Hayır dr hiç bişey vermemişti. 3 ay sonra test istemişti duruma göre takviye ilaç vericem demişti ama işte pandemiden dolayı yeni gidebildi eşim test içinAmeliyattan sonra takviye kullanılır kullanmamış mıydınız?
Bizde de sayı düşük çıktı varikosel 3 dendi tek tarafta. Apar topar ameliyata girecektik. Tekrar test verecektik pandemi patladı. O ara kür yapalım dedik baktık stres oluyoruz boraktık kürü filan. Olursa olur olmazsa olmaz dedik. Şimdi hiç takviyesiz mlde 14.5 milyon olan sayı 98 milyon olmuş. Hala gebelik olmadı tüp yapıcaz da stres hakikaten çok önemli bir örnek olsun diye anlattım. Bence tekrar test verin takviyelere başlasanız bile. Bu şimdi ameliyattan sonraki ilk test olduğundan düşük çıkmış olabilir illa ki stres olmuştur.Hayır dr hiç bişey vermemişti. 3 ay sonra test istemişti duruma göre takviye ilaç vericem demişti ama işte pandemiden dolayı yeni gidebildi eşim test için
Merhaba canım benim eşimde kasım 2019 da ameliyat oldu 3 ay sonra bakıldı çok düşüktü sonra bi 3 ay bekledik bu sefer 3 katına çıkmış sevindik ağustos da bakıldı ve tam aksine yine düşmüş bu şekilde olmayacak dedik ve tüp bebeğe başladık herkes aynı değil biz çok şeyler denedik ama nafile olmadı inşallah tüp bebek hayırlı olur bizim içinMerhaba hanımlar.. Eşim Ocak ayında varikosel ameliyatı oldu. Normalde ameliyattan 3 ay sonra nisan ayında test yaptırması gerekiyordu ancak pandemiden dolayı hastaneye gitmek istemediği için test yaptırmak Ağustos ayına kısmet oldu. Test sonucunu aldığımızda şok yaşadık. Eşimin değerleri ameliyat öncesinde de düşük çıktı. Dr strese bağladı varikoselle ilgili değil dedi. Pregros plus diye takviye edici gıda verdi ancak bu takviye edici gıda hiç içime sinmedi. İnternette bile kullanıcı yorumu vs bulamadık çünkü hiç. Varikosel ameliyatı sonrası değerleri düşen yada bu takviye edici gıdayı daha önce duyan, kullanan var mı aranızda??
bahsettiğiniz vitamini bilmiyorum da naturallen erkekler için olan karışımı baya iyi diyorlar ovulasyontakiplisayfam diye bi sayfa satıyor nette de satışı var kullananların yorumlarını bi okuyun istersenizMerhaba hanımlar.. Eşim Ocak ayında varikosel ameliyatı oldu. Normalde ameliyattan 3 ay sonra nisan ayında test yaptırması gerekiyordu ancak pandemiden dolayı hastaneye gitmek istemediği için test yaptırmak Ağustos ayına kısmet oldu. Test sonucunu aldığımızda şok yaşadık. Eşimin değerleri ameliyat öncesinde de düşük çıktı. Dr strese bağladı varikoselle ilgili değil dedi. Pregros plus diye takviye edici gıda verdi ancak bu takviye edici gıda hiç içime sinmedi. İnternette bile kullanıcı yorumu vs bulamadık çünkü hiç. Varikosel ameliyatı sonrası değerleri düşen yada bu takviye edici gıdayı daha önce duyan, kullanan var mı aranızda??
Pregros plus'ı kullanıdı mı eşiniz? Kullandıysa fayda gördünüz mü? Eşime de bunu verdiler, ben de hiçbir yorum göremediğim için çok şüpheyle yaklaştım. Daha yeni başladı da siz ne yaptınız merak ettimMerhaba hanımlar.. Eşim Ocak ayında varikosel ameliyatı oldu. Normalde ameliyattan 3 ay sonra nisan ayında test yaptırması gerekiyordu ancak pandemiden dolayı hastaneye gitmek istemediği için test yaptırmak Ağustos ayına kısmet oldu. Test sonucunu aldığımızda şok yaşadık. Eşimin değerleri ameliyat öncesinde de düşük çıktı. Dr strese bağladı varikoselle ilgili değil dedi. Pregros plus diye takviye edici gıda verdi ancak bu takviye edici gıda hiç içime sinmedi. İnternette bile kullanıcı yorumu vs bulamadık çünkü hiç. Varikosel ameliyatı sonrası değerleri düşen yada bu takviye edici gıdayı daha önce duyan, kullanan var mı aranızda??
