• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi varikosel ameliyatı olmadan tedavi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

delinefsim

ALLAHIM bu defa olsun...
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
3.946
1.334
373
merhaba arkadaşlar...geçen nette gezerken varikosel ameliyatı olmadan cupping theraphy yani bizim dilimizde kupa vurmak tedavisinin olduğu yazılıyordu...bigisi olanlar yazsın lütfen..

Merhaba bahsettiğin konuyu ben açmıştım epey zaman oldu açalı.Evet varikoselin ameliyat dışındaki tek tedavisi cupping therapy türkçesi kupalarla tedavi.Bu tedavinin merkezi londradır ve bazı avrupa ülkelerindeki devlet hastanelerinde tedavi olarak kullanılıyor.Türkiyede ise bu tedaviyi uygulayan sadece benim bahsettiğim yeri biliyorum.Hangi konuda yardım istiyorsanız sorabilirsiniz.

Merhaba bahsettiğin konuyu ben açmıştım epey zaman oldu açalı.Evet varikoselin ameliyat dışındaki tek tedavisi cupping therapy türkçesi kupalarla tedavi.Bu tedavinin merkezi londradır ve bazı avrupa ülkelerindeki devlet hastanelerinde tedavi olarak kullanılıyor.Türkiyede ise bu tedaviyi uygulayan sadece benim bahsettiğim yeri biliyorum.Hangi konuda yardım istiyorsanız sorabilirsiniz.

eşimde varikosel var ve ameliyat için sürekli düşünce içindeyiz..olalım mı olmayalım mı..ameliyattan başka tevavi olmadığını söylüyo..

türkiyede nerde yapılıyor..yptırdınız mı..yoksa sadece duydunuz mu..ve bildiğimiz gibi sırta mı yapılıyor...

eşimde varikosel var ve ameliyat için sürekli düşünce içindeyiz..olalım mı olmayalım mı..ameliyattan başka tevavi olmadığını söylüyo..

Geçmiş olsun.Ameliyat olmadan önce mutlaka bahsettiğim tedaviyi araştırın inanın hiçbir kaybınız olmaz.Hatta iyiki ameliyat için acele etmemişiz diyeceksiniz.Çünkü gerçekten ameliyata gerek kalmıyor.Ama tabi tercih sizin.

türkiyede nerde yapılıyor..yptırdınız mı..yoksa sadece duydunuz mu..ve bildiğimiz gibi sırta mı yapılıyor...

Biz bizzat bu tedaviyi yaptırdık ve varikoselden kurtulduk.Doktorlar bizede ameliyat şart demişlerdi hatta ameliyat olsanız bile çocuk sahibi olmanız çok zor demişlerdi..(Neye göre bunu söylediler hala anlamış değilim) Ama ne ameliyata gerek kaldı nede çocuk sahibi olmamız çok zormuş.Çok şükür kısa süre sonra bebeğimizede kavuştuk.Ben bu tedaviye çok inanıyorum.Yani duyum değil bizimki..
Sizin bildiğiniz nasıl bilmiyorum ama bu sadece sırta yapılmıyor değişik bölgeleri var.Kişiye göre değişiyormuş.

Pe

Peki ameliyat olanlar icin de faydalı olur mu

Benim tavsiyem üzerine birkaç arkadaş tedaviye gitmiş ikisi ameliyatlıymış. Ameliyatlı olanlardan biri haber verdi tahlil sonuçlarında belirgin artış olmuş .İleri hareketli 0 dan %21 sayı; 1.400.000 den 39.200.000'e yükselmiş.Sonuçlardan çok memnun.1 seansı kalmış bakalım son sonuç ne olur.Diğer arkadaştan bi haber yok o daha önce başlamıştı Ne yaptı bilmiyorum.Haber alırsam yazarım.

Biz bizzat bu tedaviyi yaptırdık ve varikoselden kurtulduk.Doktorlar bizede ameliyat şart demişlerdi hatta ameliyat olsanız bile çocuk sahibi olmanız çok zor demişlerdi..(Neye göre bunu söylediler hala anlamış değilim) Ama ne ameliyata gerek kaldı nede çocuk sahibi olmamız çok zormuş.Çok şükür kısa süre sonra bebeğimizede kavuştuk.Ben bu tedaviye çok inanıyorum.Yani duyum değil bizimki..
Sizin bildiğiniz nasıl bilmiyorum ama bu sadece sırta yapılmıyor değişik bölgeleri var.Kişiye göre değişiyormuş.

sizin adınıza çok sevindim inş bizede nasip olur..peki ist fatih dediniz hastane mi yoksa özel bir yer mi..ücret konusunda nasıllr..

EVET ÇOK MUTLUYUM HALA İNANAMIYORUM ALLAHIMA ŞÜKÜRLER OLSUN HAMİLEYİM !!!!

