Erkek İnfertilitesi Varikosel ameliyatı yaptıranlar nerede ne kadara ameliyat oldular?

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

lightlife

eylülde geeeeellll :)
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
8.728
40
358
Diğer
Merhaba arkadaşlar
Eşim 1. derece tek taraflı varikosel ameliyatı olacak ama doktorlar muayene olmadan fiyat veremeyiz diyolar neyse 3 doktora gittik muayene ücreti ödedik ama muayene etmiyolarki sadece çekilen ultrason ve spermiyograma bakıyolar.. hem maddi hem manevi hemde zaman kaybı yaşamamak ve bundan sonraki arkadaşlarında faydalanması için ameliyat olanların nerede hangi doktora ne kadara ameliyat olduğu ve memnuniyet bilgisini bizimle paylaşmaları faydalı olur diye düşünüyorum..

ilginiz için teşekkürler a.s.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar
Eşim 1. derece tek taraflı varikosel ameliyatı olacak ama doktorlar muayene olmadan fiyat veremeyiz diyolar neyse 3 doktora gittik muayene ücreti ödedik ama muayene etmiyolarki sadece çekilen ultrason ve spermiyograma bakıyolar.. hem maddi hem manevi hemde zaman kaybı yaşamamak ve bundan sonraki arkadaşlarında faydalanması için ameliyat olanların nerede hangi doktora ne kadara ameliyat olduğu ve memnuniyet bilgisini bizimle paylaşmaları faydalı olur diye düşünüyorum..

ilginiz için teşekkürler a.s.

canım muayene edilmeden saptanan varikosel yanıltıcı olabiliyor
bazen bu yüzden boşa ameliyatlar olabiliyor
ben hala eşinin lökositten dolayı antibiyotikle düzelebileceğini düşünüyom

canım muayene edilmeden saptanan varikosel yanıltıcı olabiliyor
bazen bu yüzden boşa ameliyatlar olabiliyor
ben hala eşinin lökositten dolayı antibiyotikle düzelebileceğini düşünüyom

bu sözünü haftasonu gittiğimiz doktora söyledim (elle muayene olmadan ultrasonla tespit edilen varikosel kesin teşhis sayılmaz diye) yok öyle bişey dedi :) ultrasonda damarlar vs hepsi görünüyomuş :)

ronyacım çok kafam karıştı doğrudüzgün bilgi veren de yok.. şaştım kaldım valla.

Son düzenleme:
Varikosel teshisi elle muayene ile konulur ultroson yanilticidir ve konunun uzmani prof lar asla ultrosona bakmaz ve istemezler

Varikosel teshisi elle muayene ile konulur ultroson yanilticidir ve konunun uzmani prof lar asla ultrosona bakmaz ve istemezler

canım valla dediğin gibi bizim ilk gittiğimiz tüp bebek merkezindeki doktor hiç muayene falan etmeden hemen dopler ultrasona yönlendirdi.daha sonra gittiğimiz necmettin hocamız elle muayene etti ve tanı koydu.kesinliklede ultrasonla teyit etme gereği duymadı.bir çok hasta boşa ameliyat oluyormuş.
krishazelcim lightlife arkadaşın eşinin değerleri spermiogram yaptıranlar topiğinde var
sende bakarmısın ben enfeksiyon olabilir diye düşündüm.

bizim çift taraaflı varikoseldi. 2008 de ocak ayında ameliyat oldu 1 milyardı profdu doktorumuz elle muayenede belli oldu çokda işe yaramadı ameliyat ama genede yükselme oldu. mersin tıp fakültesinde özel poliklinikde olduk muayenemizi 140 tl di. muayene başı geçmiş olsun canım

selam bayanlar
iyiki bu konyu açmışın cnm bende aynı bilgilere ulaşmaya çalışıyorum benim eşimdede 2.derece varmş istanbulda hastane,dr ve tabiki ücret araştırması yapıyorum, lütfen tecrübelerinizi paylaşın bizimle

cnm benim eşimde oldu.doktor elle baktı ve teşhisi koydu.sonra emin olmak için orasının filmini çektirdikk.af edersiniz o filmin adı ney bilmiyorum.kan tahlili falan yaptırdık.ve ameliyat gerekli dedii.zaten çok basit bi operesyon.100ytl verdik.özel hastanede yaptırdık..

bende tıp fakültesinde ameliyat oldum tüplerim için 1.200 doktora 80de hastaneye verdim düşün yani.o şansına kalmış

bilgiler çin teşekkürler kızlar.. kısmetse bizde yarın yaptırıcaz.. yarın yazarım hastane doktor ücret bilgisini.. öptüm hepinizi.

bilgiler çin teşekkürler kızlar.. kısmetse bizde yarın yaptırıcaz.. yarın yazarım hastane doktor ücret bilgisini.. öptüm hepinizi.

Canım benim eşimde de solda 3 sağda 2.derece varikosel tespit edilmişti.Doktorumuz Prof.dr.Selahattin Çayan dı.Mersin üniversite hastanesinde şubat 2010 da ameliyat oldu eşim.Doktorumuz elle muayene yaptı ve ultrasonla yapılan muayeneler yanıltıcı oluyor dedi.muayeneye 140 tl ameliyata 800 tl fark ucretı odedık.Fakay sızın kı 1.dereceyse bence ıyıce araştıraydınız derım.Çunku bız artık tup bebek denemek zorundayız.Ameliyatın hıcbır faydasını gormedık.Tup bebek merkezındekı doktorumuz da kızdı bıze nıye amelıyat yaptırdınız bunun hıcbır faydası olmuyo artık dedi
Sıze gecmıs olsun canım ama ıyıce arastır bence.

Evet tup bebek doktorlari yaptirmayin diyor bizede dedi Tup yapalim dediler tamam dedik yaptik olmadi . . bizde 1. dereceden cif tarafli olduk ve ameliyatin 6. ayinda ben dogal yoldan hamileyim.
Bence kesinlikle ameliyat denenmeli dogru elde yapilirsa mikrocerrahi ile faydasi oluyor bizim gibi .

benim eşimin ileri derecedeydi varikoseli çift taraflıydı ama sol daha ilerlemişti.yüzde 1 morfolojiydi.ve fatih sultan mehmet araştırma hastanesinde ameliyat oldu.microcerrahi de değildi. 1 ytl bile vermedik. ssklı olduğumuz için.3 ay dolmadan hamile kaldım kızım şuan 3 aylık.:emir_bebek:

benımde esımı once elle muayyene ettı sonra dobler fılmı cekıldı elle muayyene de ne cıktıysa fılmdede o cıktı sol taraflı 3derecedenı medıkalpark goztepede oldu ucretı 1500 mılyardı 3ay doldu kontrole gıttıgımızde de dr elle muayyene ettı tekrar 3de 1kalmıstı damarların yanı elle hersey anlasılıyor bızden fılm ısteme sebebı amelıyat ıslemlerı ıcın hastahane rapor ıstıyormus o yanı

Son düzenleme:
ameliyatı medical parktamı yaptı cnm şimdi bakıyorum dr listesinde yok ayrılmış sanırım oradan bide nekadara çıktı ücret kısmı acaba ??

Evet ayrildi baska bir merkeze gecmis internette yaziyordu.
biz cift tarafli ameliyat olmustuk mikrocerrahi ile 2000 TL .

Back
X