Merhaba benim eşimde de varikosel çıktı ama doktor gebeliğe engel değil ameliyata gerek yok dedi bı Arkadaşimin eşi ameliyat oldu iki ay sonra hamile kaldıMerhaba arkadaşlar bugun doktora gittik ve eşimde tek taraflı varikosel çıktı mikrocerrahi ameliyat olması önerildi yoksa çocuğunuz olmucak dendi bende bir problem yok tüp bebek ve ameliyat arasında kaldık varikosel ameliyat olup hamile kalanlar yazabilir mi?
Merhaba benim eşimde de varikosel çıktı ama doktor gebeliğe engel değil ameliyata gerek yok dedi bı Arkadaşimin eşi ameliyat oldu iki ay sonra hamile kaldı
Aynen önce ameliyatini olsun sperm sayısını arttırmak için ilaç kullansin inşallah o vesile ile alırsın bebeğini kucağınaÇok güzel bir haber doktorla görüştük benim eşimde olacak inşallah
İnşallah içime su serptiniz Allah razı olsunAynen önce ameliyatini olsun sperm sayısını arttırmak için ilaç kullansin inşallah o vesile ile alırsın bebeğini kucağına
Önemli olan eşine rahatsızlık ağrı veriyor mu ? ve spermlerini ciddi anlamda etkilemiş mi ?Merhaba arkadaşlar bugun doktora gittik ve eşimde tek taraflı varikosel çıktı mikrocerrahi ameliyat olması önerildi yoksa çocuğunuz olmucak dendi bende bir problem yok tüp bebek ve ameliyat arasında kaldık varikosel ameliyat olup hamile kalanlar yazabilir mi?
Eşime çok rahatsızlık vermiyo sadece hafif ağrı yapıyo evet sperm sayısı çok düşük malesefÖnemli olan eşine rahatsızlık ağrı veriyor mu ? ve spermlerini ciddi anlamda etkilemiş mi ?
Bizim 100bin civariydi sayimiz.. 2017 de ameliyat oldu ve mart ayinda hamile kaldim belki bi mucize belkide duzeldi spermleri bilmiyoruz..test vermedi hic esim.Eşime çok rahatsızlık vermiyo sadece hafif ağrı yapıyo evet sperm sayısı çok düşük malesef
Eşimin sperm sayısı 1.5 milyon sadece inşallah ameliyattan sonra bizde iyi bir haber alırızBizim 100bin civariydi sayimiz.. 2017 de ameliyat oldu ve mart ayinda hamile kaldim belki bi mucize belkide duzeldi spermleri bilmiyoruz..test vermedi hic esim.
Merhaba eşiniz ameliyatta hangi yöntemi tercih etti, mikrocerrahi mi yoksa normali mi?Bizim 100bin civariydi sayimiz.. 2017 de ameliyat oldu ve mart ayinda hamile kaldim belki bi mucize belkide duzeldi spermleri bilmiyoruz..test vermedi hic esim.
Perşembe günü doktorla görüşü ez ama mikrocerrahi düşünüyoruzMerhaba eşiniz ameliyatta hangi yöntemi tercih etti, mikrocerrahi mi yoksa normali mi?
Ameliyatıı olması ve ameliyattan sonra takviyeler kullanması en mantıklı olanı bence... Sayısının düşmesine sebep olan varikosel zaten ve basit bi ameliyat zorlukta çekmez..Eşimin sperm sayısı 1.5 milyon sadece inşallah ameliyattan sonra bizde iyi bir haber alırız
Cnm herkezin önerdiği microcerrahi yöntemi .. bizim de söz de microcerrahi ama tabi ameliyata girip görmediğimiz için hangi yöntemi kullandı doktor onu da bilmiyorum... Ben açıkcası doktorumuzdan memnun kalmadım..eşimin kistide vardı aynı bölgede alacağını söylemişti ama almamış herhangi bi açıklama da yapmadı.. oyuzden doktorunuzu çok iyi araştırıp seçmeniz lazım..Merhaba eşiniz ameliyatta hangi yöntemi tercih etti, mikrocerrahi mi yoksa normali mi?
Amin Aminn inşallahAmeliyatıı olması ve ameliyattan sonra takviyeler kullanması en mantıklı olanı bence... Sayısının düşmesine sebep olan varikosel zaten ve basit bi ameliyat zorlukta çekmez..
