Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anlamadım kaçak derken ? Varikosel tekrarlayabiliyor insanlarda ve tekrar ameliyat olabiliyorlar .Kaçak mı vardı neden ikinciye olucak?
Yapılan ameliyatta bazen damar kaçakları oluşuyor varikosel de yeniliyor sonrasında. Onu sordum bi kere olduysa iyi mi yapılmadı acabaAnlamadım kaçak derken ? Varikosel tekrarlayabiliyor insanlarda ve tekrar ameliyat olabiliyorlar .
kusura bakmayın ilk kez duydum ben bunu , 8 yıl önce ameliyat olmuş eşim . Şu an yenilemiş varikosel, doktor direk tüp yaptırın dedi ikinci ameliyatın garantisi yok dedi Bilmiyorum daha 1 yıllık evliyizYapılan ameliyatta bazen damar kaçakları oluşuyor varikosel de yeniliyor sonrasında. Onu sordum bi kere olduysa iyi mi yapılmadı acaba
Benim eşimin de vardı sperm 12 milyondu ilk testte ameliyattan sonra 6 ay bekledik ilaçlar filan bi gittik değer 6 milyona düşmüş. Çok şaşırdı doktor en kötü aynı değerde kalır düşmez dediler. Tekrar bakıldı kaçak yok ameliyat başarılı geçmiş yeniledi mi bilmiyorum ama bizde işe yaramadı ameliyat. Direk tüp bebeğe geçtik rapor çıkarırken işimize yaradı hemen aldık.kusura bakmayın ilk kez duydum ben bunu , 8 yıl önce ameliyat olmuş eşim . Şu an yenilemiş varikosel, doktor direk tüp yaptırın dedi ikinci ameliyatın garantisi yok dedi Bilmiyorum daha 1 yıllık evliyiz
Benim eşimin testi 44 milyon , ml de ise 5,2 . Devlette mi yaptırdınız tüp bebeği ? Geçmiş olsun inşallah bebeğinizi almıssınızdır kucağınızaBenim eşimin de vardı sperm 12 milyondu ilk testte ameliyattan sonra 6 ay bekledik ilaçlar filan bi gittik değer 6 milyona düşmüş. Çok şaşırdı doktor en kötü aynı değerde kalır düşmez dediler. Tekrar bakıldı kaçak yok ameliyat başarılı geçmiş yeniledi mi bilmiyorum ama bizde işe yaramadı ameliyat. Direk tüp bebeğe geçtik rapor çıkarırken işimize yaradı hemen aldık.
Mlde 5.2 az hareketlilik de azsa rapor alabilirsin. Özelde yaptırdım ben raporu çıkartıp. 31. Haftamdayım inşallah darısı başınaBenim eşimin testi 44 milyon , ml de ise 5,2 . Devlette mi yaptırdınız tüp bebeği ? Geçmiş olsun inşallah bebeğinizi almıssınızdır kucağınıza![]()
Biz 1 yıllık evli olduğumuz için doktor devlette olmaz dedi tüp bebek , bir de sperm değerleri tüp bebek için sınırın üstündeymiş . Teşekkür ederim sende sağlıcakla kUcağına alırsın inşallahMlde 5.2 az hareketlilik de azsa rapor alabilirsin. Özelde yaptırdım ben raporu çıkartıp. 31. Haftamdayım inşallah darısı başına
Peki özelde masraf ne kadar oluyorMlde 5.2 az hareketlilik de azsa rapor alabilirsin. Özelde yaptırdım ben raporu çıkartıp. 31. Haftamdayım inşallah darısı başına
Ml başı sayı az erkek kaynaklı olunca şart aranmıyor bende iki senelik evliyken aldım canım. Yaşınız gençse bence önce tedavi deneyin zaten ona göre ilerleyinBiz 1 yıllık evli olduğumuz için doktor devlette olmaz dedi tüp bebek , bir de sperm değerleri tüp bebek için sınırın üstündeymiş . Teşekkür ederim sende sağlıcakla kUcağına alırsın inşallah ☺
Devlette çıkar bence. Özelde gözden bi 15 bini çıkarmak lazım en azPeki özelde masraf ne kadar oluyor
Yaşımız 28 , devlette yapılması için şart aranıyor sanırım 3 yılık evli olmak gerekiyorMuş . Biraz daha denemek istiyoruz 1 yıl daha . Çocuk sahibi olmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyordumMl başı sayı az erkek kaynaklı olunca şart aranmıyor bende iki senelik evliyken aldım canım. Yaşınız gençse bence önce tedavi deneyin zaten ona göre ilerleyin
Ben de muayene oldum proklatin 34 çıktı diğerleri normal , amh de 1,48Devlette çıkar bence. Özelde gözden bi 15 bini çıkarmak lazım en az
Dediğim gibi sorun erkekteyse bir günlük bile evli olsan alırsın. Zor bizde ha deyince olur sanıyoduk canım. İnşallah işe yarar tedavi yükselir değerleriniz. Bende 28de başladım yani boşa zaman kaybetmek istemedik.Yaşımız 28 , devlette yapılması için şart aranıyor sanırım 3 yılık evli olmak gerekiyorMuş . Biraz daha denemek istiyoruz 1 yıl daha . Çocuk sahibi olmanın bu kadar zor olduğunu bilmiyordum![]()
Prolaktin yüksek ilaç kullanman gerekir zorlaşır hamilelikBen de muayene oldum proklatin 34 çıktı diğerleri normal , amh de 1,48
Daha sonuç gösteremedik , son çare tüp bebek deneyeceğiz allah kimsenin kucağını boş bırakmasınDevlette çıkar bence. Özelde gözden bi 15 bini çıkarmak lazım en az
İnşallah canım allah razı olsun , ilk denemede oldu dimi tüp bebekDediğim gibi sorun erkekteyse bir günlük bile evli olsan alırsın. Zor bizde ha deyince olur sanıyoduk canım. İnşallah işe yarar tedavi yükselir değerleriniz. Bende 28de başladım yani boşa zaman kaybetmek istemedik.
Üç deneme oldu üçü de pozitif ama ilk ikisi düşükle sonuçlandı. Embriyolar hazır olunca koyuldu direk zaten bi daha canımİnşallah canım allah razı olsun , ilk denemede oldu dimi tüp bebek
Anladım canım , peki tekrar transfer edilirken ücret alıyorlar mi ? İkiz mi yolda tek miÜç deneme oldu üçü de pozitif ama ilk ikisi düşükle sonuçlandı. Embriyolar hazır olunca koyuldu direk zaten bi daha canım