varikosel ameliyati sonrasi

ysmcln

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2015
1
0
45
Mrh esim 2 yil once cift tarafli varikosel ameliyati oldu be sure icerisinde 6 ay zinco c vitaman ilaci kullandi daha sonra bit cok bitki kurleri kullandi be hala kullanmaya devam editor.. Son testte sperm kalitesinin yuksek oldinu soylediler be benim kontrolumdede hic bir soruna rastlanmadi.. Doktorlar esimin be benim bit sorunum olmadini bebek sahibi olabilirsiniz diyorlar fakat 4 yildir olmuyor bir defa asilama yaptirdim yine olmadi lutfen bilgisi olan yardimci olabilirmi be yapmam lazim tavsiyelerinizi bekliyorum.. Foruma be araniza yeni katildim..... Tsk.

Mrh esim 2 yil once cift tarafli varikosel ameliyati oldu be sure icerisinde 6 ay zinco c vitaman ilaci kullandi daha sonra bit cok bitki kurleri kullandi be hala kullanmaya devam editor.. Son testte sperm kalitesinin yuksek oldinu soylediler be benim kontrolumdede hic bir soruna rastlanmadi.. Doktorlar esimin be benim bit sorunum olmadini bebek sahibi olabilirsiniz diyorlar fakat 4 yildir olmuyor bir defa asilama yaptirdim yine olmadi lutfen bilgisi olan yardimci olabilirmi be yapmam lazim tavsiyelerinizi bekliyorum.. Foruma be araniza yeni katildim..... Tsk.
Merhabalar : Gebe kalmak ıcın bayan yaşı cok oldukca onemlıdır. Düzenlı adet görmek yumurtlama varlıgına ısaret edet . Düzensız adet gorme durumunda yumurtlama bozuklugunu düsündürür. Gebelık ıcın 2. onemlı faktor tüplerınızın durumudur. Gecırılmıs ameliyat veya enfeksıyonlara baglı tüplerın saglıklı yapısı bozulabılır. Bunu gosteren en iyi tetkık ıse rahım tup fılmı cekmektır. 3. onemlı parametre sperm durumudur. Eşinizin sperm sayı ve hareketının normal olup olmadıgıdır.Sperm degerlendırme sonucunuzu bızımle paylasırsanız sıze daha saglıklı cevap verebılırız.
Tüm bunların normal olması halınde bile %20 hastada gebelık olusmayabılır. Buna açıklanamayan kısırlık dıyoruz. Bu tür infertilite(kısırlık) durumunda tetkıkler ve muayene ıle görünür bır problem tesbıt edemeyebılırz. Tedavı metodu olarak yumurtlatma ve /veya aşılama metodu gebelık olusmaması halınde ıse tup bebek onerılmekte. 4 yıl uzun bır süre , aşılama tedavısı uygulanmış olması nedenı ıle bır ileri basamağa gecilmesi ( tüp bebek tedavısı) doğru bır yol olur.
Daha fazla bılgı ve sorularınız ıcın 0533 580 14 81 nolu telefondan bızımle temas kurabılırsınız. Bol sans dılerım.