• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erkek İnfertilitesi varikosel ameliyatı olmadan tedavi

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Mrb bu uygulamayı yaptırdınızmı yada araştırdınızmı acaba gerçekten varikosele etki ediyormu? Lütfen yardımcı olun.

Geçmiş olsun arkadaşım bu sorduğun cupping therapy tedavisini biz yeni olduk ve şükürler olsun şuan çocuk bekliyoruz evet gerçekten biz bu tedaviden fayda gördük ve bizim durumumuz kolay bir durum değildi bi varikosel ameliyatı olduktan sonra varolan değerlerimiz de ciddi düşüşler oldu ve iktidarsızlık başladı eşi ameliyat olan arkadaşları üzmek istemem ama bu varikosel ameliyatı dıştan görüldüğü gibi masum değil çok hassas ve gerçekten üroloğun çok iyi olması gerekli olduğunu biz iş işten geçtiktenn sonra öğrendik ve şuda varki türkiyede sayılı urolog bu işi hakkıyla yapan ve onlarda %100 garanti vermiyor ama bakıyoruzki acemi olan kıyıda köşede kalmış kişiler %100 garanti verir gibi ikna ediyorlar insanı bu düşünce bizim yıllarımızı aldı evet ameliyat olduğun gün hemen ayağa kalka biliyorsun ama bu ameliyatın basit olduğunu göstermezki evet biz bunu anlamıyoruz zannediyoruzki hemen ayılmak ve sosyal yaşantıya dönmek ameliyatın kolaylığından asla bence ve araştırmalarıma göre en hassas ameliyatlardandır. bu yüzden bilinçlenmemiz gerekir
sana tavsiyem arkadaşım ameliyat olmayı kafanıza koyduysanız önce başka yolları deneyin derim çünkü ameliyat başarısız geçtiği zaman geri dönüşün olmuyor.

Geçmiş olsun arkadaşım bu sorduğun cupping therapy tedavisini biz yeni olduk ve şükürler olsun şuan çocuk bekliyoruz evet gerçekten biz bu tedaviden fayda gördük ve bizim durumumuz kolay bir durum değildi bi varikosel ameliyatı olduktan sonra varolan değerlerimiz de ciddi düşüşler oldu ve iktidarsızlık başladı eşi ameliyat olan arkadaşları üzmek istemem ama bu varikosel ameliyatı dıştan görüldüğü gibi masum değil çok hassas ve gerçekten üroloğun çok iyi olması gerekli olduğunu biz iş işten geçtiktenn sonra öğrendik ve şuda varki türkiyede sayılı urolog bu işi hakkıyla yapan ve onlarda %100 garanti vermiyor ama bakıyoruzki acemi olan kıyıda köşede kalmış kişiler %100 garanti verir gibi ikna ediyorlar insanı bu düşünce bizim yıllarımızı aldı evet ameliyat olduğun gün hemen ayağa kalka biliyorsun ama bu ameliyatın basit olduğunu göstermezki evet biz bunu anlamıyoruz zannediyoruzki hemen ayılmak ve sosyal yaşantıya dönmek ameliyatın kolaylığından asla bence ve araştırmalarıma göre en hassas ameliyatlardandır. bu yüzden bilinçlenmemiz gerekir
sana tavsiyem arkadaşım ameliyat olmayı kafanıza koyduysanız önce başka yolları deneyin derim çünkü ameliyat başarısız geçtiği zaman geri dönüşün olmuyor.

Tavsiyelerin için teşekkürler umarım sorunzuz bir doğumunuz olur.Söylediklerinizi değerlendireceğim gerçekten düşündüğüm zaman hassas bir ameliyat olduğu akla yatkın geliyor. Ama ameliyattan başka yapacak başka bir çare kalmadımı elden birşey gelmiyor.

Siz bu tedaviyi nerede oldunuz? Yardımcı olursan sevinirim.

Tavsiyelerin için teşekkürler umarım sorunzuz bir doğumunuz olur.Söylediklerinizi değerlendireceğim gerçekten düşündüğüm zaman hassas bir ameliyat olduğu akla yatkın geliyor. Ama ameliyattan başka yapacak başka bir çare kalmadımı elden birşey gelmiyor.

Siz bu tedaviyi nerede oldunuz? Yardımcı olursan sevinirim.