Merhaba gebe kalabildiniz miHayır dr hiç bişey vermemişti. 3 ay sonra test istemişti duruma göre takviye ilaç vericem demişti ama işte pandemiden dolayı yeni gidebildi eşim test için
Merhaba, foruma sık girmiyorum kusura bakmayın. Evet kullandı ama biz faydasını göremedik. Ama daha sonra varikoselin nasıl olduysa ameliyata rağmen daha ileri gittiğini öğrendik ameliyat fayda etmemiş. Umarım siz faydasını görürsünüzPregros plus'ı kullanıdı mı eşiniz? Kullandıysa fayda gördünüz mü? Eşime de bunu verdiler, ben de hiçbir yorum göremediğim için çok şüpheyle yaklaştım. Daha yeni başladı da siz ne yaptınız merak ettim
Merhaba, foruma sık girmiyorum kusura bakmayın. Ne güzel sizin ameliyat faydalı olmuş da bebek sahibi olabilmişsiniz allah bağışlasın. Eşime faydalı olmadı değerleri daha da düştü. Sonraki muayenelerde tekrar daha ileri varikosel tespit edildi. Umarım 2. Bebeğinizi de alabilirsiniz kucağınızaBenim esim 2015 de ameliyat oldu çift taraflı proxeed plus verdi doktorumuz 1.5 ay sonra hamile olduğumu öğrendim. Sagliki bi şekilde kucağıma aldim.gecen yil 2 kaybim oldu Şimdi tekrardan 2. 'yi istiyoruz ameliyat eden doktorumuza tekrar göründük yine proxeed plus verdi onu kullaniyor esim bnde c life kullanıyorum.2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim denemelere devam
Merhaba foruma sık girmiyorum kusura bakmayın. Dr sanırım ameliyatın etkisini görmek için ilaç vermedi ama araya pandemi girip eşim muayene olmayınca süreç bizim için uzamış oldu. Sonraki muayenelerde tekrar ilerlemiş varikosel tespit edildi eşimde kullandığı hiç bi ilaç ve keçiboynuzu kürü de fayda etmedi maalesefEşim de tek taraflı operasyon oldu bir hafta önce. Doktorunuz neden vitamin desteği vermedi bilmiyorum ama çocuk düşünenler için beklemeden vitamin desteğine başlanması lazım. Bu işte genel kabul görmüş vitaminler proxeed plus, protime men, promotil men'dir. Bunların içerikleri oldukça iyi. Biz de protime men'e başladık yeni. En az 3 ay bunları kullanın. Yanında keçiboynuzu pekmezi tüketsin eşiniz. Doğal gıdalarla beslenin. Değerleriniz artacaktır.
Merhaba. Hayır maalesef tüp bebeğe yeni yönlendikMerhaba gebe kalabildiniz mi
Çok teşekkürler. Eşimin tedavisi hala devam ediyor, beklemedeyiz. İnşallah işe yarar. Siz tüp bebek deneyecekmişsiniz. Sağlıkla tutar, güzel haberler alırsınız inşallah.Merhaba, foruma sık girmiyorum kusura bakmayın. Evet kullandı ama biz faydasını göremedik. Ama daha sonra varikoselin nasıl olduysa ameliyata rağmen daha ileri gittiğini öğrendik ameliyat fayda etmemiş. Umarım siz faydasını görürsünüz
Yarar diye düşünüyorum takviye edici ilaçların bence kötü gelme gibi bi ihtimali yok. Eşim ilacı kullandıktan sonra değerleri düşmeye devam etti. Ama bizimki hala varikosel ilerleyerek devam ettiği için ekstrem bi durum :) çok teşekkür ederim inşallahÇok teşekkürler. Eşimin tedavisi hala devam ediyor, beklemedeyiz. İnşallah işe yarar. Siz tüp bebek deneyecekmişsiniz. Sağlıkla tutar, güzel haberler alırsınız inşallah.
Biz de dr yanlış ameliyat yaptı diye düşünerek farklı dr da gittik. Tekrar ameliyat dedi. Ama eşim tekrar ameliyat olmak istemiyor. Açıkçası ben de çok yıprandım kendimi her ay hamile sanmaktanGeçen sefer bir yerde okumuştum, yanlış ameliyat yapılırsa işlek olan damarlar kapanırsa değerler düşe bilirmiş. Siz bir araştırın istersenizx belki doktor iyi yapmamıştır. Ama ben bu yazdığımda ne kadar doğruluk payı var bilmiyorum, yanlış yönlendirmek istemem kesinlikle.
İnşallah en kısa zamanda bebiş haberiyle sevinirsinizBiz de dr yanlış ameliyat yaptı diye düşünerek farklı dr da gittik. Tekrar ameliyat dedi. Ama eşim tekrar ameliyat olmak istemiyor. Açıkçası ben de çok yıprandım kendimi her ay hamile sanmaktantüp bebeğe yönlendik sonunda yeni başlayacağız
İnşallah çok teşekkürlerİnşallah en kısa zamanda bebiş haberiyle sevinirsinizböyle yanlış ameliyat daha hiç kimsenin başına gelmez umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?