Buraya uğrayıp varikosel ile ilgili birşeyler arayan insanlar ;eğer varikosel teşhisiniz konduysa ve özellikle çocuğunuz olmuyor ise acilen ameliyata ikna edin eşinizi hiç vakit kaybetmeyin.Ama hiiiçç hemen şu anda gidin microcerrahi yöntemi yani büyüteçler yardımı ile varikosel ameliyatı yapan biryerler bulun ve olun ameliyatınızı..Ben 36 yaşındayım eşimde 38 yaşında sağlıklı bir adam.7 yıllık evliyim ve çocuksuzdum..20 nisan 2013 günü Bursa Jimer'de Serkan Seyhan Hocaya ameliyat olduk.Hoca 3 ay sonra kontrol ederiz değerleri, iyileşmeler görülür dedi.Maks Farma firmasının XY Complex ilacını verdi yeni çıkmış ilaç.Ve ben bugün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim..Ve eşime teşhisi ameliyatı yapan doktor Serkan Seyhan hoca 3 sene önce koymuştu..Biz bu 3 senelik zamanda işte internetten araştırma ameliyat yararlı olurmu olmazmı falan filan derken geçirdik..Arada 1 aşılama ve 1 tüp bebek denemesi geçirdim(Başarısız)..Bize ameliyat olmamamız gerektiğini pek birşeyin değişmeyeceğinide bu aşılama yapan doktor ve internette okuduğum bir kaç yorum sahibi söylemişti..UZATMAYACAĞIM Şimdi eğer varikosel hastası iseniz birde üstüne çocuğunuz olmuyorsa HEMEN HAREKETE GEÇİN ŞU AMELİYATI OLUN İKNA EDİN EŞİNİZİ SİZ BİLİRSİNİZ YOLUNU VE İNŞALLAH BÜYÜK ALLAHIM HERKESE EVLAT TADINI TATTIRIR....hAYDİ DURMA.!! ŞİMDİ

Buraya uğrayıp varikosel ile ilgili birşeyler arayan insanlar ;eğer varikosel teşhisiniz konduysa ve özellikle çocuğunuz olmuyor ise acilen ameliyata ikna edin eşinizi hiç vakit kaybetmeyin.Ama hiiiçç hemen şu anda gidin microcerrahi yöntemi yani büyüteçler yardımı ile varikosel ameliyatı yapan biryerler bulun ve olun ameliyatınızı..Ben 36 yaşındayım eşimde 38 yaşında sağlıklı bir adam.7 yıllık evliyim ve çocuksuzdum..20 nisan 2013 günü Bursa Jimer'de Serkan Seyhan Hocaya ameliyat olduk.Hoca 3 ay sonra kontrol ederiz değerleri, iyileşmeler görülür dedi.Maks Farma firmasının XY Complex ilacını verdi yeni çıkmış ilaç.Ve ben bugün 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim..Ve eşime teşhisi ameliyatı yapan doktor Serkan Seyhan hoca 3 sene önce koymuştu..Biz bu 3 senelik zamanda işte internetten araştırma ameliyat yararlı olurmu olmazmı falan filan derken geçirdik..Arada 1 aşılama ve 1 tüp bebek denemesi geçirdim(Başarısız)..Bize ameliyat olmamamız gerektiğini pek birşeyin değişmeyeceğinide bu aşılama yapan doktor ve internette okuduğum bir kaç yorum sahibi söylemişti..UZATMAYACAĞIM Şimdi eğer varikosel hastası iseniz birde üstüne çocuğunuz olmuyorsa HEMEN HAREKETE GEÇİN ŞU AMELİYATI OLUN İKNA EDİN EŞİNİZİ SİZ BİLİRSİNİZ YOLUNU VE İNŞALLAH BÜYÜK ALLAHIM HERKESE EVLAT TADINI TATTIRIR....hAYDİ DURMA.!! ŞİMDİ

LÜTFEN DİKKAT EDİN...

bulutsuzluk arkadaşım Hayırlı olmasını dilerim.. Sizin adınıza sevindim. Ancak bir meseleye deyinmek istiyorum buradaki kişiler hep bir umut arayan kişiler olduğunu görüyorum ben dahil ve bir kişi ameliyattan olumlu sonuç aldığı zaman aynı sıkıytıdan muzdarip olan kişiler hemen o ameliyatın kendisindede işe yarayacağını düşünerek üstün körü eşini bıcak altına yatırıyor ve deniliyorki çok basit ve yan etkisi olmayan bir ameliyan bunu kim derse desin bu KOCA BİR YALAN düşünün eşiniz 27 yaşında ve hiçbir uzuvsal sorunu yok sizin telkininiz ile varikosel denilen illet amelit oluyor ve sonra hüsran ah u hüsran sadece çocuk olmaması olsaydı iktidarsızlığa uzanan bir sonuç ve bunun hesabınıda kimseden soramıyoruz denilen şey psikolojiktir.... şimdi ne olacak hani yan etkisi yoktu aylarca tedavi görüldü hiçbir gelişme yok iş işten geçtikten sonra öğrendikki damara inerken sinirlere doku olmuş ve dizelme ihtimali çok zor.. Ben derimki asla asla enson çare olmadan ameliyat ettirmeyin bunun sorumluluğu çok ağır oluyor ve kaldıramıyorsunuz
jonguil arkadaşın yukarıda astığı listede 50 küsür kişi ameliyat olmuş 20 küsür kişide fayda görülmş bu ise ikiye bir oranında bir başarıdır yani bizi kandırıyorlar yüzde seksen doksan başarı diye derimk doğal yolları önce deneyin ameliyatın geri dönüşü olmuyor malesef.....

