Tesekkrler o ne icindi acaba siz kulladiniz miOpstravent ilacını da araştırabilirsiniz isterseniz.
Hız için kullandık biz ameliyattan sonra 2 ay kullandık bizTesekkrler o ne icindi acaba siz kulladiniz mi
Kestane balida iyi geliyormuş.sizin varikosel kac mm idi ameliyat oldunuzArkadaşlar merhaba eşim askeri personel. 2011 yılında sol varikosel ameliyatı oldu. 3 senelik evliyiz son 2 3 aydır bebek yapmaya çalışıyoruz Gebe kalamadığım için medicana ya gittik. Eşim sperm testi verdi sperm sayısı fdlan herşey normal fakat hız 32 ike 45 arası olması gefekirken 23 çıktı. Doktor olma ihtimali zor dedi 3 tane ilaç tavsiye etti ımprly . Promem k . Yada zeucit. Fakat internette bununla alakalı bir yorum bulamadım bunun yanımda keçi boynuzu kürü ceviz vs şeyler tüketmeye başladık. Kullanan felan varsa sperm hızı için hangisini tavsiyr edersiniz?
Kestane balida iyi geliyormuş.sizin varikosel kac mm idi ameliyat oldunuz
Benim esimde askeri personel ayakta durmaktan oluyor galiba varikosel15 gündür promen k içiyor. Keçiboynuz kürü sabah akşam ve gece yatmadan çakşır suyu içiyo. Fındık ceviz bal sürekli... 2011 dekini hatırlamıorum ama şuan sağ da da varmış 2 3 reflü yazıyor.. İlaçlar bitsin bdaha test vercez
Mm ni bilmiyorum ama hız %3 tu hareketsiz %77 diydi cnm ilaç kullandı keçi boynuzu özü kullandı ve sigarayı azalttı sadeceKestane balida iyi geliyormuş.sizin varikosel kac mm idi ameliyat oldunuz
Benim esimde askeri personel ayakta durmaktan oluyor galiba varikosel
Mm ni bilmiyorum ama hız %3 tu hareketsiz %77 diydi cnm ilaç kullandı keçi boynuzu özü kullandı ve sigarayı azalttı sadece
Evet çok şükür güzel sonucu aldıkKeçi boynuzu ve sigarayı bıraktıktan sonra farkeden bişey oldumu
Evet çok şükür güzel sonucu aldık
Neyse 14. Günün rabbim gönlüne göre versin csnimAnladım.. Bakalm promen k 12 tanr kaldı bitsin bizde vericez test. Ve bugün 14 ncü günümdua et canm
Amin canim inşallahAmin inşallah herkesin gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?