<div class="bbWrapper"><blockquote data-attributes="member: 244050" data-quote="ejce" data-source="post: 71251129"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">
<div class="bbCodeBlock-title">
<a href="/goto/post?id=71251129"
class="bbCodeBlock-sourceJump"
rel="nofollow"
data-xf-click="attribution"
data-content-selector="#post-71251129">ejce .!.:</a>
</div>
<div class="bbCodeBlock-content">
<div class="bbCodeBlock-expandContent js-expandContent ">
Tamam sanırım Aral bey in hastasıydınız.<br />
Değerleriniz de toplam sayı ileri hız nasıl peki? Sorduysam kusura bakmayın sizi hatırladım ama detay hatırlayamadım
</div>
<div class="bbCodeBlock-expandLink js-expandLink"><a role="button" tabindex="0">Genişletmek için tıkla...</a></div>
</div>
</blockquote>Şöyle ; bizim değerler 2 3 milyon morfoloji 1 ve ileri hareket yoktu ama covid geçirdikten sonra tedaviye başlamak zorunda kaldık. Tam tedavi öncesi test verdiğimizde sayı 100.000 e düşmüştü. Şimdi 2 kez transfer başarısız olunca he rne kadar embriyolar 5. Güne gitse de içerk olarak iyi değiller kesin. Sıfırdan başlamak zorunda kaldığımızda sayı az da olsa sperm kalitesini düzeltip öyle başlayalım istiyorum. Burda da çok çok başarı hikayesi okuyunca dna hasar testi fln aydınlanınca Kaan aydosa gittik. İlaç tedavisi başlattı ama o da ameliyata gerek yok dedi. Şimdi değerler bakalım dediği gibi düzelecek mi düzelmezse ameliyat artık oluruz. Bu süreçte de arada şansa belki tutar diye kalan son embriyomu da yine de transfer olacağım biraz kendimi toparlayıp</div>