Aynen öle arkadaşım.Biz istanbul fatihte nebevi tıp merkezinde yaptırdık.Zaten bu tedaviyi yapan tek yer orasıymış.Siz genede iyice düşünün.İsterseniz arayıp bilgi alın önce çok yardımcı oluyorlar.Biz gidip görüşmeden evvel mail ile tahlilleri yolladık bize geri dönüş yapıldı daha sonra eşim gidip görüştü ve tedaviye başladık ve şuan bitti tedavimiz. merkezin telefonu 0212 533 69 01 - 03 bu numaradan görüşün umarım sizde bizim gibi fayda görürsünüz.

geçmiş olsun arkadaşım bu sorduğun cupping therapy tedavisini biz yeni olduk ve şükürler olsun şuan çocuk bekliyoruz evet gerçekten biz bu tedaviden fayda gördük ve bizim durumumuz kolay bir durum değildi bi varikosel ameliyatı olduktan sonra varolan değerlerimiz de ciddi düşüşler oldu ve iktidarsızlık başladı eşi ameliyat olan arkadaşları üzmek istemem ama bu varikosel ameliyatı dıştan görüldüğü gibi masum değil çok hassas ve gerçekten üroloğun çok iyi olması gerekli olduğunu biz iş işten geçtiktenn sonra öğrendik ve şuda varki türkiyede sayılı urolog bu işi hakkıyla yapan ve onlarda %100 garanti vermiyor ama bakıyoruzki acemi olan kıyıda köşede kalmış kişiler %100 garanti verir gibi ikna ediyorlar insanı bu düşünce bizim yıllarımızı aldı evet ameliyat olduğun gün hemen ayağa kalka biliyorsun ama bu ameliyatın basit olduğunu göstermezki evet biz bunu anlamıyoruz zannediyoruzki hemen ayılmak ve sosyal yaşantıya dönmek ameliyatın kolaylığından asla bence ve araştırmalarıma göre en hassas ameliyatlardandır. Bu yüzden bilinçlenmemiz gerekir

merhaba canm dediğiniz tedavi varikosel için mi sadece yoksa sayı faln da yükseltiyor mu ..e zamn tedavi oldunuz ne kadr süre sonr hamile kaldınız..ve değrleriniz nasıldı ?

merhaba canm dediğiniz tedavi varikosel için mi sadece yoksa sayı faln da yükseltiyor mu ..e zamn tedavi oldunuz ne kadr süre sonr hamile kaldınız..ve değrleriniz nasıldı ?

Kusura bakma arkadaşım geç cevap verebildiğim için gebelik olduğundan dolayı kayınvalidem bizde kalıyor pek pc başına oturamıyorum bizim değerlerimiz 1.5 2 milyon arasıydı iki ay gibi bir tedavi süresi geçirdik şükürler olsun sonuç aldık ve şuan bebeğimizi bekliyoruz bildiğim kadarı ile erkek infertilitesinde her çeşitinde başarıya sahipler çünkü biz iktidarsızliktan dolayıda tedaviye girmiştik.Umarım sizde fayda görürsünüz. Sormak istediğiniz birşey olursa cevap vermeye çalışırım inş.

Merhaba Arkadaslar,
Esim iki seans cupping teraphy aldi. Ancak bir faydasini goremeyecegini anladigi zaman birakti ve dogru ellerde ameliyat oldu. Size tavsiyem kesinlikle ameliyat olmaniz. Diger yontemler sadece zaman ve para kaybi.
Varikosel agrisi icin tavsiyem at kestanesi tableti. Uzun zamandir uye olmadan grubu takip etmekteydim, yeni uye oldum.

Esimde solda 3.derecede sagda 1.derecede varikosel vardi. 3 tane basarisiz asilama yaptirdik. Tup bebek asamasina gelmisken esimde varikoselin varligindan haberdar olduk.

Cupping teraphy baska bir haccamin dedigine gore cinsel fonksiyon bozukluklari icinmis. Yani ameliyat olmus gibi kurtulursunuz diye kimse size garanti veremez. Seans ucreti 300 tl. 8 seansta iyilesirsiniz diyorlar. 2400 tl zaten bayiliyorsunuz. Gidin emin ellerde ameliyat olun ondan iyidir.Ameliyat dogru ellerde olduktan sonra dogru sonuclar veriyor.Esim simdi belirgin damarlardan kalmadi artik diyor.

Yanlis ameliyat arter ve lenf baglamasi sonucu kotu sonuclar dogurur tabii ki. Iyi doktor secimi demek, basarili bir ameliyat demekmis arkadaslar.

