizde üçüde sıkıntıda

Back
X