• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Varikosel Ameliyatı, Lütfen Yardımcı Olur musunuz?

asyam_1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2025
31
4
1
28
Eşimin sperm değerleri 3 milyon. Ultrasonda eşimde varikosel sorunu çıktı. Öyle karışık duygular içindeyim ki gerçekten insan yaşamadan bir şeyleri anlamıyormuş. Bazı ameliyat sonrası değerlerin yükselmediğini gördüm ve korkuyorum. Tüp bebeğe yönlenmek mantıklı mı? Ameliyat mı mantıklı? İnanın ne yapacağımı şaşırdım. Bu değerlerle tüp bebek tutar mı onu da bilmiyorum.

Hemen kötüyü düşünmeyin. Zamanla cok cok daha iyiye gidenleri düşünün. Anlıyorum çaresizlik düşüncesine giriyorsunuz. Ben de öyle düşünüyorum aylardır. Eşim ameliyat olalı 3 ay oldu aralıkta o da bi doktora görünecek. Umarım aralık itibariyle bebeğimiz de tutunmayı başarır. Sperm yenilenmesi 3.5 ay diyorlar. Ama ben kötüye gittiğini değil daha iyiye gideceğine inanıyorum. Kötü olanların oranları cok daha düşük. İyi olanların oranı daha yüksek. Böyle motive edin kendinizi. Benim amh da düşük. Çift taraflı değerler düşük. İnş ama olacak. Ben inanıyorum

Eşimin sperm değerleri 3 milyon. Ultrasonda eşimde varikosel sorunu çıktı. Öyle karışık duygular içindeyim ki gerçekten insan yaşamadan bir şeyleri anlamıyormuş. Bazı ameliyat sonrası değerlerin yükselmediğini gördüm ve korkuyorum. Tüp bebeğe yönlenmek mantıklı mı? Ameliyat mı mantıklı? İnanın ne yapacağımı şaşırdım. Bu değerlerle tüp bebek tutar mı onu da bilmiyorum.
Merhaba daha önce varikosel anlamında herhangi bir belirti oldumu veya dıştan belli olan bişey mi bu

Merhaba
Benim eşimde de vardı ameliyat oldu ve 3 ay sonra hamile kaldım değerleri eşinizinkinden çok daha düşüktü. Makro cerrahi yöntemiyle ameliyat olmuştu. Bi doktor araştırın derim .

Merhaba
Benim eşimde de vardı ameliyat oldu ve 3 ay sonra hamile kaldım değerleri eşinizinkinden çok daha düşüktü. Makro cerrahi yöntemiyle ameliyat olmuştu. Bi doktor araştırın derim .
Bize doktor ameliyat önermedi sadece 1 tanesi önerdi o da özel hastanedeydi. Onun haricinde 4-5 doktor ameliyatlık kadar mm'si büyük değil dediler

Back
X