varikosel ameliyati olup 3 ay sonra normozoospermia ??

papatyasevilir

Canım kendim♥️
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
1.520
437
cocugumuz olmadi dr gittik uzatmayalim esim astenoteratozoo spermia teshisi kondu(. Sayi hareket sekil bozuklugu). 3 ay 10 gun once varikosel ameliyati oldu bekledik bebis gelmed:KK43:
Dr tavsiyesi ile tekrar test yaptırdıktan sonuc normozoospermia....
Peki simdi neler olacak.
Fikirleriznize ihtiyacimiz varr...

cocugumuz olmadi dr gittik uzatmayalim esim astenoteratozoo spermia teshisi kondu(. Sayi hareket sekil bozuklugu). 3 ay 10 gun once varikosel ameliyati oldu bekledik bebis gelmed:KK43:
Dr tavsiyesi ile tekrar test yaptırdıktan sonuc normozoospermia....
Peki simdi neler olacak.
Fikirleriznize ihtiyacimiz varr...
canim benim normozospermiya her seyin iyi odugu demek degilmi?benim bildiyim kadariyla oyle

çok şükür dr öyle dedi ama şimdilik bebişten ses seda yok. diyeceğim denediğiniz hangi besinler, :oops:cinsel ilişki sıklığı ne bilim hamile kalmayı kolaylaştırıcı bişeyler önerir misiniz??

canım mrb uzun zamandır yorum yapmıyorum ama dayanamadım eşimde çok çok az sayı ile varikosel amiliyatı oldu 6 ay sonra kontr.sayı sıfıra inmişti sonra 3-5 gibi tane düşün artık sayı ile tüp bebek yaptık ve oğlum oldu 2 yıl sonra hopp kendiğinden hamile kalmışım çünkü stres bitmişti kafada eşimde bende ohhh bir bebek oldu demiştik dr.imkansız demelerine rağmen herşey moral sprem yğüz bin de olsa 1 tanede olsa moral ve stres yapmamamk lazım rabbim yar ve yardımcın olsun

canım mrb uzun zamandır yorum yapmıyorum ama dayanamadım eşimde çok çok az sayı ile varikosel amiliyatı oldu 6 ay sonra kontr.sayı sıfıra inmişti sonra 3-5 gibi tane düşün artık sayı ile tüp bebek yaptık ve oğlum oldu 2 yıl sonra hopp kendiğinden hamile kalmışım çünkü stres bitmişti kafada eşimde bende ohhh bir bebek oldu demiştik dr.imkansız demelerine rağmen herşey moral sprem yğüz bin de olsa 1 tanede olsa moral ve stres yapmamamk lazım rabbim yar ve yardımcın olsun

oğlunla mutluluklar canım.
amin canım. kafaya takmamaya çalışıyorum ama düşünmemek elde değil:110::emir_bebek::anneadayı::110:

X