- 10 Mayıs 2019
- 9
- 17
- 3
- Konu Sahibi Cansu17021991
-
Geçmiş olsun allah sag salim kucaginiza verir inşallah azosperm teşhisi kondu mu yoksa sadece varikosel mi dedi drMerhaba hanımlar, bizzat kendim yaşayıp sonucunda mutlu olduğum için sizlere de umut olsun diye hikayemi anlatmak istedim. Ben 3 yıllık evliydim geçtiğimiz haziran ayında korunmayı bıraktık ben doktora gittim zaten evlendiğimden beri her sene komple tahlil yaptırdım ve bir sorun yoktu doktor başlayabilirsin dedi. Sonra 4 ay geçti olmadı ve ben merak ettiğimizden çevrede de artık olumsuz örnekler olduğundan geç olmadan eşime sperm testi yaptırdık. Ve sonucunda eşimin sayısı oldukça düşüktü. Sol taraf varikoseli olduğunu öğrendik. Aralık ayında ameliyat oldu doktor 6 ayda sperm sayısını düzeleceğini ve sonrasında hamile kalabileceğimi söyledi ama ben mart ayında hamile kalmışım :) bize çok mucize oldu kadın doğum doktorum varikosel sonrası siz bebek düşüncesi olmadan yapın akışına bırakın olur muhakak demişti dediği gibi de oldu. Şimdi biz çok mutluyuz bebeğimizi bekliyoruz herşey yolunda Allah isteyen herkese nasip etsin... Mucizelere inanın biz yaşadık..
Geçmiş olsun allah sag salim kucaginiza verir inşallah azosperm teşhisi kondu mu yoksa sadece varikosel mi dedi dr
Merhabalar.
Öncelikle hayırlı olsun. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah.
Ameliyat öncesi değerleriniz, morfoloji falan nasıldı?
Aynen bizde geçen haziran korunmayı bıraktık aynı şekilde eşim aralıkta ameliyat oldu varikosel sorunuyla ama ben hala hamile kalamadım ameliyatın 5. ayındayız darısı başımıza inşallah bize de nasip olur ama bizim ileri hız hala düzelmedi düzelirse inşallah ben de kalırım diye umut ediyorum ....Merhaba hanımlar, bizzat kendim yaşayıp sonucunda mutlu olduğum için sizlere de umut olsun diye hikayemi anlatmak istedim. Ben 3 yıllık evliydim geçtiğimiz haziran ayında korunmayı bıraktık ben doktora gittim zaten evlendiğimden beri her sene komple tahlil yaptırdım ve bir sorun yoktu doktor başlayabilirsin dedi. Sonra 4 ay geçti olmadı ve ben merak ettiğimizden çevrede de artık olumsuz örnekler olduğundan geç olmadan eşime sperm testi yaptırdık. Ve sonucunda eşimin sayısı oldukça düşüktü. Sol taraf varikoseli olduğunu öğrendik. Aralık ayında ameliyat oldu doktor 6 ayda sperm sayısını düzeleceğini ve sonrasında hamile kalabileceğimi söyledi ama ben mart ayında hamile kalmışım :) bize çok mucize oldu kadın doğum doktorum varikosel sonrası siz bebek düşüncesi olmadan yapın akışına bırakın olur muhakak demişti dediği gibi de oldu. Şimdi biz çok mutluyuz bebeğimizi bekliyoruz herşey yolunda Allah isteyen herkese nasip etsin... Mucizelere inanın biz yaşadık..
Proxeed biz de hıza etki etmedi maalesef... 3 ay 6 kutu kullandık...Çok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Morfoloji sonuçları ameliyattan önce ; (Kasım ayı)
Normal:3
Baş anomalisi: 67
Boyun anomalisi: 16
Kuyruk anomalisi: 14
Morfoloji sonuçları ameliyattan sonra ; (Nisan ayı)
Normal :1
Baş anomalisi: 44
Boyun anomalisi: 19
Kuyruk anomalisi: 18
Ameliyattan sonra 3 aylık sürede proxeed ve klomen i düzenli olarak kullandı.
Allah yardımcınız olsun inşallah sizde bizim gibi bir anda süpriz bir şekilde haberini alırsınız ..Aynen bizde geçen haziran korunmayı bıraktık aynı şekilde eşim aralıkta ameliyat oldu varikosel sorunuyla ama ben hala hamile kalamadım ameliyatın 5. ayındayız darısı başımıza inşallah bize de nasip olur ama bizim ileri hız hala düzelmedi düzelirse inşallah ben de kalırım diye umut ediyorum ....
