Teory Merhaba,
Sana kendi yaşadıklarımı kısaca anlatmak istiyorum 1 tane kızım var 3.5 yaşında. 2.5 yıldır 2.çocuğu istememize rağmen çocuk sahibi olamadık. Muayeneler testler tüp bebek merkezleri yanlış yonlendirmeler vs. Sonra eşimde yanma sikatiyle gittiğimiz urologta sol varikosal olduğunu öğrendik devlet hastanesinde ameliyat oldu Mayıs 2015 te proxeed plus ve evicap verildi 6 ay kullandı herhangi bir etkisi olmadı bu sefer doktor araştırdık 2 profosöre muayene oldu ikiside çift taraflı Varikosel olduğunu ve çocuk istiyorsak kesinlikle ameliyat olmasi gerektiğini söylediler 2.kez ameliyat denilmesi bizi çok sarsmıştı. 1.ameliyattan önce morfoloji %1 ameliyattan sonra %2 olmuş. Prof.Dr. Teoman cem Kadıoğlu'nun ilgi ve alakası ile eşimin 2. Kez ameliyat olmasina karar verdik. Mikrocerrahi yöntemiyle sol Varikosel düzeltme ameliyatı yaptı Diğer ameliyatının faydası olmamıştı ve sağ varikosal ameliyatı oldu ocak 2016 ta çok başarılı geçtiğini hiçbir vitamin kullanmamıza gerek olmadığını kendinden emin bir şekilde ifade etti. Elimden geleni yaptım inşallah iyi olacaksın dedi ve 4 ay sonra kontrole çağırdı. Eşim daha kontrole gitmeden 1 nisanda hamile olduğumu öğrendim.