Merhaba , Evet dediğiniz gibi ameliyat için uzman ve ehil doktor seçmek gerekiyor . Ama benim akrabam bu cupping therapy tedavisini denemek için cupping therapy merkezine gitti akrabamada bu merkezin uzmanları ,çok şiddetli ağrı yapmış sizde varikosel kısırlığa ek olarak bizim hasta grubuna girmiyorsunuz diye iyi bir yerde ameliyat olun diye önermişler.Normalde Varikosel hastalarında kısırlık nedeni ile çok başarılı tedavilerimiz var demişler. Ameliyat oldu iyi şu anda. Hemen tedaviye almamışlar bizimkileri. Açıklamalara memnun kaldılar, daha sonra başka bir arkadaşlarına önermişler belki sana ameliyat gerekmez diye bu merkeze gönderdiler varikosel kısırlık nedeni ile bu arkadaşları merkezde Cupping threpy tedavisi ile tedavi olmuş. Dediğiniz gibi ameliyatta iyi doktor seçimi yapmak lazım ama en azından ameliyattan önce bu gibi tedavileri araştırmak gerek.nede olsa ameliyatın geri dönüşü yok.

Cupping therapy yöntemi varikosel için gerçekten fayda veriyor mu, Olumlu sonuç alanlar cevaplayabilir mi

Yukarda çokça yazılmış Ameliyatta tercih edilebilir.Cupping Therapy de deneyebilirsin.Fikir edinmek için Varikosel ameliyatı le ilgii videolar ve cuping therapy ile ilgili videolar izleyebilirsiniz.Akrabalarımın başvurdğu bu yöntemin anlatıldığı paylaşım var belki fikir açısından yardımcı olur.Yardmcı olabiirsem mutlu olurum.

canımmm benim eşim de hidrosel ameliyatı oldu.hidrosel ameliyatından kaç gün sonra cinsel ilişkiye girdiniz?bizim 12.gunumuz eşim iyi ama korkuyorum.doktorların kimisi 7 gün kimisi 10 gün kimisi 15 gün diyor iütfen yardımmmmm:(Senin eşin olduktan sonra hatırlıyor musun ne olur yardım :(

canımmm benim eşim de hidrosel ameliyatı oldu.hidrosel ameliyatından kaç gün sonra cinsel ilişkiye girdiniz?bizim 12.gunumuz eşim iyi ama korkuyorum.doktorların kimisi 7 gün kimisi 10 gün kimisi 15 gün diyor iütfen yardımmmmm:KK43:Senin eşin olduktan sonra hatırlıyor musun ne olur yardım :KK43:

selam canım 3 gün sonra ağrısı olmazsa girilebilir diye duymuştum

Tesekjur ederimm Ben de Öyle .duymuştum canimmm da uzmann tv den falan.Dr ali hatay diye biri de 21 gün sonra diyor Ya çok Muallak bu ne ya ;-( eşi hidrosel ameliyatı olan var mı canlarımm:-(

kişinin durumuna göre değişir aslında ağrısı sızısı olmadığı sürece kendini de iyi hissediyorsa gerekli bekleme süresinden sonra beraberlik olabilir ilk defa duydum bu ameliaytı

bence ameliyattan korkmayın benim eşimde de vardı üstelik onun yanında fıtık ve hidrosel de vardı. aynı anda 3 ameliyat oldu 10-15 güne kalmadan ayağa kalktı ve 3 ay sonra değeri resmen fırladı ve sonucunu aldık rabbim nasip eder bağışlarsa 3 aylık hamileyim :KK49:
Canım benim.esimde 12 gündür hidrosel ameliyatı oldu da sormak.isteidigim cinsel ilişkiye kaç gün sonra girebiliriz ya internette 3 gün 7 gün 14 gün 21 gün diyen var ne olur yardım et eşim çok. Istiyor bende ne diyeblrm ki gerçi sözde 3 j de varmış olsun bana yardım. Et

kişinin durumuna göre değişir aslında ağrısı sızısı olmadığı sürece kendini de iyi hissediyorsa gerekli bekleme süresinden sonra beraberlik olabilir ilk defa duydum bu ameliaytı
Canım ameliyat testislerde su birikmesi var fazlasını alıyorlar basit bir ameliyatı ama işte insan merak ediyor :-(

[QUO TE="ahsen su, post: 41980990, member: 695475"]hemen merak edip araştırdım bende evet aynen dediğiniz gibi basit bir ameliyatmış siz de mi bebek sahibi olamıyorsunuz[/QUOTE]
Şu an değilde belki ilerde Canimmm

Back
X