İnşallah güzel haberler alırsın cnm .. Rabbim bekleyen,isteyen herkese nasip etsin.
arkadaşım merhaba aynı sorun bizde de vardı hatta benzer bir konu açmıştım zamanında. ben izlediğimiz yöntemi anlatayım sana inşallah rabbim tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz. geçtiğimiz kasım ayında ben hsg çektirdim bir problem yok dendi, eşimde tek taraflı 2 grade varikosel çıktı tüp bebek mi ameliyat mı ikilemini çok düşündük birden çok doktorla görüştük hepsi de bu ameliyatı olması gerektiğini çünkü tüp bebek için de sağlıklı spremlere ihtiyacımız olduğunu söylediler morfoloji ve sayı çok kötüydü bizde bunun üzerine eşim ocak ayında ameliyat oldu. mikroçip tercih etmedi doktorumuz bir aya falan toparladı eşim. nisan ayında sperm testi verdiğnde sonuçların baya düzeldiğini gördük temmuz ayında ise artık hem hız hem morfoloji hem de sayı çok çok iyi seviyelere geldi lakin yine de olmadı. bunun üzerine pazartesi günü aşılama yaptı doktorumuz baya umutlu konuştu siz aşılama tedavisi için ideal çiftsiniz diyor umarım açıklayıcı olmuştur merak ettiğin bir şey olursa yaz canım çok zor bir süreç inşallah sizin daha kısa sürede düzelir her şey.Merhaba arkadaşlar bugun doktora gittik ve eşimde tek taraflı varikosel çıktı mikrocerrahi ameliyat olması önerildi yoksa çocuğunuz olmucak dendi bende bir problem yok tüp bebek ve ameliyat arasında kaldık varikosel ameliyat olup hamile kalanlar yazabilir mi?
İnşallah cnm Rabbim herkese bu duygu nasip etsin .. Dilerim en hayırlı zamanda güzel haberler alırsınızAmin Aminn inşallahhamilelerin duası kabul olur bize de yer verin dualarınız da
Umarım ya çok yıpratıcı bir süreç ben 1 kere düşük yaptım doktor sen nasıl hamile kaldın şaşırdım dedi Allah tan ümit kesilmezarkadaşım merhaba aynı sorun bizde de vardı hatta benzer bir konu açmıştım zamanında. ben izlediğimiz yöntemi anlatayım sana inşallah rabbim tez zamanda bebeğinize kavuşursunuz. geçtiğimiz kasım ayında ben hsg çektirdim bir problem yok dendi, eşimde tek taraflı 2 grade varikosel çıktı tüp bebek mi ameliyat mı ikilemini çok düşündük birden çok doktorla görüştük hepsi de bu ameliyatı olması gerektiğini çünkü tüp bebek için de sağlıklı spremlere ihtiyacımız olduğunu söylediler morfoloji ve sayı çok kötüydü bizde bunun üzerine eşim ocak ayında ameliyat oldu. mikroçip tercih etmedi doktorumuz bir aya falan toparladı eşim. nisan ayında sperm testi verdiğnde sonuçların baya düzeldiğini gördük temmuz ayında ise artık hem hız hem morfoloji hem de sayı çok çok iyi seviyelere geldi lakin yine de olmadı. bunun üzerine pazartesi günü aşılama yaptı doktorumuz baya umutlu konuştu siz aşılama tedavisi için ideal çiftsiniz diyor umarım açıklayıcı olmuştur merak ettiğin bir şey olursa yaz canım çok zor bir süreç inşallah sizin daha kısa sürede düzelir her şey.
Ben evlendikten 8 ay sonra hamile kaldım sonra düşükle sonuçlandı ve 1 buçuk sene oldu düşük geçeli öyle gittik doktora ama sperm sayısı aşırı düşük Bi kaç doktorla görüştük hepsi ameliyat dedi şimdi ise ameliyattan sonra 1 sene deneyip olmazsa tüp bebek kararı aldıkbenim eşimde de çıktı. ameliyat olmadan çocuk deneyin olmazsa ameliyat dendi. gebe kaldım. 1 yıl verin bence kendinize :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?