Allah razı olsun amin inşallahhhh :)Allah yardımcınız olsun inşallah sizde bizim gibi bir anda süpriz bir şekilde haberini alırsınız ..
Merhaba Kaç ayda gerceklestı ve hiç bir vitamın ilaç kullandınız mıMerhaba hanımlar, bizzat kendim yaşayıp sonucunda mutlu olduğum için sizlere de umut olsun diye hikayemi anlatmak istedim. Ben 3 yıllık evliydim geçtiğimiz haziran ayında korunmayı bıraktık ben doktora gittim zaten evlendiğimden beri her sene komple tahlil yaptırdım ve bir sorun yoktu doktor başlayabilirsin dedi. Sonra 4 ay geçti olmadı ve ben merak ettiğimizden çevrede de artık olumsuz örnekler olduğundan geç olmadan eşime sperm testi yaptırdık. Ve sonucunda eşimin sayısı oldukça düşüktü. Sol taraf varikoseli olduğunu öğrendik. Aralık ayında ameliyat oldu doktor 6 ayda sperm sayısını düzeleceğini ve sonrasında hamile kalabileceğimi söyledi ama ben mart ayında hamile kalmışım :) bize çok mucize oldu kadın doğum doktorum varikosel sonrası siz bebek düşüncesi olmadan yapın akışına bırakın olur muhakak demişti dediği gibi de oldu. Şimdi biz çok mutluyuz bebeğimizi bekliyoruz herşey yolunda Allah isteyen herkese nasip etsin... Mucizelere inanın biz yaşadık..
Bizde ameliyatın 3. Ayını geride bıraktık eşim doktorun tavsiyesiyle sperra ve royall jelly kullanıyor ameliyattan öncede aşırı kötü değil demişlerdi sonuçlar için ama yeni testi haziranda verecek kafamıza takıyoruz sanırım hala hamile kalamadımÇok teşekkür ederim. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Morfoloji sonuçları ameliyattan önce ; (Kasım ayı)
Normal:3
Baş anomalisi: 67
Boyun anomalisi: 16
Kuyruk anomalisi: 14
Morfoloji sonuçları ameliyattan sonra ; (Nisan ayı)
Normal :1
Baş anomalisi: 44
Boyun anomalisi: 19
Kuyruk anomalisi: 18
Ameliyattan sonra 3 aylık sürede proxeed ve klomen i düzenli olarak kullandı.
Merhaba ; 3 ay sonra hamile kaldım doktorun verdiği Proxeed ve klomen kullandık. Birde hergün sabah aç karınla 1 yemek kaşığı keçiboynuzu özü yiyordu.Merhaba Kaç ayda gerceklestı ve hiç bir vitamın ilaç kullandınız mı
Bizim mart başında yaptığımız sonuçları da doktor çok iyi bulmadı ileri hareketlilik hatta daha düşmüştü ama hiç üzülmeyin mucizede olabiliyor biz yaşadık. Allah isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin. Bizde çok üzüldük kafaya takıyorduk yaşayan bilir. Allah kimseye dermansız dert vermesin.Bizde ameliyatın 3. Ayını geride bıraktık eşim doktorun tavsiyesiyle sperra ve royall jelly kullanıyor ameliyattan öncede aşırı kötü değil demişlerdi sonuçlar için ama yeni testi haziranda verecek kafamıza takıyoruz sanırım hala hamile kalamadım
Amin inşallahBizim mart başında yaptığımız sonuçları da doktor çok iyi bulmadı ileri hareketlilik hatta daha düşmüştü ama hiç üzülmeyin mucizede olabiliyor biz yaşadık. Allah isteyen herkese bu güzel haberi almayı nasip etsin. Bizde çok üzüldük kafaya takıyorduk yaşayan bilir. Allah kimseye dermansız dert vermesin.
Çok tşkederimMerhaba ; 3 ay sonra hamile kaldım doktorun verdiği Proxeed ve klomen kullandık. Birde hergün sabah aç karınla 1 yemek kaşığı keçiboynuzu özü yiyordu.
Doktorun verdiği Proxeed ve klomen kullandık. Birde hergün sabah aç karınla 1 yemek kaşığı keçiboynuzu özü yiyordu.Amin inşallahSiz ekstra birşeyler yaptınız mı peki ne önerirsiniz? Böyle olumlu örnekler ümit verici oluyor çok sevindim sizin adınıza
Bizede sperra verdi doktor bakalım keçiboynuxuna başladık inşallah sizin gbi olumlu sonuç alırızDoktorun verdiği Proxeed ve klomen kullandık. Birde hergün sabah aç karınla 1 yemek kaşığı keçiboynuzu özü yiyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?