canım benim eşimde de varikosel var ameliyat olmak istemiyor konu ilgimi çekti bana mesaj atabilirmisin adresi yapan şahsın adını vs inşallah bizede umut olur sabırsızlıkla bekliyorum cevabını:18::18::18:siz kaç seans gittiniz ben istanbul dışındayım ileri seviyede değil bizim varikosel arayıp bilgi alalım

öncelik hyırlı olsun cnaım..değrleniz nasıl ameliyattan önce ve sonraa..

merhaba secret papatya bu bahsettin cupping therapy tedavisi nerde yaptırabiliriz. yardımcı olursanız sevinirim. tşk.

arkadaşlar eğer eşlerinize varikosel teşisi konulmuşsA ..bebek istiyorsaız ve variskoel yüzünden olmuyrsa ilk adımı atarak vaikosel ameliyatı bir an önce yapmalısınız ...ameliyat son derece basit bir ameliyat ......başka çözümler aramak sadece vakti kaybı oluyor..tabiki ameliyat olmdan hamile kalma şanşınız var..ama ameliyatı olduktan sonra bu şansınıx daha yükselecek..bnm eşimde ameliyat olmak istemiyordu..ika ettm 1 ay önce ameliyat olduk..basit bir ameliyat ...RABBİM EN KISA ZAMNDA BEBEK TE NASİP EDR İNŞLLH..

arkadaşlar eğer eşlerinize varikosel teşisi konulmuşsA ..bebek istiyorsaız ve variskoel yüzünden olmuyrsa ilk adımı atarak vaikosel ameliyatı bir an önce yapmalısınız ...ameliyat son derece basit bir ameliyat ......başka çözümler aramak sadece vakti kaybı oluyor..tabiki ameliyat olmdan hamile kalma var..ama ameliyatı olduktan sonra bu daha yükselecek..bnm eşimde ameliyat olmak istemiyordu..ika ettm 1 ay önce ameliyat olduk..basit bir ameliyat ...RABBİM EN KISA ZAMNDA BEBEK TE NASİP EDR İNŞLLH..

Mrb arkadaşım geçmiş olsun şuan ameliyattan sonra değerleriniz kaç oldu? şuan gebelik varmı? hepimizde aynı sıkıntıı var erkekleri ameliyata ikna etmek zor birde doktoru arkalarına aldılarmı işimiz dahada zor.

merhaba secret papatya bu bahsettin cupping therapy tedavisi nerde yaptırabiliriz. yardımcı olursanız sevinirim. tşk.

karaincim
Alıntı _secret_ kullanıcısından alıntı Mesajı Göster

canım benim eşimde de varikosel var ameliyat olmak istemiyor konu ilgimi çekti bana mesaj atabilirmisin adresi yapan şahsın adını vs inşallah bizede umut olur sabırsızlıkla bekliyorum cevabınısiz kaç seans gittiniz ben istanbul dışındayım ileri seviyede değil bizim varikosel arayıp bilgi alalım

Mrb bu uygulamayı yaptırdınızmı yada araştırdınızmı acaba gerçekten varikosele etki ediyormu? Lütfen yardımcı olun.

Son düzenleme:
bence ameliyattan korkmayın benim eşimde de vardı üstelik onun yanında fıtık ve hidrosel de vardı. aynı anda 3 ameliyat oldu 10-15 güne kalmadan ayağa kalktı ve 3 ay sonra değeri resmen fırladı ve sonucunu aldık rabbim nasip eder bağışlarsa 3 aylık hamileyim :49:

Mrb arkadaşım geçmiş olsun şuan ameliyattan sonra değerleriniz kaç oldu? şuan gebelik varmı? hepimizde aynı sıkıntıı var erkekleri ameliyata ikna etmek zor birde doktoru arkalarına aldılarmı işimiz dahada zor.

ameliyt olalı 2 ay oldu 1 ay sonra test yapacaz...ameliyatın hiç bir zorluğu yok....2 3 gün dilenmesi gerekiyor..10 gün dr d oturup kalkaarken dikkt etmesi yeterli..

Back
X